torstai 28. huhtikuuta 2016

Nappuloita: tukkumarkkinat ja valtiosta sektorin # Kuuba

Nappuloita: tukkumarkkinat ja valtiosta sektorin KuubassaBy Giselle Vichot Castle / Cubahora
Pääsy tukkumarkkinoilla toimittaa kehittyvien valtiosta sektori on jatkuvaa kysyntää eri seisontatuesta taloudellisen analyysin Kuubassa laajenemisesta itsenäisen ammatinharjoittamisen ja sitten luomiseen kuin maatalousosuuskuntien .
"Tämä on ongelma, joka vaikuttaa talouteen maan käynnistämisen jälkeen uusien mekanismien ei - valtion johto ja että hän etsii ratkaisua niin välitön kuin mahdollista , " sanoi Pedro Pablo Ricardo, johtaja Organisaatio ministeriön rakentaminen (rakentaminen ministeriö) , että teollisuus-, rakennus- ja energia kuudennen säännöllisen istunnon kahdeksannen lainsäätäjä kansalliskokouksen People 's Power.
12. huhtikuuta Odalis Escandell García, ensimmäinen varaministeri kotimarkkinakauppalaki (Mincin), ilmoitti lehdistötilaisuudessa, säätämistä uuden oikeudellisen standardin ja kuusi muuta lakeja toimintaan liittyviä ei-olomuodot gastronomian ja kaupankäyntiä.
Päätöslauselman nro 62 ministeriön kotimarkkinakauppalaki, julkaistaan ​​virallisessa lehdessä nro 12, kertoo, että ei-maatalousosuuskunnat ja itsenäinen ammatinharjoittaja leasing järjestelmässä tästä 2 toukokuu ostaa suoraan tukkukauppiaille toimitettavien tuottamaan ja markkinoimaan. Yritykset kuten Cimex, Copextel, Seisa, Acinox lisäksi elintarvikealan yritykset ja maatalouden ryhmä voi maksaa veroja, logistisesti, nämä toimijat Kansantalouden, sanoi García Escandell.
Vaikka uusi määräys tulee käännekohta lainsäädäntöpakettia vastuussa säännellä näitä vaihtoehtoja valtiolle yhtiömuotoihin, tarkkuus koskee ainoastaan ​​näiden osuuskuntien omistettu gastronomian ja henkilökohtaista ja tekniset palvelut; ja cuentapropistas että kehittämiselle sen toiminnan vuokrasopimuksen valtion laitoksissa.
Jos on selvää, että vuonna 2014 edustavimmat toimintaa syntymässä olevan alan tekivät ja elintarvikkeiden myynti, joissa on yhteensä 57000 776 itsenäisiä; rahti ja matkustajat, jossa 47 000 733; ja kolmanneksi, vuokra-asunto, huoneita ja tiloja, joissa 29000 952, yksi yleisimmistä kysymyksiin lainsäädäntöpakettia on, miksi se ei ulotu koko sektorin?
Joten muut kysymyksiä tarkoituksesta hankkimat lainsäädännön täytäntöönpanon nykyisessä taloudellisessa tilanteessa; sekä pidensi kyseisen säännöksen. Muista, että lainsäädäntö tulee, kun lähes kuusi vuotta laajennustyöt omasta ja ovat hyväksyneet kolme ei-maatalousosuuskuntien.
Molemmissa kysymyksissä, Ileana Díaz, tutkija klo Center for tutkimus Kuuban talous ja tohtorin Economics sanoi yksinomaan Cubahora että "ostavat on tukkumarkkinoilla, jos sinulla on riittävä tarjonta valikoima, hinnat jne, pitäisi vähentää painostus tänään alan vähittäis- ja houkutella ainakin että hinnat eivät laske. "
Lisäksi hän lisäsi, että "tuottava logiikkaa tai palvelujen tarjoaminen on, että organisaatiot toimittavat tuotteet suoraan tuottajilta tai tukkukauppiaille. Tämä on niin alkeellinen looginen että vain taloudellisista syistä olisi ollut syynä, että toistaiseksi ei ole tehty. "
Vaikka linjat 304 ja 307 talous- ja sosiaalipolitiikka puolueen ja vallankumouksen, kauppaan, asettamaan etusijalle tilaus tukkukauppa vähitellen, "avaaminen markkinat tähän kohteeseen Kuuba paitsi tarkkoja resursseja mutta valuuttakurssitarkistus "ja tuijotti Marino Murillo, talousministeri ja suunnittelu, 29. joulukuuta, keskusteluissa täysistunnossa hyväksymiseksi talousarvioesitykseen 2016. raha- kaksinaisuus on yksi tärkeimmistä esteistä talouden rakennemuutos, joka nykyään on edessään maatasolla.
Samoin on arvioitu, että koska näiden säännösten täytäntöönpanon kustannus-hyöty tulee lisää, ja siksi hinta keinottelu vaikuttaa sekä väestön pitäisi mennä laskussa, tai ainakin poiketa toisistaan kuluttajansuoja.
Epäilemättä on edistytty elementti, joka viime aikoihin asti ollut dynamiikkaa yhteensä kuitenkin polku vaatii noudattamista muita asioita; Esimerkiksi se on korjattava täytäntöönpanossa tehokas tuonti, jotka antavat eri yritykset ja yhteisöt tuottavat tai tarjota palveluja, jotka ovat vaatineet tänään. Muuten palaamme lähtökohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti