lauantai 30. huhtikuuta 2016

Merkitystä taiteen siirtymävaiheessa suunnitelmia.#TodosMarchamos # Kuuba # 1Mayo

Yhdysvalloissa yli puoli vuosisataa, on antanut taiteen merkittävä rooli niiden kumouksellisen suunnitelmia vastaan ​​hallitukset eivät ole mieleisekseen, jotain se on virallisissa asiakirjoissa, ja tietysti Kuuba ole poikkeus.
Vuonna 1999 Academic Council on Foreign Relations, CFR, julkaissut ehdotuksen toimenpiteistä, joilla ne tulisi tehdä uusia suhteita Kuubaan, joilla pyritään saavuttamaan halutut siirtyminen sosialismista kapitalismiin.
Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ennustettu kolme tavoitetta:
1. Edistääkseen Kuuban etuja ja arvoja, jotta voidaan nopeuttaa sitä päivää, jolloin demokraattinen Kuuba täysin, voidaan olettaa normaali ja ystävällisiä suhteita Yhdysvaltoihin.
2. Keinot käyttää yrittää saavuttaa tämän ja aikovat tukea, hoivata ja vahvistaa yhteiskunnassa.
3. edistää Transition.
Niistä toimenpiteistä, jotka vaikuttaa tavoitteiden Edellä esitetyn liittyy taiteen ja kulttuurin alalla, jossa todetaan:
• helpottaa yhteistyötä ja kulttuuritoimintaa amerikkalaisista Kuubassa ja kuubalaisten Yhdysvalloissa. Voit 
stimuloida kasvua näissä ohjelmissa. Maksu Kuuban esiintyjät vuonna Yhdysvaltojen ei pitäisi rajoittaa laeilla saarron.
• Vierailut Yhdysvaltoja Kuuban taiteilijoita tarkoituksena on vaikuttaa poliittisesti heitä, ... ja ennen kaikkea maksamaan suuria summia rahaa, joka on palata Kuubaan. 
Tämä puolestaan ​​kannustimena että muut taiteilijat olivat kiinnostuneita toimivat Yhdysvalloissa ja että se laittaa tuottoa taloudellista yläpuolella toinen taiteilijoiden ja Kuuban ihmiset yleensä, joka vähitellen kääntää ne osaksi ihmisten kanssa eri intressit ja näkemys. Jotain on erittäin tärkeää siirtymävaiheen suunnitelmia.
Jos analysoimme mitä tapahtuu tänään tällä alalla, näemme, että Barack Obama, joka noudattaa kirjaimellisesti.
Vuosia sitten, kansainvälisesti tunnettu kuubalainen taiteilijat eivät päässeet Yhdysvaltoihin. Saapumisen jälkeen Obaman Valkoiseen taloon, tilanne muuttui, ja jotkut sai Grammy.
Siihen suuntaan viime aikoina hän saapui Havana valtuuskunnan puheenjohtajan komitea humanististen Yhdysvallat, mutta joka ei ollut yllätys, että komitea löytää korkea taiteellinen arvot, jotka muodostavat sosialistiseen saaren ja ei ole niitä Itse uskovat Miami, jossa demonisoida kaikki työ vallankumouksen.
Tämä ensimmäinen valtuuskunta vapaasti vieraillut tärkeimpiä keskuksia taidekasvatuksen vuonna maassa, olivat taideyliopistoon Kuuban (ISA), kiersi kulttuurihankkeita, kuten taidemaalari ja kuvanveistäjä Jose Fuster, yhteisö jaimanita, työpajan taiteilija tunnetaan Choco, päämaja ryhmän isa 2vaiheessa ja lasten Colmenita yhtiö Lizt Alfonso tansseja.
Sävelletyt yli 50 jäsentä ja vieraiden presidentin komitea humanististen US löytäminen kulttuurinen todellisuus Kuuban valtuuskunta yllättynyt opetuksen laatua ja erityisesti vapaita.
Tuohon, Margo Lion, amerikkalainen teatteri ja yhteistyö puheenjohtaja presidentin komitea humanististen Yhdysvaltalainen tuottaja, kutsutaan ylimääräinen kokous.
Keikkailtuaan eri alueilla ISA ja vaihto opiskelijoiden kanssa tiedekuntien musiikin, tanssin ja kuvataiteen, hän sanoi: "Se on ollut suuri inspiraation tulla tämän koulun että valmentaa ilmaiseksi eri taiteen-. Olemme maamme täytyy työskennellä luomaan kouluissa näin. "
Että totuus Kuuban vallankumouksen, piilossa ja vääristynyt 58 vuotta, on syy, miksi he eivät salli Yhdysvaltain kansalaisten vierailla saarella turisteina.
Presidentti Obama on toistanut, että:
"Muutokset meidän uusi politiikka vahvistavat edelleen tavoitteena valtuuttamisesta kuubalaisten."
"Meidän politiikan matkustamiseen ja rahalähetykset ovat ayudandoa kuubalaiset, tarjoamalla uusia tietolähteitä, mahdollisuuksia itsenäiseen työhön ja pääsy yksityistä omaisuutta, ja vahvistaa riippumaton kansalaisyhteiskunta."
"Nämä toimenpiteet edistää henkilökohtaisia ​​kontakteja, voimakkaammin kansalaisyhteiskunnan tukemiseksi Kuubassa".
"Pyrkimyksemme keskittyvät edistämään riippumattomuutta kuubalaisten ei tarvitse tukeutua Kuuban valtion."
"Hallinto toteuttaa edelleen Yhdysvaltojen ohjelmia keskitytty edistämään myönteistä muutosta Kuubassa ja kannustaa uudistuksia sitoutumistamme korkean tason Kuuban virkamiehet ".
"Lopulta kuubalaiset tekee taloudellisia ja poliittisia uudistuksia."
Tämä strategia aloitettiin entinen CIA: n johtaja Allen Dulles, kun se hyväksyi arvioitu älykkyys Neuvostoliittoa vastaan ​​vuonna 1953, jossa todetaan:
"From kirjallisuuden ja taiteen, esimerkiksi katoaa sosiaalinen taakka. Deshabituaremos taiteilijat, vie pois halu omistautua taidetta, tutkintaan tapahtuvat prosessit yhteiskunnassa. Kirjallisuus, elokuvat, teatteri, täytyy pohtia ja suurentaa alhaisin ihmisen tunteita ".
"Tuemme ja encumbraremos kaikin keinoin ns taiteilijoita, jotka alkavat kylvää ja istuttaa ihmistietoisuudessa kultti sukupuoleen, väkivallan, sadismi, pettämistä. Sanalla, kaikenlaista moraalittomuutta. "
"Lopullisena tavoitteena on strategian maailmanlaajuisesti, on tappio valtakunnassa ideoita, vaihtoehtoja domain häikäistyneeltä ja suostuttelun, manipulointi tajuton, nimeäsi kollektiivisen mielikuvituksen ja recolonization on lunastavan utopiat ja libertaareiksi saavuttaa tuotteen ironinen ja huolestuttava: että uhrit tulevat ymmärtämään ja jakamaan logiikkaa heidän teloittajia ".
Virhe on siinä unessa heitetään takaisin Kuubaan kapitalistisen ohi, koska sillä José Martí sanoi:
"En halua nähdä kotimaahani uhri työnjohtajien"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti