tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kolmekymmentä vuotta rakkautta, yhteisvastuun ja internationalistinen humanismi # Kuuba kanssa Tshernobylin uhrien.

Ukrainan lapset uhrien Tshernobylin säteily pelata Karibian vesillä osana hoitoa.
Kuuban tukiohjelma Tšernobylin uhrien alkoi vuonna 1990, kiitos varaukseton tuki sen johtaja Fidel Castro.
Kuuba oli ensimmäinen maa, joka tarjosi apuaan katastrofin jälkeen Tsernobylin, kun taas loput kansainvälisen yhteisön ainoa "ilmaisi osanottonsa". Kuuba ei tarjoa mitä on jäljellä yli osakkeita, mitä hänellä on."
Yli 25000 ihmistä, mukaan lukien 21 tuhatta 340 lasta, on hyötynyt humanitaarisen kehittämä ohjelma Kuuba uhrien Tšernobylin ydinkatastrofin, todettiin tänään YK.
Tiedot sisältyvät kirjeen YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon, edustustossa Kuuban maailmanjärjestön tapasivat, kun 25 vuotta tiistaina, että tragedia.
Kirjeen on allekirjoittanut asiainhoitaja Diplomatian, Rodolfo Benitez, joka pyysi, että se välitetään viralliseksi YK asiakirja.
Teksti muistuttaa viipyvä vaikutukset mitä tapahtui elämän ja terveyden väestön, erityisesti lasten, tuhoalueilla Ukrainan, Valko-Venäjä, Venäjän federaation ja muissa maissa.
Hän kertoo, että ennen hakemuksen kansainvälistä apua ongelman ratkaisemiseksi, Kuuban asiantuntijat Ukrainassa vieraili 1990-luvun alussa ja "29. maaliskuuta samana vuonna saapui Kuubaan ensimmäisen 139 kärsivien lasten saada hoitoa."
Tuosta hetkestä alkoi kattavaa terveysohjelmaa, massiivinen ja ilmainen, hoidon Kuubassa kärsivien lasten Tshernobylin onnettomuuden, kirjain sanoo.
Hän lisää, että sen lisäksi humanitaarisen näkökulman, tämä työ on tärkeä tieteellinen vaikutus, saadaan tärkeitä tietoja sisäisen kontaminaation pikkulapsilla-alueilta onnettomuuden.
Nämä tiedot on levitettävä asiaan tiedetapahtumiin ja käyttävät organisaatiot YK-järjestelmän, kuten Kansainvälisen atomienergiajärjestön ja tiedekomiteaa Atomisäteilyn vaikutuksia Säteily, sanoo.
Kuuba ei anna pois, mitä se voi, mutta osakkeita olet tarkka kirjeen esiin hoidon ohjelmaa lapsille kärsivät Tšernobylin katastrofin "esimerkkinä meidän humanitaarisen ja internationalistinen politiikkaa."
Sama tieto näkyy lehdistötiedotteessa tiistai Kuuban operaation YK.
(With tiedot Prensa Latina)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti