sunnuntai 24. huhtikuuta 2016


-10: 02
1 405 katselukertaa
Eurasia Daily
16 t
"Jotta uusi venäläinen vuosisadan!" - Putin, 1999.
Ja loput oli historiaa.
Ei ole yksimielisyyttä kaikki syitä Jeltsinin eroamisen, mutta tämä cli s varustelu hänen viimeinen Puheessa kansalle 31. joulukuuta 1999. Sen jälkeen useita sydänkohtauksia, hän oli huonossa kunnossa ja sokellus. Uskotaan myös, että hän lähti maasta huonommassa kunnossa kuin hän löysi sen, kanssa Neuvostoliiton hajoamisen; Tšetšenian sodat oli tuonut konflikti ja kansainvälinen terrorismi Venäjän alueella, vuoden 1998 finanssikriisin oli tuhonnut talouden ja henkilökohtaisia ​​säästöjä, kun taas samaan aikaan, Venäjä oli erittäin velkaa Kansainvälisen valuuttarahaston ja Maailmanpankin.
Yksi ensimmäisistä asioista Putin oli tehnyt hänen roolinsa puheenjohtaja, on maksaa IMF lainaa kokonaisuudessaan paljon etuajassa, jotta mikään ulkopuolinen organisaatio oli vaikutusvaltaa Venäjän politiikkaa. Samoin hän kumosi CIA / Saudi Wahhabismi-vaikutteita konfliktit Tšetšeniassa, antamalla paikallinen johtaja, Ahmat Kadyrov.
Putinin osoite vt Venäjän federaation vuonna 1999 tuli täytenä yllätyksenä suuressa osassa maata. Miten hän saavuttaa tämän? Mitkä ovat ajatuksesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti