torstai 28. huhtikuuta 2016

Kansan äänen toimituskirje

Helsinki 27.4.2016

Hyvät toverit, Kansan äänen avustajat ja toimittajat
Kansan äänen numero 2/16 saatiin onnistuneesti toimitettua, painettua ja jaettua tilaajille. Kiitos siitä kaikille toimittajille ja avustajille. Kiitos tovereille myös siitä, että onnistuimme keräämään edellisvuosia enemmän vapputervehdyksiä. Se on hyvä merkki.  Poliittinen tilanne on sellainen, että nyt pitää vaikuttaa asioihin. Kansan ääni on foorumi, jonka kautta voimme vaikuttaa. Tätä numeroa on vielä runsaasti tässä vaiheessa jäljellä. Sitä annetaanpaikalliseen poliittiseen työhön, esimerkiksi katu-tiedotuksen. Ilmoittakaa allekirjoittaneille.
Seuraavan KÄ:n (3/16) ennakoituun Ilmestymispäivään (ma. 20. 6.-16) on nyt aikaa vähän alle kaksi kuukautta. Aineiston dead line päivä tulee olemaan ma. 13.6.-16. Aikaa tuntuu vielä olevan riittävästi, mutta se kuluu nopeasti. Aloittakaa kirjoitusten suunnittelu ja ideointi. Odotetaan kirjoituksia jo ennen viimeistä jättöpäivää. Jos kaikki sovitut jutut tulevat vasta silloin, niin viikko ei riitä niiden toimittamiseen. Lehti tarvitsee myös lyhyitä ytimekkäitä (100-250 sanaa) kirjoituksia ja neronleimauksia ajankohtaisista kysymyksistä. Päinvastoin kuin useasti luullaan, hyvän jutun ei ollenkaan tarvitse olla pitkä. Siihen tarvitaan oivallus, idea, neronleimaus. Te kaikki osaatte kirjoittaa. Kirjoittakaa ja lähettäkää jo tänään näitä ytimekkäitä perusoivalluksia toimitukselle, niin päästään eteenpäin.
Huomatkaa, että Kansan äänessä lukijan palsta (Kansan ääni kuuluu) ei ole sellainen paikka, jonne heitetään pikkujutut. Siitä palstasta pyritään koko ajan luomaan sivua, jossa esitetään kokonaisuus rohkeita ideoita, ajatuksia ja oivalluksia.
 
Kutsu EU:n Vastaisen Kansanrintaman vuosikokouksen sekä johtokunnan kokoukseenn ja KÄ:n toimituskunnan kokoukseen
 
EU:n Vastaisen Kansanrintaman vuosikokous pidetään ke. 25.5.2016 Hermannin kerholla os. Hämeentie 67, klo 17.00. Vuosikokousasioiden lisäksi käsitellään poliittista ja järjestöllistä tilannetta, nettisivujen uusimista. Tervetuloa jäsenet ja ystävät.
 
Kokouksen yhteydessä pidetään myös Kansan äänen toimituskunnan pikakokous, jossa valmistelemme lehden kesänumeroa (3/16) sekä elokuun perinteistä tiedotusseminaaria. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Kansan äänen toimittajat ja avustajat.
 
Ennen vuosikokousta klo 16.00 pidämme EVKR:n toimikunnan kokouksen, jossa hyväksymme vuosikokoukselle esitettävät asiakirjat. Ennen vuosikokousta emme pidä muuta johtokunnan kokousta. Talousasiat olemme jo käsitelleet johtokunnassa esitettäväksi vuosikokoukselle ja muut asiakirjat lähetetään sähköpostilla johtokunnan jäsenille katsottavaksi ja kommentoitavaksi.
 
Toimitustyöhön ym. liittyvissä kysymyksissä olkaa yhteydessä allekirjoittaneisiin:

Tommi Lievemaa, päätoimittajaOllaksentie 17
02940 Espoo
0407330466
tommi.lievemaa@pp.inet.fi
Heikki Männikkö, toimitussihteeriVellamonkatu 6 A 1
00550 Helsinki
p. 0440103450
heikki.mannikko@pp1.inet.fi
Juhani TanskiSammakkolammentie 1 B 17
70200 Kuopio
040-764 1163
juhani.tanski@suomi24.fi
PS: Vappuun ja voitonpäivään liittyvä tieto tulee huomenna 28.4.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti