torstai 28. huhtikuuta 2016

Sotarikollinen ja korruptoitunut espanjalainen on löysä Latinalaisessa Amerikassa. # Kuuba #PatriaGrande

AZNAR JUMALAPatricio Montesinos
Espanjan exgobernante Aznar, tuomitsi rikoksista ihmisyyttä vastaan ​​ja mukana lukuisissa tapauksissa varkaus julkisia varoja maassa, on löysä Latinalaisessa Amerikassa eikä vähempää eikä mitään muuta kuin antaa "luentoja korruptiosta."
Kutsuja yksityinen yritys, Aznar käy näinä päivinä El Salvadorin, jossa niiden läsnäolo on hylännyt eri poliittisten ja sosiaalisten järjestöjen ja puheenjohtaja Keski-Amerikan kansa, Salvador Sanchez Ceren, laski osallistumaan tapahtumaan, jossa entinen johtaja osan oikeistolainen kansanpuolue (PP) Espanjassa.
"Washstand", kuten kastettiin hänen omia maanmiehiään heidän äärimmäisen Yhdysvaltojen hallinnon George W. Bush väittää, on paljon jäljellä tilejä oikeuteen korruptioskandaalit ja sotarikoksista.
Juuri Aznar äskettäin sakot syylliseksi verorikoksesta painovoiman maansa, ja on tilaa vievä kirjaa vastaavista rikoksista laittomiin rikastamiseen.
Se on myös kirjaa, että 22 34 ministereitä, jotka läpi kahden hallinnon (1996-2004) ovat sekaantuneet samanlaisia ​​rikkomuksia täyttää niiden taskuihin rahaa kustannuksella Espanjan ihmisiä.
Joten kysymykset ovat: mitä Aznar El Salvador antaa "luentoja korruptio", ja miksi hän sai tuloa Keski-Amerikan valtion?
Sinun täytyy muistaa, että "washstand" oli hyvin "vanha kaveri" Salvadorin presidentti Francisco Flores, toinen valkoinen kaulus rikollinen, joka kuoli äskettäin, kun se on tuomittu samoista syistä kuin heidän "Avoliitossa" espanjaksi politiikassa.
Kuten te voi unohtaa, että Aznar matkusti San Salvador, järjestyksessä W. Bush, jonka tavoitteena on rekrytoida sotilaita tykinruoka varten verinen hyökkäys Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten järjestön Pohjois-Atlantin (NATO) vastaan Irakissa maaliskuussa 2003.
Espanjan exgobernante on yksi päähenkilöiden, vieressä expremier Tony Blair ja sitten asukas Valkoinen talo, kuuluisa kuva Azorit, Portugali, jossa sovittiin ja määräsi alkua sotilaallinen hyökkäys Irakiin, rikkoo kaikki lait kansainvälinen.
Aktiivisesta osallistumisesta rikollisen sodan "pesuallas" on tuomittu rikoksista ihmisyyttä vastaan, ja silti vapaasti kävelee maailmassa, olematta istuu penkillä syytetyn, koska terroristien kanssa veistämällä Luis Posada Carriles, joka tunnetaan nimellä Bin Laden Latinalaisen Amerikan.
Aznar oli myös yksi tärkeimmistä toimijoista epäonnistunut vallankaappaus Venezuelassa vuonna 2002, johtaja bolivariaanisen vallankumouksen, Hugo Chavez ja pysyy tänään conspirator maksanut ja jota Washington horjuttaa progressiivinen prosesseja Meidän Amerikassa.
Hänen paikka on vankilassa, ja olisi todettava ei-toivottu henkilö Patria Grande.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti