perjantai 29. huhtikuuta 2016

Poliittinen viestintä: "Learn vuoropuhelu", sanovat opiskelijat UCLV. # Kuuba

Morales Norelys Aguilera.-Isla Mia
Torstai 28 huhtikuu päättyy at Central University "Marta Abreu" Las Villas, 5th.Day of Communication, omistettu ensimmäistä kertaa tänä vuonna poliittinen viestintä ja pääosassa opiskelijoiden Social Viestintä ja journalismi, jossa julkinen esittäminen multimedia "interaktiivinen virtuaalikierrosten 360 °" Ernesto Guevara museum symbolisia Plaza Kaupunki santa Clara.
Se on myös tarkoitus toimittaa huomenna, konferenssi tohtori, Raul Garces, dekaani School of Journalism yliopiston Havana, ennen päätöskokouksessa.
Ainutlaatuinen kokemus on tiedossa Järjestelytoimikunta opiskelijoiden kaikki valmistelut ja puhelun opettajien, tutkijoiden, taiteilijat ja kirjailijat, kirjakaupat, toimittajien ja muiden toimijoiden viestinnän Keski alueella saaren. Pienetkin yksityiskohdat ne hoidettiin onnistuneen kehittämisen. Pojat huomiotta toimittaja kuunnellut niitä erimielisyyttä-sopimus dialogal, joka tehtävänä oli moitteeton lähteä seuraavana päivänä Aula XXXV vuotta humanistisen tiedekunnan.
Tiistaina 26. avasi opiskelija opiskelija luovuttavien palkintopallille varten alkusanoista Master of Science Ernesto Gómez Cangas, johtaja ryhmä uran Social Communication, joka korosti, että ei ole koskaan ennen kuin tänään, yhteydessä palauttamalla suhteet Yhdysvaltojen diplomaattisen, poliittinen viestintä, se vaati erityistä huomiota.
Myöhemmin professori sanoi, että keskellä taipumaton haaste säilyttämällä sosiaalinen projekti, monia asioita, monet, on pohdittava uudelleen ja muuttuu elää paremmin maamme. Yksi yrittämättä vakiinnuttamaan asemansa maailman navan on teema, joka on käynnissä tämän matkan, joka alkoi tänään: poliittinen viestintä.
On silmiinpistävää empaattinen rikoskumppanuuden opiskelijoiden kanssa opettaja, joka antoi oikeuden puhua tohtori Edgardo Romero Fernández, että virkaanastujaisluentonsa konferenssin, jossa hän viittasi sosiaalisten liikkeiden, edistykselliset hallitukset ovat tarvitaan julkista keskustelua ja yleisen järjestyksen viestinnän käyttöön enimmäkseen opiskelija yleisö, tutkimushankkeen ALBA maille.
Romero Fernández käsiteltiin tiedotusvälineiden käyttöön Latinalaisen Amerikan hallitukset ja epävakautta kampanjoita käynnistämä oikeistolaiset tiedotusvälineet, mutta muistutti sanat Latinalaisen Amerikan tutkija Claudia Korol.
"Hän pitää akateemikko sanoi, että" viestinnän puute on osa jokapäiväistä elämää tänään, strategioita vallan korostamaan yksilöllisyyden, pirstoutuminen, skeptisyys, masennus, toivottomuuden. Eristetty ihmisillä, paritonta ikätovereidensa kanssa ja itse, he tuntevat yhä ymmällään maailmaa. "
Tässä yhteydessä tulee tärkeää jakaa ja ymmärtää tapoja, joilla yritämme muutoksia, ymmärtää ja ymmärtää, ja näin kommunikoida ja kommunikoida, hän sanoi.
Poliittinen viestintä, selitti Romero Fernández tuo konsepteja että yleisö tarvitaan aikaisemman käytännön mukaisesti exchange: se viestii politiikkaa. "Sitten, politiikka olisi harkinnanvaraista toimintaa, jonka kautta näyttelijä, konkreettinen historiallinen aihe, puolustaa sen etuja vastaan ​​etuihin. Ja tarkoitan harkinnanvaraisia ​​aktiivisuus toimintaa, joka on kuvioimatonta, jota ei ole säännöstelty, jota ei ole kirjoitettu, eli se ei ole oikea jurídicos- in termejä, tai moraalin ".
Iltapäivän istunto day 26 sisältyi elpyminen luokkahuoneessa Theme "Dialogando" juliste näyttely liiton kommunikaattorit ja jakoivat hankkeet välittömässä aikavälillä olla opiskelija tilaa koulutusta kommunikaatiota syntyvät opiskelijaryhmille .
Päivä päätökseen päivän Media paneelin tiedonantoa poliittisia toimijoita, jotka olisivat seuraavana päivänä täydennetty sosiaalisten verkostojen, kulttuurin ja poliittinen viestintä voidaan tiivistää kolmea teemaa
Hän avasi paneelikeskusteluun keskiviikko maakuntien kustantajien ja niiden suhdetta poliittinen viestintä.
Iltapäivällä istunnossa viidentenä päivänä oli vaihtoivat toimittaja Cristina Escobar, tietojärjestelmään Kuuban televisio, pyynnöstä opiskelijan toimijoiden tapahtuman.
MSC: ssä. Ernesto Gómez Cangas
TkT Edgardo Romero Fernández
Luokkahuone Theme "Dialogando"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti