keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Äänestysaika 18.-29.4.
 
 
 
 
Kenet sinä valitset HOK-Elannon edustajistoon päättämään omistamasi kaupan asioista?

Sinulla on vielä muutama päivä aikaa äänestää HOK-Elannon vaaleissa ja osallistua arvontoihin!
Käytä omistajan ääntä, äänestä HOK-Elannon vaaleissa 29.4.2016 mennessä. Voita vuoden ostokset tai ravintolalahjakortti!
Nyt valitaan Suomen laajimmin omistetun yrityksen edustajisto. HOK-Elannon omistavat sen 600 000 asiakasomistajaa. Joka neljäs vuosi asiakasomistajat valitsevat HOK-Elannolle edustajiston. Se on osuuskaupan ylin päättävä elin, joka huolehtii, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään asiakasomistajien toiveitten mukaan.

Nyt on aika päättää, ketkä ovat ne 60 jäsentä, jotka uuteen edustajistoon valitaan. Vaaleissa on yli tuhat ehdokasta. Verkkosivuilla olevassa vaalikoneessa ehdokkaat esittäytyvät ja ottavat kantaa osuuskaupan toimintaan liittyviin väittämiin.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolmelle voittajalle vuoden ostokset (arvo à 12 000 €). Ne jotka äänestävät netissä, osallistuvat tämän lisäksi 50 ravintolalahjakortin arvontaan (arvo à 100 €). 
Voit äänestää kahdella tavalla. Äänestä HOK-Elannon vaaleissa käyttäen postitse saamaasi äänestyslippua tai verkossa osoitteessa osuuskauppavaalit.fi/hok-elanto.

Vaikuta, käytä ääntäsi!
Lisätietoa äänestämisestä löydät HOK-Elannon VAALISIVULTA!
Löydä sopiva ehdokas! Ehdokkaan valitsemisessa sinua auttaa VAALIKONE!

Osuuskaupan jäsenten osoitetiedot päivitetään automaattisesti väestörekisteristä. Ellet ole saanut vaaliaineistoa kotiisi, voit tarkistaa asiakasomistajarekisteriin merkityn osoitteesi Asiakasomistajapalvelusta, p. 010 76 60289 ja sähköpostihok-elanto.vaalit@sok.fi
 
 
Osoitelähde: S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri, SOK Asiakasomistajuuden ohjaus, PL 1, 00088 S-ryhmä. Y-tunnus 0116323-1. 

Tämä kirje on lähetetty niille asiakasomistajille, jotka ovat antaneet luvan sähköpostimarkkinointiin S-ryhmälle (osuuskaupat ja SOK-yhtymä tytäryhtiöineen) sekä sen yhteistyökumppaneille. Voit päivittää markkinointilupaa ja muita omia tietojasiOmalla S-kanavalla.
Käytämme henkilökohtaisia linkkejä. Klikattuasi linkkiä sinut tunnistetaan verkkosivulla.
Omistajan käyntikortti
Omistajan käyntikorttiFacebookYoutubeViserrysInstagrampinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti