tiistai 26. huhtikuuta 2016

"Fast and Furious" ... joten he haluavat mennä. # Kuuba #USA

Vuodesta aamuyöllä aamulla kuntien Centro Habana ja Habana Vieja pääkaupunkimme on upotettu tapahtumaa, joka on edelleen mielenkiintoinen ja että aion omistaa vain muutaman rivin tehdä selväksi kantani tästä ja muista monet, jotka ovat samaa mieltä ja olen ollut mahdollisuus keskustella viime päivinä.
Tarkoitan kuvaamisen seuraavan erän tarina "Fast and Furious", joka tehdään näissä kunnissa aiheuttaa suurta jännitystä keskuudessa habaneros ihmiset yllättynyt drones ja helikoptereita keskellä kaupunkia toimintaa varten Hollywoodissa.
Moninaiset ilmenemismuodot noin kattavat laajan kirjon kantoja, ja henkilökohtaisesti olen sisällä taputtaa että nämä toimet tehdään, johdolla tämän se edistää voittaa Yhdysvalloissa itse ajatus, että Kuuba on "vihollinen uhka "vaan myös sitä mieltä, mitä ei näy paljaalla silmällä, tai joskus jos se näyttää, mutta ei ymmärrä sen ydin ja jotain tapahtuu huomaamatta, on todella ydin asioita. Joten tunnollinen voi "jää jälkeen" analysointiin meidän päivä, varsinkin kun siihen liittyy ideologinen tulevaisuuden itsenäisen valtion.
Täytyy sanoa, että tuotanto "Fast and Furious" ei "valitse" meidän saari sattumalta tai koska "ajoissa" on uusi vaihe suhteiden Kuuban ja Yhdysvaltojen. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, se on osa pyhää ja messiaanisen "sanelee" Yhdysvaltain ulkopolitiikka, joka ei jätä sijaa epäilyille.
Symboliikka on läsnä kaikessa mitä he tekevät ja taidokkaasti ovat perustuneet markkinatutkimukseen levitetään nuorten Kuuban ihmisiin ja perustuu seuraavasti: toimijoiden "Fast and Furious" viimeisintä erässä ovat (rakkautta art) vakoojia ja pelastajia he taistelevat diktatuureja ja tyranniat maailmanlaajuisesti, ja "sattumalta" nyt kuvaamisen Kuubassa.
Vain puuttuu, että vain 15 minuutin elokuva varusteet, jotka heitetään Havannassa, ohjaajien ja elokuvatuottajien tuomita maamme vitsailla ja ilkeä valhe.
Se olisi silloin hyvä aika heilutella sanat apostoli "Vindication Kuuba".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti