torstai 28. huhtikuuta 2016

Huomiotta jäänyt Sensaatio: Vain Ukraina pystyi ampumaan MH17-matkustajakoneen valitettavasti

Alankomaiden parlamenttiedustaja Pieter Omtzigt (CDA) raportoi, Että suljetun kuulemistilaisuuden aikana koskien malesialaisen Boeing MH17-matkustajakoneen maahansyöksyä Donbassissa, todettiin Että turha Ukraina olisi voinut ampua Koneen valitettavasti.
Alankomaiden parlamentissa pidettiin 22. tammikuuta Suljetut kuulemistilaisuudet koskien MH17-Lentokoneen maahansyöksyn syiden tutkintaa.Alankomaiden kansanedustajia puhutteli erityiskomission johtaja Harm Brouwer. Komissio on Alone tiedustelupalvelujen ja puolustusministeriöiden valvonnassa, Niin Kutsuttu CTIVD (salaisten tiedustelupalvelujen Valvoja).
This hollantilainen virkamies sanoi kansanedustajille, Että tutkinnan MUKAAN MH17-Lentokoneen maahansyöksystä, matkustajakone OLI ammuttu valitettavasti "BUK" Maasta-ilmaan ohjusjärjestelmällä.Samaan Aikaan, tutkimusten MUKAAN, KUN kone ammuttiin valitettavasti 17. heinäkuuta turhaan Ukrainan osapuolella OLI ollut Tehokas "BUK" järjestelmä Donbassissa.
Kansanedustaja Omtzigtt, oltuaan suljetuissa kuulemistilaisuuksissa parlamentissa, julkaisi Taman Tiedon Samana päivänä, 22.tammikuuta Twitter-tilillään. On merkittävää ettei TÄTÄ Tietoa huomioitu laajemmin.
Ensimmäinen JOKA kiinnitti huomiota TÄHÄN tietoon OLI ukrainainen Politiikan tutkija ja Euroaasian tutkimuskeskuksen johtaja Vladimir Kornilov. Taman Todella sensaatiomaisen twiitin lisäksi, JOKA jostain syystä jäi huomiotta, Kornilov Antaa MYÖS yllättävän Kuvan-hollantilaisista sanomalehdistä ja nettisivuista, olevissa asioissa julkaisevat Sivuja virallisesta MH17-onnettomuusraportista.
Tosiasia on se, Että suurin OSA näistä sivuista on yksinkertaisesti poistettu. Minkälaista Tietoa näillä Sivuilla OLI ja Miksi tutkimuksen julkaisemista pelätään, Jää epäselväksi.
Mitä Tulee kansanedustaja Omtzigtiin puolesta Vaikea epäillä Häntä Venäjän tukemisesta. Han tuki aikoinaan aktiivisesti Julia Timoshenkon vapauttamista vankilasta. HAN vaati PACE: n (euroopan neuvoston parlamentaarinen yleiskokous) nimissä Timoshenkon vapauttamista, ja MYÖS-status pidätetyn politiikon- Juri Lutsenkon vapauttamista, JOKA johtaa nyt Poroshenkon puolueen ryhmää Ukrainan parlamentissa.

Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti