tiistai 26. huhtikuuta 2016

Nuoret eivät onnistu # 1Mayo # Kuuba

iät imjovenes
Nuoret, jotka osallistuvat sulkemalla toukokuussa paraati Plaza Jose Marti vallankumous ovat valmiita ratifioimaan läsnäolostaan ​​yhtenäisyyttä ihmisten ja päätös jatkaa rakentaa vauraampi ja kestävän sosialismia.
Alain García García, jäsen maakunnan työvaliokunnan unionin nuorten kommunistien (UJC) Havannassa ilmoitti Kuuban uutistoimisto että lohko koostuu 50000 ihmistä kuluvat punainen, sininen ja valkoinen liput ja julisteita ja allegorinen tapahtumaan julisteita.
Young vallankumouksellisten asevoimien ja sisäministeriön liittyvät lukiolaisia, opiskelijoiden ja työntekijöiden eri tuotannonaloilla ja palveluiden toimintaa.
Hän sanoi tilaisuudessa on aikaa ratifioida ylin johto valtion tukea sopimusten seitsemännen kongressin Kuuban kommunistinen puolue aika äskettäin tehnyt.
Hän väitti, että uudet sukupolvet kuubalaiset koskettaa niitä vauhdittaa taloudellista kehitystä maassa ja noudattaa antamien ohjeiden puolueellinen tapaaminen.
Jokaisessa neliö ratifioida että historia ei koskaan unohdeta, koska aina tietää, mistä olemme tulleet, minne olemme menossa ja mitä perimmäinen tavoite on jatkaa rakennuksen sosialismin, hän sanoi nuoret johtava viittaus sanoja Yhdysvaltain presidentti Barack Obama unohtaa menneisyyden.
Olemme historiallisen jatkuvuuden vallankumouksen ja sellaisenaan se hyödyntää tilaa patentizar tukea Fidel ja Raul, hän sanoi.
Kuten tavallista näissä tapahtumissa, joita Työn päivä toiminta alkaa klo 07:30 ja aika jäsenille liiton koulutuksen, tieteen ja urheilun aloittaa paraati ihmisiä ympäri Island muistoksi 55. vuosipäivää lukutaitokampanja.
Ote Kuuban uutistoimisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti