perjantai 30. syyskuuta 2016

150000 siepata puheluita tarjoamia Ukrainan puolueeton salaisten palvelujen ja viserrys tweets todistaa Venäjän MH-17 syyllisyyden

150000 siepata puheluita tarjoamia Ukrainan puolueeton salaisten palvelujen ja viserrys tweets todistaa Venäjän MH-17 syyllisyyden


1 päivä sitten  11  427
Ukraina tutkii MH17, ja arvaa Tulos OLI?

Vain ymmärtää, Mitä olemme Täällä ... tutkintaryhmän ollut Kuin 102 tutkijat (mutta yksikään Venäjältä), kerättiin puoli miljoonaa videota ja Valokuvia (peräisin Twitter, vKontakte, ja YouTube), keräsi Todistus Yli 200 todistajia (Todistajien antamat Ukraina) ja siepata 150000 puheluita (KAIKKI kohteliaisuus Ukrainan ja Viranomaisten).

Ja This OLI puolueeton ja ratkaisevia tutkinta ... KOSKA tietenkin Ukraina on puolueeton osapuoli sattuneet MH17? Vai siksi sosiaalinen media on nyt Katsottu luotettavia todisteita tällaisissa tapauksissa?
 seurata

Paula Slier @PaulaSlier_RT

Yli 102 tutkijat / puoli miljoonaa videota ja valokuvia / yli 200 todistajia / 150 000 siepata puheluita
14:07 - 28 syyskuu 2016


Yhteenvetona JIT päätteli  , Että BUK Ohjus OLI Takana MH17 kaatua ja Että BUK tuotiin Ukrainaan Venäjältä. Kun Crash, JIT väittää, Että BUK lähetettiin sitten Takaisin Venäjälle.
JIT päätteli, Että BUK ammuttiin kylästä Kivennapa (Pervomaiskyi), hallussa kapinallisjoukkojen Aikaan tapahtuman ... itään lähestyy MH17.
Havainnot ovat  "tukema Yhdysvaltain data, where arvioitiin, Että samaan paikkaan sijaitsi 6 km etelään Snezhnoye", JOKA tuolloin hallitsivat kapinallisjoukkojen, JIT sanoo.
Yhdysvaltain tietoja: ei paljasteta tarkastettavaksi.
BUK ohjukset eivät Ole yksinkertaisia ​​ja pieniä ohjuksia. Ne vaativat jotkut raskaiden Tutkalaitteessa Alone Erittäin Suuria ohjuksia järjestelmä.
Tiedottaja Venäjän Puolustusministeriö Kenraalimajuri Igor Konashenkov väittää ...
"Ei Venäjän ohjusjärjestelmien MYÖS" BUK "koskaan ylittänyt Venäjän ja Ukrainan rajalla". 
Hollantilainen jäsen tutkimuksen ja tutkintaryhmän tiedottaja, Fred Westerbeke sanoi hanen ryhmänsä on jatkaa osallistumista "laillinen ja vakuuttavia todisteita täyttävät Erittäin korkeatasoinen".
Twitter, YouTube, Ukraina salaisen palvelun ja Yhdysvaltain salaisen tutka todisteita.SITA kulkee nimellä "Erittäin korkeat standardit?"
Hollantilainen toimittaja kyseenalaiseksi Westerbeke väitteet Esityksen aikana, Jolle Westerbeke OLI myöntänyt, Että ...
  1. KAIKKI Puhelin sieppaa ja wiretaps todisteena Venäjän osallistumisesta peräisin Ukrainan salainen palvelu.
  2. Todisteet BUK liikkeen, maa käynnistää, ja savu polku peräisin sosiaalisen mediaani, Valokuvia ja videonauhoja löytyy verkossa.
  3. KAIKKI todistajat ovat esiintyneet julkisesti ENNEN ERI video haastatteluja ja raportteja. Useimmat todistajia on maineessa Kuin väärennös todistajina.
Analyytikot JOKA todisti Surrealistinen esittelemän tutkintaryhmän on jo todennut, Että tällaisten Salaisia ​​Ukrainan ja Amerikan todisteita EI OLE tutkittavaksi Normaali, toimivaa tuomioistuinlaitosta huonetta.
Mutta MH17 tapauksessa formula päälle TEHTY KAIKKI pin syyttää Venäjän Australian lyijy pikatuomioistuin päälle Erittäin todennäköistä.
Ensimmäinen KOHTA tehdä siitä tutkimuksesta, JOKA julkaistiin Nama havainnot keskiviikkona, Etta senin alkuunpanija on Ukraina.
Ukrainassa maa, jonka ilmatilassa MH17 ammuttiin valitettavasti on oikeus perustaa tutkimus Tutkia tosiasiat tragedia, ja se on Mitä se Teki. Se pyysi MYÖS valitun Joukko muita Maita liittymään kyselyn, ja Niin Tapahtui.
Että Ukraina on alkuunpanija TÄSSÄ tutkimuksessa on vahvistettu YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselman 2166 21. päivää heinäkuuta 2016, jonka 4 KOHTA Kuuluu seuraavasti:
"(Turvallisuusneuvosto) tunnustetaan ponnistelut Ukrainan, työskentelevät koordinoidusti ICAO ja muidenin Kansainvälisten asiantuntijoiden ja organisaatioiden edustajat MUKAAN lukien valtioiden esiintyminen, Kirjaamo, Operator, suunnittelu ja valmistus, samoin Kuin valtiot, olevissa asioissa ovat menettäneet Kansalaisten MH17, perustamaan kansainvälisen tutkimuksen tapahtumasta, ja kehottaa kaikkia valtioita antamaan Mitään pyytänyt Apua siviili- ja rikostutkinnan liittyvät TÄHÄN tapaus ".
Toisin sanoen This on ukrainalainen tutkimus, JOKA tietyissä muissa Maissa, Eli Alankomaissa, Australiassa ja Malesiassa - KAIKKI liittolaisia ​​Yhdysvaltain ja Ukrainan - kutsuttiin, ja formula ne sopivat liittymään.
Vastoin joitakin väittää, this EI OLE tutkimus perustettu turvallisuusneuvoston, where pelkästään "tunnustettu" Ukrainan aikomusta asettaa se.
Venäjä EI Kutsuttu liittymään tutkinta, ja se on ollut Mitään osuutta siihen.
Raportit sanoa, Että OLI ukrainalaisia, JOKA suorittaa suurimman Osan kenttätyöstä, ja JOKA OLI Valmistettu suurin OSA todisteita.Luonne todisteiden keskiviikkona vahvistaa, Että näin on. Se on eräänlainen todisteet, olevissa asioissa voivat OLLA peräisin turhaan Ukrainan lähteistä.
Maat olevissa asioissa päättivät liittyä tutkimuksen vaadittiin allekirjoittamaan salassapitosopimus, JOKA antoi Ukrainan veto-oikeus julkaisemista tahansa tutkimuksen päätelmiin. Se, Alankomaiden viranomaiset ovat ottaneet johtoaseman esittelee tutkimuksen päätelmät ja ilmeisesti ollut merkittävä rooli Siina, EI Pidä unohtaa SITA, Että se OLI Ukrainassa Että perustetaan tutkimuksen ja JOKA pääasiassa johti sen.
Tuolloin tutkimuksen perustettiin Ukraina OLI Tai olisi pitänyt OLLA epäilty tapauksessa.MH17 ammuttiin valitettavasti Senin ilmatilassa kerrallaan aseellinen konflikti.Sotilaallista hankittava keinot ampua ilma kuten MH17 valitettavasti, ja siellä OLI Ainakin mahdollisuus, Että hän ovat ampuneet senin valitettavasti.
Tutkimukset perustettu epäiltyä tapausta, where epäilty on edelleen merkittävä rooli EI Voi määritelmän MUKAAN OLLA puolueeton Tai riippumattomia. This tutkimus Siis Ole puolueeton Eika riippumaton. Se, tietyt maat suostui liittymään tutkimuksen perustama Ukraina tällaisissa olosuhteissa merkitsee olettamaa puolelta kyseisten maiden Ukrainan viattomuuden ja Toisten syyllisyyden. Se, raportti vahvistaa Ukrainan poliittinen kieli (ESIM itään Ukrainan Miliisi kutsutaan "separatistit") on merkki TÄSTÄ.
Raportti on Taman Vuoksi paras ymmärretään Mitä se todellisuudessa on: esittely syytteen tapauksessa kyseessä Ukrainassa haluaa tuoda kansaa ennakkoratkaisun se väittää ammunta valitettavasti MH17. Mitä on tapahtunut on, Että Ukraina on tuonut Apua ulkopuolelta maiden - ENNEN Kaikkea Alankomaissa, mutta Jossain Maarin MYÖS Yhdysvaltain - lainata senin asian uskottavuutta ja vahvistaa joitakin senin teknisiä näkökohtia.

1 kommentti: