tiistai 1. joulukuuta 2015

Turkin pitää harkita ulkopolitiikkaansa uudelleen 
Moskova, 2.12. (Sputnik) --Turvallisuuden puute on tällä hetkellä Turkin suurin ongelma. Terroristien toimet tekevät Turkin tilanteesta epävakaan. Paikalliset ihmiset ja yhtiöt ovat niin huolestuneet kotimaansa ongelmista, etteivät välitä naapureiden tilanteesta.

Lähi-idän asioissa Turkki seuraa sokeasti USA:ta, Britanniaa ja Ranskaa. Turkki ei kuitenkaan voita mitään noudattamalla länsimaiden strategiaa, sanotaan What They Say About USA —sivustolla julkaistussa artikkelissa.
USA:n vastustuksesta huolimatta Venäjä jatkaa operaatiotaan Syyriassa. Venäjällä on nykyaikaisia aseita, tehokkaat merivoimat, sekä turvallinen ja kevyt varustus sotilaiden käytössä. Lisäksi Latakiaan siirrettiin ohjuspuolustusohjuksia. Latakian tukikohdan infrastruktuuri mahdollistaa operaatioiden suorittamisen jopa Välimeren itäalueella. Venäjän mahdollisuudet huolestuttavat USA:ta.
Venäjä ei salli USA:n saada tahtoaan Lähi-idässä ja Syyriassa. Turkin pitää harkita politiikkaansa ja strategiaansa uudelleen, sillä muuten koko alue syöksyy kaaokseen.
Sputnik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti