perjantai 18. joulukuuta 2015

Baijerin pääministeri Venäjän vastaisten pakotteiden tarkoituksenmukaisuudesta
Moskova, 17.12. (Sputnik) -- Horst Seehofer ilmoitti, että hän helmikuun neljäntenä päivänä aikoo vierailla Moskovassa ja toivoo tapaavansa Venäjän presidentti Vladimir Putinin.

Kristillissosiaalisen unionin (CSU) puheenjohtajan, Baijerin pääministeri Horst Seehoferin mukaan, on asetettava kysymys. EU:n käyttöönottamien, Venäjän vastaisten pakotteiden tarkoituksenmukaisuudesta. Tästä hän ilmoitti DPA —uutistoimiston haastattelussa.
"On asetettava kysymys siitä, haluammeko sitä, että pakotteet olisivat voimassa rajoittamattoman ajan? Vai, onko koittanut aika keskustella asiasta?" sanoi Seehofer.
Saksalainen poliitikko ilmoitti, että aikoo vierailla helmikuun neljäntenä päivänä Moskovassa, ja toivoo tapaamista Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa. Ensi vuonna hän aikoo vierailla kaksi kertaa Venäjällä. Toisen vierailun aikana, jonka päivämäärästä ei ole ilmoitettu, saksalaiseen valtuuskuntaan kuuluu liiketoiminnan edustajia sekä tieteen ja kulttuurin vaikuttajia, korosti Seehofer.
"Venäjää tarvitaan ehdottomasti, jotta voitasiin lopettaa konfliktit maailmassa", totesi Seehofer.
Seehofer ilmoitti, ettei aio muuttaa eurooppalaista asennetta muutamien tapahtumien suhteen. "Emme aio asettaa epäilyksen alaiseksi Krimin tapahtumia. Kysymys on siitä, että voidaanko pakotteiden avulla saavuttaa asetetut päämäärät?" sanoi Baijerin pääministeri. Hänen mukaansa historiassa on useita tapauksia, kun osapuolet, huolimatta näkemyseroistaan, ovat pyrkineet palauttamaan normaalin neuvotteluilmapiirin ja järkevät suhteet.
 Sputnik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti