keskiviikko 16. joulukuuta 2015

  • Kuinka John McCain lamautti Obaman sodan ISIS- järjestöä vastaan
  • Tarina vuosi julkisuuteen Washingtonin antaman tunnustuksen vuoksi senaattori John McCainille, jonka Yhdysvaltain korruptoitunut kongressi on asettanyt valvomaan Pentagonin ohjelmia. Hän on syössyt Obaman hallinnon "liittoumapommikampanjan" pois raiteiltaan Syyriassa ja Irakissa. McCain ja äärioikeiston avainhenkilöt, jotka työskentelevät yhdessä Turkin, Israelin ja Saudin tiedustelupalvelun kanssa, ovat asettaneet "poliittisen suojan" terroristikohteiden ylle Irakissa ja Syyriassa. "Poliittiset suojat" ovat asia mikä turhauttaa amerikkalaisia pilotteja, jotka on vaiennettu mm. vankeuden uhalla.
Piloteilta ja Pentagonin komentoketjun eri tasoilta tulleet raportit kertovan mielenkiintoisen tarinan. Ottaen huomioon Yhdysvaltojen vuosien mittaisen kokemuksen "täsmäpommittamisesta" sekä maailman suurimman armeijan valtavat sotilastiedustelu-, valvonta ja vakoilupotentiaalit, on Yhdysvaltojen täydellinen epäonnistuminen ISIS-järjestön ja sen "sisarorganisaatioiden" supistamisessa ollut käsittämätön.
Yhdysvaltalaiset pilotit, jotka ovat lentäneet Irakin ja Syyrian yllä ovat yrittäneet saada äänensä kuuluville jo yli vuoden ajan, mutta yksikään uutistoimisto ei ole ottanut juttua vastaan. He sanovat lentäneensä ajoittain neljän kaistan levyisen öljytankkerisaattuen yli ja raportoineet salaperäisistä tarvikkeiden pudottamisista lentokoneista ISIS-järjestölle ja al-Nusralle, joista heidän on käsketty vaieta. Raportteja yhdistää eniten tieto massiivissista parkkipaikoista, jotka ovat täynnä satoja,jopa tuhansia Humwee-ajoneuvoja, Abrams-taisteluvaunuja,tykistöä ja erilaisia tukiajoneuvoja. Pentagonin käskystä asia on tullut jättää rauhaan.
Edellisessä pommikampanjassa Irakissa ja Afghanistanissa, yhdysvaltalaisten pilottien ja miehittämättömien tiedustelulennokkien operoijien on myönnetty saaneen aikaan "sivuosumia", joiden kokonaisarviot vaihtelevat 50-90% välillä kaikkien iskujen kokonaismäärästä. Tämä voi olla syy siihen, että Yhdysvallat ovat käskeneet pilottejaan, vetäytymään sivuun silloin, kun he löytävät "mielenkiintoisia kohteita". Pilottien mukaan monet näistä kohteista ovat täysin nähtävissä tai ainakin "riskin arvoisia". Itseasiassa osaa piloteista kokee turhautuneisuutta nähtyään samat "mielenkiintoiset kohteet" kerta toisensa jälkeen, samalla kun heidät ohjataan rajanylityspisteisiin tai hylättyihin rakennuksiin.
McCain, vaikutusvaltaisen senaatin asevoimakomitean puheenjohtaja, on ajanut Yhdysvaltojen pyrkimykset huonoon pisteeseen. Yhdysvallat toteuttaa operaatioitaan Syyrian ja Irakin yllä ikääntyvillä F16- koneilla, jotka päivitettiin äskettäin jokasään kestävillä valmiuksilla. Niissä käytetään taistelulatauksena kolmannen maailmansodan aikakaudelle tyypillistä rautapommia. On otettava huomioon John McCainin henkilökohtaiset matkat Syyriaan ja tapaamiset ISIS-järjestön ja al-Nusran johtajien kanssa, tapahtumat jotka ovat täysin ristiriidassa hänen aiempien toimiensa kanssa Vietnamissa jolloin hän oli sotavanki. McCain koulutti pohjois-Vietnamin ilmatorjuntajoukkoja ampumaan alas yhdysvaltalaiskoneita ja teki lukuisia yhdysvallan vastaisia propagandalähetyksiä. McCain sai anteeksi presidentti Nixonilta kohdatessaan sotaoikeuden, hänen tietonsa sinetöitiin ja "valkopestiin" lehdistön toimesta.

Rampautuneet operaatiot
Yhdysvallat katsoo Turkkia kohti käyttääkseen sitä lentotukikohtana operaatioilleen Syyriassa ja Irakissa. Pommitukset jatkuvat ja voivat vaatia ilmatankkausta, sillä Yhdysvaltojen lentotukialuksia pidetään tällä hetkellä satamassa. Tosin lukuunottamatta harvinaisia iskuretkiä Tyynelle valtamerelle tai Intian valtamerelle. Kaikki tämä tapahtuu McCainin käskystä.
Jopa yhdysvaltain iso lentotukikohta Qatarissa, raskaiden B1B and B52 pommikonelaivastojen koti jota valvotaan Kobanista, on tällä hetkellä "telakalla" eikä sitä ole lupa käyttää ISIS-järjestön vastaisiin operaatioihin.

Asian ydin:
-Perinteisesti Yhdysvallat raportoivat joistakin tapahtumista ulkomaisen lehdistön ollessa paljon avoimempi. Yhdysvaltojen koneiden aiheuttamista vahingoista ei ole juurikaan raportteja saatavilla, lukuunottamatta Venäjän ja Syyrian väitteitä, joiden mukaan liittouman koneet toimittavat aktiivisesti ilmatukea ISIS-järjestön ja al-Nusran operaatioille, pommittavat voimalaitoksia ja osuvat "vahingossa" Syyrian armeijan yksiköihin jotka ovat osallisena kriittisissä operaatioissa.
-Yhdysvaltojen valmiuksilla, kehittyneillä ase- ja kohdentamiskyvyillä, olisi pitänyt saada aikaan merkittävää jälkeä muutamassa viikossa sekä Irakissa että Syyriassa. Vuotta myöhemmin ISIS-järjestön raskaat asekalustokolonnat ovat yhtä turvassa Irakissa, kuin pieni lapsi äitinsä lämpimässä syleilyssä.
-Epäonnistuminen Yhdysvaltojen A10 “Warthog” laivueiden tuomisessa Irakiin, ainoat yhdysvaltalaiskoneet jotka pystyvät tuhoamaan öljysaattueita ja muuta ISIS-järjestön omaisuutta, on enemmän kuin epäilyttävää, se on rikollista.
-Se että Venäjä onnistui viikoissa tuhoamaan satoja "merkittäviä kohteita", komentokeskuksia, polttoaine- ja asevarastoja, välinevarastoja ja koulutusleirejä, joista suurin osa on ollut toiminnassa koko liittouman pommituskampanjan ajan mutta niihin ei ole koskettu, puhuu amerikkalaisten pilottien antamien raporttien totuudenmukaisuuden puolesta mitä tulee "kädet irti"- käskyihin.
-Yhdysvaltojen kieltäytyminen kohdentamistietojen jakamisesta Venäjän kanssa voi hyvinkin olla muuta kuin pelkkää politiikkaa. Tämän tiedon jakaminen paljastaisi petosten ja harhaanjohtamisen kaavat, jotka meidän uskomusten mukaan, voisivat väistämättä johtaa amerikkalaisen pommituskampanjan paljastumiseksi huijaukseksi.

Poliittinen kysymys, jota harvat Washingtonin ulkopuolella voivat ymmärtää on se miten McCainin kaltainen yhdysvaltalaispolitiikko, jonka "pelaaminen" voi olla mitä tahansa - maanpetos, henkilökohtaiset hyödyt tai "hän tietää jotain mitä me emme tiedä" - voi hallita tai jopa kumota Valkoisen talon. Vastaus ei ole yksinkertainen. Amerikkalaiset komentajat ovat luonnostaan (meidän mielestämme suurin osa) petollisia, epälojaaleja ja juonittelevia. Obaman aikakauden alkamisen jälkeen on Washington ollut tulvillaan huhuja sotilasvallankaappauksesta hallitusta vastaan. Kirjaimellisesti tuhansia sotilasviranomaisia on pantu viralta erilaisten virkavirheiden vuoksi, joita ovat mm. uhkapelaaminen ja epäpätevyys, todellisen taustalla olevan syyn ollessa maanpetos.
Vuosikymmenien ajan yhdysvaltalaisen lobbausjärjestön AIPAC:in (American Israel Public Affairs Committee) uskottiin kontrolloivan kongressia, lehdistöä ja armeijaa. Kuitenkin, viime kuukausina, on tullut selväksi että AIPAC on toiminut aina yhdessä Turkin tiedustelupalvelun ja vaikutusvaltaisen Saudin lobbausjärjestön kanssa.
Koska Al Qaida on muuttunut "terroriryhmästä" "lojaaliksi Yhdysvaltain liittolaiseksi" - vetäen vuosikymmenen ajan salaliittoteoreetikkoja valtavirtaan - on Israelin, Turkin, Saudin ja Yhdysvaltain oikeistosiiven liittolaisuuden paljastuminen ja heidän "rakkaussuhteensa" ISIS-järjestöön siirtymässä myös tarkastelun kohteeksi. Kaiken tämän vuoksi- oikeistolaisten liittolaisuus, heidän käytössään olevat raharesurssit, laaja vaikutusvalta sekä eriskummallinen ja käsittämättömän McCain - pintaan tulee nousemaan vielä paljon enemmän. Esimerkiksi, kuinka Yhdysvaltojen ilmavoimat voivat itseasiassa olla ISIS-järjestön ilmavoimat. Muutkin teoriat ovat tervetulleita mutta toistaiseksi niistä puuttuvat teoriaa tukevat todisteet.
Kirjoittaja: Gordon Duff
DONi News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti