torstai 17. joulukuuta 2015

World War II: “Operation Unthinkable”, Churchill’s Planned Invasion of the Soviet Union, July 1945

World War II: "Operation käsittämätöntä", Churchillin Suunniteltu Invasion Neuvostoliiton, heinäkuu 1945

World War II: "Operation käsittämätöntä", Churchillin Suunniteltu Invasion Neuvostoliiton, heinäkuu 1945

 694 
  227  20 
 
  1630


Sir_Winston_S_Churchill
Loppuvuodesta toukokuu 1945 Josef Stalin määräsi Marshall Georgy Zhukov lähteä Saksan ja tulevat Moskovaan. Hän oli huolissaan toimia Britannian liittolaisia. Stalin sanoi Neuvostoliiton joukot aseista saksalaisten ja lähetti heidät vankien leireille vaikka British ei. Sen sijaan he yhteistyötä saksalaisten joukkojen ja anna heidän ylläpitää torjumiseksi valmiutta.
Stalin uskoi, että oli suunnitelmia käyttää niitä myöhemmin. Hän korosti, että se oli suoranainen loukkaus hallitustenvälisten sopimusten että mainittu joukot antautuivat oli tarkoitus välittömästi lakkauttaa.Neuvostoliiton tiedustelu sai teksti salaisten sähke lähetti Winston Churchillin Field Marshall Bernard Montgomery, komentaja brittiläiset joukot. Se on kerätä aseita ja pitää ne valmius antaa takaisin saksalaiset asiassa Neuvostoliiton hyökkäyksen jatkui.
Mukaan saamiensa ohjeiden Stalinin, Zhukov ankarasti tuomitsi nämä toimet puhuu Allied Control Council (Neuvostoliitto, Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska). Hän sanoi maailman historiassa tiesi muutamia esimerkkejä tällaisista petosta ja kieltäytyminen tarkkailla sitoumuksia osa kansojen että oli liittoutuneiden asema. Montgomery kiisti syytöksen. Muutamaa vuotta myöhemmin hän myönsi, että hän sai tällaista opetusta ja kantoi sen ulos. Hänellä oli noudatettava järjestyksessä kuin sotilas.
Kova taistelu raivosi läheisyydessä Berliinissä. Hänen aikaan Winston Churchill sanoi, että Neuvostoliiton Venäjä tuli tappava uhka vapaan maailman. Britannian pääministeri halusi uuden edessä luotu itään pysäyttämään Neuvostoliiton hyökkäyksen mahdollisimman pian. Churchill oli hukkua tunne, että natsi-Saksan kukisti uuden uhan ilmaantunut aiheuttamien Neuvostoliiton.
Siksi Lontoo halusi Berliini  otettava  mukaan Anglo-amerikkalaiset joukot. Churchill halusi myös amerikkalaiset  vapauttaa Tsekkoslovakian  ja Prahan kanssa Itävallan ohjataan kaikki liittolaiset yhtäläisin ehdoin.
Viimeistään huhtikuu 1945 Churchill kehotti Britannian asevoimat "yhteisen suunnittelun Henkilökunta laatimaan  toiminta käsittämätöntä ,  koodinimi seuraavien kahden suunnitelmat ristiriita läntisiä liittolaisia ​​ja Neuvostoliitto. Kenraalit pyydettiin pohtimaan keinoja
"Määrätä Venäjä tahtoa Yhdysvaltojen ja brittiläisen imperiumin".
Hypoteettinen aloituspäivä Liittoutuneiden hyökkäyksen Neuvostoliiton pidettävän Eurooppa oli määrä 1. heinäkuuta 1945 viimeisinä päivinä sodan Hitlerin Saksa Lontoo aloittanut valmistelut lakko Neuvostoliittoon takaapäin.
Suunnitelma visioi vapauttaa totaalisen sodan miehittää osia Neuvostoliiton joka oli ratkaiseva merkitys sen sotaan ja antaa ratkaiseva isku Neuvostoliiton asevoimien tehdä Neuvostoliiton pysty jatkamaan taistelua.
Suunnitelmaan sisältyi mahdollisuus Neuvostoliiton joukot vetäytyvät syvälle alueelleen taktiikkaa käytetään edellisissä sodissa. Suunnitelma on ottanut Britannian sotilasesikuntaa komitean sotilaallisesti mahdotonta johtuen kolme-yhteen ylivoima Neuvostoliiton maa voimat Euroopassa ja Lähi-idässä, jossa konflikti on tarkoitettu toteuttaa. Saksan yksikköä tarvitaan tasapainottamaan korrelaatio voimia. Siksi Churchill halusi heidän jäädä torjumiseksi pystyy.
Sotakabinetti totesi:
"Venäjän armeija on kehittänyt pystyy ja kokenut korkea komento. Armeija on erittäin kova, elää ja liikkuu kevyempi asteikolla huoltoa kuin kaikki Länsi-armeijan, ja se työllistää rohkea taktiikka perustuu pitkälti piittaamattomuutta tappioista tavoitteiden saavuttamisessa. Laitteet on parantunut nopeasti koko sodan ja on nyt hyvä. Tiedetä tarpeeksi, sen kehityksen sanoa, että se ei todellakaan ole huonompi kuin suurvaltojen.Laitos venäläiset ovat osoittaneet kehittämiseen ja parantamiseen olemassa olevien aseita ja varusteita ja niiden massatuotanto on ollut hyvin silmiinpistävää. On tunnettuja tapauksia saksalaiset kopiointi peruspiirteet Venäjän aseistus. "
British suunnittelijat tuli pessimistinen päätelmiä. He sanoivat kaikki hyökkäys olisi "vaarallista", ja että kampanja olisi "pitkä ja kallis". Mietinnössä itse asiassa todetaan:
"Jos aiomme ryhtyä sotaan Venäjän kanssa, meidän on oltava valmiita sitoutumaan totaalisen sodan, joka olisi sekä pitkä ja kallis." Numeerinen paremmuus Neuvostoliiton maavoimien vasemmalle vähän mahdollisuudet menestyä. Arviointi, allekirjoittama asevoimien komentajan tehtävistä 9. kesäkuuta 1945 totesi: "Olisi riistäytynyt valta voittaa nopea mutta rajoitettu menestys ja olisi sitoutunut kestänyt sota vastaan ​​raskas kertoimet. Nämä kertoimet lisäksi tulisi mielikuvituksellisia jos amerikkalaiset väsyi ja välinpitämätön ja alkoi vetää pois magneetti Tyynenmeren sodan. "
Pääministeri sai luonnos jäljennös suunnitelmasta 8. kesäkuuta. Harmissaan kun hän oli, Churchill voinut tehdä paljon sen ylivalta puna-armeijan oli ilmeinen. Vaikka ydinpommin kartoitus Yhdysvaltain armeijan, Harry Truman, Yhdysvaltain uuden presidentin, oli otettava se huomioon.
Kokous Neuvostoliiton ulkoministeri Vjatsheslav Molotov, presidentti Truman otti härkää sarvi. Hän teki ohuesti peitelty uhkaus käyttää taloudellisia pakotteita Neuvostoliittoa vastaan.
Jaltan konferenssissa: Stalin, Roosevelt ja Churchill  
8. toukokuuta, Yhdysvaltain presidentti määräsi huomattavasti vähentää lainata-lease tarvikkeet [sotilaallista apua] ilman ennakkoilmoitusta. Se meni niin pitkälle kuin palauttaa meidät aluksia jo matkalla Neuvostoliiton takaisin kotiin emäksiä. Jonkin aikaa kulunut ja vähentämiseksi maanvuokra peruttiin muuten Neuvostoliitto ei olisi liittynyt sotaan Japania vastaan, jotain Yhdysvallat tarvitaan.Mutta kahdenvälinen suhde oli vaurioitunut.
Allekirjoittaman muistion vt ulkoministeri Joseph kasvoi 19 toukokuu 1945 totesi, että sodassa Neuvostoliitto oli väistämätöntä. Se vaati ottaen kovempia seistä yhteyksiä Neuvostoliittoon. Hänen mukaansa se oli tarkoituksenmukaista aloittaa taistelut ennen Neuvostoliiton voisi toipua sodasta ja palauttaa sen valtava sotilaallinen, taloudellinen ja alueellinen potentiaali.
Sotilaallinen sai impulssi poliitikoilta. Elokuussa 1945 (Japanin sodan ollut yli) kartta strategisten tavoitteiden Neuvostoliitossa ja Mantsurian toimitettiin General L. Groves, johtaja Yhdysvaltain ydinohjelmaan. Sisältyvästä luettelo 15 suurimmissa kaupungeissa Neuvostoliiton: Moskova, Baku, Novosibirsk, Gorki, Sverdlovskin, Chelyabinsk, Omsk, Kuibyshev, Kazan, Saratov, Molotov (Perm), Magnitogorsk, Groznyin Stalinsk (luultavasti Stalino - nykyaikainen Donetsk) ja Nižni Tagil. Tavoitteet annettiin kuvaukset: maantiede, teollista potentiaalia ja ensisijaisia ​​kohteita lyödä. Washington avasi uuden edessä. Tällä kertaa se oli vastaan ​​sen liittolainen.
Lontoossa ja Washington heti unohdin he taistelivat rinta rinnan Neuvostoliiton aikana toisen maailmansodan, sekä sitoumuksiaan mukaan tehtyjen sopimusten Jaltan, Potsdam ja San-Francisco konferensseja.

Lahjoita Global Research

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti