perjantai 11. joulukuuta 2015

Kosovon Daeshin Eurooppalainen pääkaupunki

Moskova, 11.12. (Sputnik) - - Makedonian rajalla sijaitseva pieni Kosovon kunta Kacanik on YKSI niistä Euroopan alueista, joista lähtee eniten Ihmisiä taistelemaan Daesh -järjestön riveihin, kerrotaan kroatialaisen HRT -kanavan ohjelmassa.

22 Taman ALUEEN asukasta taistelee Syyriassa Tai Irakissa. This Ei ole Vähän Jos otetaan huomioon, Että Kacanikissä asuu noin 32 000 ihmistä. YKSI heistä on Lavrdim Muhadzeri, Jota kutsutaan Balkanin Jihad Johniksi.Hänet tunnetaan kauhistuttavasta väkivallasta syyrialaisia ​​sotilaita kohtaan. Toukokuussa julkaistiin video, where Muhadzeri teloitti tolppaan sidotun syyrialaisen ampumalla Häntä kevytsingolla.

Paikalliset virkamiehet kieltävät tiedot, joiden mukaan Kacanik olisi jihadilaisuuden pääkaupunki, ja syyttävät mediaa ALUEEN mustamaalaamisesta.

Kunnanhallituksen Puheenjohtaja Besim Iljazi vakuuttaa, Että vaikka kulkee alueella Kuukauden Ajan,: ei onnistu havaitsemaan Merkkejä radikaalien ainesten olemassaolosta. Kuitenkin ALUEEN kaduilla Voi tavata Ihmisiä, olevissa asioissa näyttävät wahhabismin edustajilta. Hän pakoilevat kameroitta ja Paikalliset asuakaat eivät halua kommentoida asiaa.
HRT -kanava vakuuttaa, Että työttömyys, köyhyys ja Huonot tulevaisuudennäkymät Ovat niita syitä, joiden Vuoksen nuoret ihmiset lähtevät Kacanikista Irakiin Tai Syyriaan, Missä heille luvataan 30 000 EUROA vuodessa. Monet heistä kuitenkin ymmärtävät nopeasti, Että Ovat tulleet petetyiksi ja yrittävät pikaisesti palata Takaisin Mobile phone.


Sputnik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti