sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Hyvät toverit
"Marxilainen pyhäkoulu" jatkuu huomaenna sunnuntaina 13.12.-15 klo 17.00
 
Marxilainen "Pyhäkoulu kokoontuu jälleen huomenna 13.12. 2015 Helsingissä, Hermannin kerholla os. Hämeentie 67 klo 17.00. Paikalle pääsee kaikilla Hämeentietä ajavilla busseilla ja raitiovaunuilla (6 ja 8). Jäädään pois Vellamonkadun kulmassa Hauhonpuiston t. Ristikkotien pysäkeillä.
 
Nyt huomenna käsittelemme ihmisyhteiskunnan historiallisia muotoja ja niiden kehitystä ihmiskunnan historiassa. Tästä aiheesta alustavan puheenvuoron käyttääheikki Männikkö.
 
Huominen opintotilaisuus on vuoden viimeinen. opintoja jatkamme ensi vuoden puolella edelleen sunnuntaisin Hermannin kerholla klo 17.00.
 
Katsomme, että kapitalisminvastaisen luokkataistelun yksi tärkeimpiä kysymyksiä on omaksua marxilainen tieteellinen yhteiskuntakäsitys. Ainoastaan sen kautta voimme arvioida tieteellisesti tämän päiväisiä ja tulevia yhteiskunnallisia kysymyksiä. Vain marxilaisen maailmankatsomuksen kautta työväenluokka kykenee suunnistautumaan oikein ja yhtenäistämään kapitalisminvastaisen työnsä. Se yksi tärkeimpiä kysymyksiä tämän päivän toiminnassa
 
Tervetuloa paikalle oppimaan ja keskustelemaan.
 
Järjestävät Kommunistien Liitto ja DSL:n opintokeskus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti