torstai 10. joulukuuta 2015

Pariisi hyökkäykset ovat vasta alkua

Se voi olla houkuttelevaa reagoida tähän tapahtumaan emotionaalisesti katsomatta pidemmälle virallinen kerronta, tutkimatta todisteet, kyseenalaistamatta jos tämä on menossa. Sinun ei olisi yksin, mutta sokea suuttumusta otollisia helppoja vastauksia, puolitotuuksia ja lohdullinen valheita.
Illalla 13 marraskuu 2015, Pariisi ravisteltiin joukko koordinoituja hyökkäyksiä. 129 ihmistä kuoli, satoja haavoittui. Tunnelma pelon tarttui maan. Terroristit voivat iskeä missä ja milloin tahansa.Mikään ei ollut turvallinen. Pienimmätkin paikka voitaisiin kohdistaa.
Se voi olla houkuttelevaa reagoida tähän tapahtumaan emotionaalisesti katsomatta pidemmälle virallinen kerronta, tutkimatta todisteet, kyseenalaistamatta jos tämä on menossa. Sinun ei olisi yksin, mutta sokea suuttumusta otollisia helppoja vastauksia, puolitotuuksia ja lohdullinen valheita.
Aina väestö hyökätty (tai uskoo, että ne ovat joutuneet) ulkopuolinen voima, reaktio on niin ennustettavissa kuin se on vaarallista. Uusia sotia, ja totalitaarinen lakeja, jotka olisi ollut mahdotonta päivää ennen helposti perusteltavissa, ääniä syy ovat hukkua, ja kokonaisten kansojen voidaan ajaa kohti kalliolta. Luonteen tämän nimenomaisen kallion se behoove voit katsoa hieman syvemmälle tällä kertaa.
On olemassa useita liikkuvia osia tässä tarinassa: Syyrian sota, ISIS ja push poistaa Assad vallasta, laajennus militarisoidun poliisivaltio kaikkialla Euroopassa, ja tietenkin pakolaisten kriisi. Jotka kaikki on sopivasti sidottu yhteen, jonka passi, kuljettaa itsemurhapommittaja , passi joka ihmeellisesti selviytyi räjähdys vahingoittumattomana. (Älä välitä, että Saksan sisäministeri Thomas de Maizière tuli eteen sanoa, että hän oli syytä epäillä, että passi oli istutettu. )
Katsotaanpa purkaa tämä yksi pala kerrallaan.

Todisteet ennakkotieto

Edes etsii yli valtavirran lähteistä, huomaamme näyttöä siitä, että Ranskan hallitus tiesi, että hyökkäykset olivat tulossa. Ne varoitti Irakin hallitus , he olivat varoittaneet, että Turkin hallitus kahdesti , ja mukaan tämä artikkeli Times Israelin (joka kuten sittemmin muokattu), turvallisuusviranomaiset Pariisissa oli nimenomaan varoitti tulevasta hyökkäyksestä, joka aamuna. (Sama artikkeli jatkaa mainita, että Bataclan teatteri oli taloudellisia siteitä Israelin armeijan.)
Ja tietenkin Ranskan hallitus vain sattui olemaan käynnissä harjoitus simuloi massa ammunta Pariisissa vain tuntia ennen iskuja alkoi. Jossa olemme nähneet, että ennen?
Voisiko joku ystävällisesti selittää, miten Irakin ja Turkin hallitus (joita kehitysmaat), saattoivat nähdä tulevana, kun NSA ja Ranskan tiedustelupalvelun pyydetty kokonaan kenet? Olemmeko todella uskoa, että tämä oli vain epäpätevyys?

Asetukset

Ennen pöly oli jopa ratkaistu, virallinen kerronta oli selvä. ISIS oli vastuussa. Tämä oli sota, ja Ranska oli menossa kärjistyä että sota, sekä kotimaassa että ulkomailla. Hätätila julistettiin ,tiesulkuja , rajavalvontaa ja ulkonaliikkumiskielto otettiin käyttöön, kokoontumisvapautta rajoitettiin , ja sotilaallinen lähetettiin kaduilla. Ranskan presidentti Francois Hollande pian ilmoitti aikovansa laajentaa hätätilan kolmelle kuukautta (jotkut jopa sanovat sitä voidaan jatkaa loputtomiin ), ja muuttaa Ranskan perustuslain.
Hätätila antaa poliisille valtuudet pidättää ihmisiä ilman oikeudenkäyntiä, etsiä ilman optio ja estämään verkkosivuilla parhaaksi näkevät.
Näitä valtuuksia käytetään jo! aktivisti on jo kotiarestiin , eikä rikoksista, että ne on syytetty itse syyllistyneet, mutta ennaltaehkäisevästi!

Kuka Luotu ISIS?

Ja puhuttaessa CIA ... älkäämme unohtako, jotka todella luotu ISIS.
Ranska ei tunnu liian huolissaan nousu islamilaisten ääriliikkeiden kun he liittyivät Yhdysvaltainvuonna 2011 järjestelmän muutos toiminnan Libyassa. Jos valtavirran uutislähteet julkaisivatnäyttöä jihadisteihin keskuudessa CIA tukena kapinalliset , (toissijainen vahvistuksen BBC tästä ) olisi täysin naiivia ajatella, että Ranskan tiedustelupalvelut eivät tiedä.
Lisäksi Ranska ei näyttänyt mieleen, että islamilaiset ääriryhmät saivat leijonanosan aseita , jotka ryöstettiin Gaddafin armories, ja kuljetetaan Turkin kautta, ja Syyriaan .
Ranska ei kestä tai puhua jo vuosia Yhdysvaltain hallitus jatkoi viritystä, rahoitus ja koulutus näiden ääriliikkeiden.
Ei ollut vanhurskas närkästyksensä julmuuksista he syyllistyvät.
Ei ollut kehottaa rikosoikeudenkäynnissä jälkeen samat kapinalliset jäi kiinni sariinikaasuhyökkäyksessä vastaan ​​tuhansia siviilejä, ja Ranskan hallitus ei ole koskaan niin paljon kuin suullisesti tuomitsi lukuisten valtiollisten toimijoiden, jotka on pyydetty auttamaan ISIS ja / tai sen liittolaisten logistisesti (Turkki , Jordania, Qatar ja Saudi-Arabia ja Israelinesimerkiksi).
Miksi? Koska ISIS palvelee tarkoitusta. ISIS ja sen osakkuusyritysten, Al-Nusra ja FSA heikentävät Syyrian hallitus, luoda tekosyynä sotilaallista väliintuloa , ja tarjoaa täydellisen tekosyyn massiivinen teho napata kotirintamalla.
"Hoo! Se ei ole reilua rinnastaa FSA ISIS!"
Ihan oikeesti? Sitten selittää päässä: ISIS ja Al-Nusra ovat virallisesti liittoutuneet , FSA komentajat ovat menneet ennätys sanoa, että ne tekevät yhteistyötä, ja toteuttaa yhteisiä operaatioita Al-Nusra , ja se on vakiintunut, että FSA komento hallitsevat islamilaiset ääriryhmät .Onko matematiikka.

Rise of fasismin Euroopassa

Mitä tapahtuu Ranskassa ei pidä tarkastella erillään. Muukalaisvihamielisen ilmapiiri on ollut kasvussa koko Euroopassa, ja valtaa alaa poliittisesti . Tämä suuntaus on selvästi pahentanut meneillään siirtotyöläisten kriisi (joka on ilmeisesti sidottu vallanvaihdon politiikan West), mutta yksi muuttuja tässä yhtälössä että kukaan puhuu on se, että miten maahanmuutto on käsitelty Euroopassa ei pelkästään kysymys likinäköisyys, se on heijastus politiikan.
Vuonna 2012 YK: n muuttoliike päällikkö Peter Sutherland kehotti EU: ta "tekemään parhaansa heikentää" "tasalaatuisuus" jäsenvaltioidensa. Tällainen ehdotus voi kuulostaa järjetöntä, jos otat huomioon, että hajottaa kansallisen identiteetin maa tekee paljon helpompi purkaa poliittisia rajoja ja riippumattomuus. Ja se on juuri mitä Brysselin teknokraattien haluavat .
Hollande on ollut yksi suorapuheinen äänet tässä push luovuttaa enemmän valtaa keskitetty eurooppalainen hallitus, tehokkaasti strippaus jäsenvaltioille kaikista mielekkään itsemääräämisoikeuden. Anna, että eurooppalainen hallitus sotilaallinen , se oma valvonta laitteet ja julkinen joka kamppailee taloudellisesti , etsit jonkun syyttää , ja käytännössä kerjäämässä sotaan , ja sinulla on resepti nousu ilmeistä fasismin Euroopassa.
Monet ovat huomautti, että viime aikoina Ranskan presidentti kestää useita sivuja äärioikeiston .Jotkut ovat tulkinneet tämän yrityksenä estää heti hyödyntäminen tapahtuma, mutta se ei ole toiminut tällä tavalla , ollenkaan. Katso myös tämän artikkelin )
Taken omasta voisi olla taipuvainen tulkitsemaan tämän poliittisena virhearvio, mutta entä jos se ei ole? Hollande toimet eivät ole paljon järkeä, jos näemme hänet itsenäisenä johtajana, mutta ne ovat aivan järkeviä, jos ymmärrät, että hän on vain nukke.
Valtuudet takavarikoinut Holland seuraavat Charlie Hebdo ja Pariisin hyökkäykset, eivät sovellu poliittisessa vasemmistossa. Vasen pidättelee tarve säilyttää pehmeä puhunut, osallistavaa viilu.Ne nousevat jopa korvata ne eivät ole.
Oikeus ei mittakaavassa takaisin näitä valtuuksia. He laajenee heitä, ja he käyttävät niitä, jopa enemmän kuin niitä käytetään nyt.
Se on vasen, oikea, vasen, oikea kaksivaiheinen tyrannian.

Ongelma, Reaction Solution

Tämä kaava ei ole uusi. Nämä taktiikka eivät ole alkuperäisiä, eivätkä motiivit tai vastausta. Kuten Yhdysvaltojen kansalaiset seuraavat 9/11, se tulee viemään Euroopan väestön jo jonkin aikaa ymmärtää, missä he ovat johtaneet, ja he vain menossa tulla että realisointi jos ne, jotka näkevät, mitä tapahtuu on rohkeutta puhua ulos.
Ja tee mitään virhettä, tämä on vasta alkua. He ottavat sen niin pitkälle kuin annat heille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti