keskiviikko 16. joulukuuta 2015

America Created Al-Qaeda and the ISIS Terror Group

Amerikka Luotu Al-Qaidan ja ISIS terroristiryhmä

Rikoksista ihmisyyttä vastaan: Ukraina Presidentti Poroshenko pitää hänen sana: "Olemme pommitti koulujen", Donbass lapset eivät käy koulua

 1300 
  97  8 
 
  1744
Donbass olga luzanova
Tämä artikkeli tutkiva toimittaja Olga Luzanova  tarjoaa valokuvaus ja video todisteita vaikutuksista Kiovan hallinnon pommi kohdistuvista asuinalueita ja kouluja Donbass.
Siviiliä on tarkoituksella kohdistettu.  
Nämä sotarikoksista ovat huomiotta valtamediassa. Niitä on ei ole tunnustanut YK: n ihmisoikeustoimikunnan. 
Lasten perusoikeuksien ovat räikeästi rikkoneet Yhdysvaltain tukema Kiovan hallinto poiketen kansainvälisen oikeuden.  
(M. Ch. GR Editor)
Kuvia ja videokuvaa Olga Luzanova
Me  muistaa, että viime lokakuussa presidentti Petro Poroshenko vastakkain mahdollisuudet ukrainalaiset niiden kanssa ihmisiä Donbass alueella aikana  puheen Odessassa . Erityisesti presidentti lupasi:
"Lapsemme menee kouluja ja päiväkoteja, mutta heidän tulee piileskellä kellareihin!"
Toistaiseksi Ukrainan hallitus on tehnyt parhaansa pitää sanansa. Tässä on yksi lapsista istuu kellarissa mukaisesti Ukrainan presidentin tahtoa.
Kuvia ja videokuvaa Olga Luzanova
Artikla muokannut  GBabeuf
Vt komentaja Perevalsk Command tarjosi minulle lyhyen kiertueen pieni kaupunki, joka vain sattui olemaan välittömässä läheisyydessä etulinjan. Ukrainan joukot olivat ampumisen kohti asuinalueella kaupungin asti kunnes päivä, jolloin miliisin oli pyyhkimällä Debaltsevo. Otimme tie, joka tiesin hyvin.Ajoimme läpi kaupungin, jossa voisin nähdä seuraukset kuoret ympäri. Lähestyimme koulussa sen taakse ja näki siellä jalkapallokenttä valtava kraatteri keskellä se. Sitten näimme toisen kraatteri alkaen Uragan ohjus koulun lähellä.
IMG_0960 IMG_2310
Kolmas ohjus ilmeisesti saavutettu rakennuksen.
IMG_2187 IMG_0997
Löysimme melko suuri kuori fragmentti, joka muistuttaa rypistynyt alumiini ämpäriin, rakennuksen sisällä, mutta selvä merkintä numero se kantoi osoittanut, että se oli osa Uragan ohjus.
IMG_0985
Koulu ei ollut yhdessä ikkunassa jätetty ennalleen puolella päin Debaltsevo. Ilmeisesti se ei ollut satunnainen palo-näimme, että kaikki iskee koulussa oli suoria osumia.
IMG_1127 IMG_1077
IMG_1040 IMG_0973
Kävelimme ympäri koulussa-sen julkisivu, joka kohtasi suuntaan hallitsemalla alueella miliisin pysyi lähes vahingoittumattomana. Muuten, tämä koulu oli ennen yksi kauneimmista Perevalsk alueella: se oli voittanut apurahan remontin kaksi vuotta sitten ja sitten täysin kunnostettu.
IMG_1171
Nyt kuva kirjan kanssa sirppi ja vasara ja kaiverrettu lause "rauhan maailmaan" tuo lisää surua koko kohtauksen.
IMG_1152
Kunto rakennuksen sisällä oli ihan yhtä kauhea: kaadettu huonekaluja, rikki ikkunanpuitteet. sirpaleita lasia ja mureni rappaus lattialla, sirpaleet puuta ja tiili kaikkialla, kaiken slashed ja rei'itetty.
IMG_2293 IMG_2288
IMG_2200 IMG_2217
Puoli-pilalla käytävä oli seisoo muotokuvia Heroes Suuren isänmaallisen sodan, "tappoi" jälleen Ukrainan luoteja. "Ketään ei ole unohdettu, mitään ei ole unohdettu."
IMG_2255 (2)
Haluaisin todeta, että suhteessa arvojen muisti on aina ollut erittäin tärkeä osa kouluopetusta. Valossa Ukrainan konfliktin, joka on yksi tärkeimpiä välineitä tällä hetkellä töissä Ukrainan kouluissa on vääristely historian-erityisesti, korvaa nimet Neuvostoliiton sankarit nimet Banderites. Silti ihmiset Donbass muistan heidän todellisen historian: opimme sitä paitsi koulussa, mutta myös meidän isovanhemmat, jotka näkivät tämän historia omin silmin ja herää eloon se meille uudelleen ja uudelleen, ja emme koskaan unohda sitä.
IMG_1085
Kuulin lapsen ääni ulkopuolella-pikkutyttö oli nousevia harva aikuinen, osoittaa suuntaan pahinta vaurioitunut osa koulun, sanoen: "Minun luokka oli siellä." Seitsemän vuotta vanha Vika oli hyvin surullinen hänen koulussa ; Lähes kaikki hänen ystävänsä ovat poistuneet kaupunki, ja nyt hän ja hänen perheensä joutuvat poistumaan liian:
Olen tullut luokkahuoneessa jossa Vika ja muut ekaluokkalaisille avulla tutkitaan. Jälleen tavallista kohtaus: lasinsiruja kaikkialla, tuhoutui ikkunat, kännissä kalusteet, rei'itetty seinät ... Kirjat jäljellä kirjahylly ...
IMG_1005
Joku oli kirjoittanut taululle "Kuolema fasisti hyökkääjät."
IMG_1053
IMG_1000
Donbass lapset eivät käy koulua ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti