torstai 10. joulukuuta 2015

Venäjä: USA:n johtama liittouma vain jäljittelee Daeshin vastaista taistelua 
Moskova,10.12. (Sputnik) - - Venäjä uskoo, että USA:n johtama liittouma vain jäljittelee terroristisen Daesh-järjestön vastaista taistelua, ja sen ottama asenne on politisoitunut, ilmoitti Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova.

"Valitettavasti meidän arviomme on entisellään, ja se tuo esille pettymyksen. Meidän näkemyksen mukaan liittouma ainoastaan jäljittelee Daesh-järjestön ja todellisen terrorismin vastaista toimintaa sekä toimii, lähtien omista, täysin politisoituneesta ja kansainvälisen oikeuden kanssa ristiriidassa olevasta lähestymistavasta tilanteeseen", ilmoitti Zaharova tiedotustilaisuudessa torstaina.

Hänen mukaansa USA:n johtaman liittouman pitää kertoa maailmalle omista taistelusuunitelmistaan terrorismia vastaan Syyriassa ja Irakissa.

"Sen ymmärtäminen, missä maat toimivat liittouman puitteissa ja missä niiden omien intressiensä mukaan, on miltei mahdotonta", sanoi Zaharova.
"Ei olisi pahaksi kertoa maailmalle ja muille maille suunnitelmistaan siitä, mitä liittouma tekee alueella", korosti Venäjän ulkoministeriön tiedottaja.
Sputnik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti