tiistai 15. joulukuuta 2015

08-15 12 2015
KESKEISET

Miksi Ukraina on sidottu hyökätä

13 joulukuu 2015
Valtionmuodostus miehittää paikka Ukrainan kartalla nyt luotiin yksinomaan sotatarkoituksiin.Pysyvään epävakauteen raja-alueella ja sisäinen hysteria. Vain tässä tilassa, että se voi olla olemassa. Se on yhtä aikaa kansallinen idea ja taloudellinen hanke. Joten, sinun ei pitäisi kysyä, onko Ukraina aikoo jatkaa sotaa. Sinun pitäisi yrittää arvata sijaan jos se hyökkää ensi kerralla.

Etyj head: "Battles vielä taisteli ja ihmisiä kuolee Donbass"

15 joulukuu 2015
"Nyt konfliktin luonteesta Ukrainassa on erilainen", sanoi varajohtaja Special tarkkailuvaltuuskunnan. Hänen mukaansa aiemmin Martial siellä käytettiin ENIMMÄISMÄÄRIIN ja raskasta tykistöä bu nyt se on muuttunut.
 

Sisällissota Donbass: vuorovaikutus mikrokosmos ja geopoliittinen makrokosmos

12 joulukuu 2015
Sisällissota nykyisin havocs Donbass, voisi näyttää vain "paikallinen" ristiriita kahden puoliskon ihmisiä joka eivät kestä toisiaan enää, tai pahimmillaan, kuten häiriöitä naapurin maa yrittää horjuttaa Ukraina (tämä on virallinen versio väittää Kiova). Mutta nopeasti, se selvästi ilmi, että Yhdysvallat on ollut merkittävä rooli tilanteessa tapahtuu Ukrainassa vuodesta 2013 ja Maydan tapahtumia.
 

Etyjin dokumentoitu rikkomuksia tulitauon lähellä Donetsk lentokenttä

12 joulukuu 2015
Tarkkailijat ovat myös huomattava läsnäolo Ukrainan armeijan ja aseensa paikkakunnilla Pischevik ja Pavlopol. Etyjin missio pitää rekisteröitymättä loukkauksista alueella Donetsk lentokentältä, raportoitu tiedottaja Etyjin SMM.
 

ISIS ilmavoimien Syyriaa vastaan ​​ja Irakin - Naton sotilaskoneet nähtiin yli isku Syyrian armeija

09 joulukuu 2015
Neljä Länsi koalitio sotilaskoneet nähtiin yli Deir az-Zor alue Syyriassa 6. joulukuuta, kun Syyrian armeijan leiriin joutui hyökkäyksen. Ei Venäjän sotilaskoneet olivat alueella, sanoo Venäjän puolustusministeriö.Mukaan Suomen ulkoministeriön myöhään tiistaina Yhdysvaltain kokoaa nyt koalitio vastaan ​​Syyrian, Irakin ja ISIS. Ruotsin puolustusministeri on saanut samanlaisen pyynnön Yhdysvaltain viranomaiset.
PUOLUSTUS

DPR Intelligence kartat paljastaa Ukrainan joukkojen kertyminen Donbass - 12.14.2015

14 joulukuu 2015
"ATO komento koordinoi kertyminen voimien pitkin ratajohto kiinnittäen erityistä huomiota terrorismin vastaisia ​​toimia sotilaallisen ja poliittisen johtajuuden, sosiaaliset tilat ja rauhallinen väestö tasavallan", sanoi varapuheenjohtaja komentaja Eduard Basurin maanantaina.

DPR viranomaiset: emme saa mitään sotilaallista tukea Venäjältä

11 joulukuu 2015
Donetskin kansantasavalta ei saa sotilaallista tukea Venäjän federaatiossa; Kaikki aseet käyttämät DPR armeija kuului Ukrainaan, varapuheenjohtaja komentaja puolustusministeriön Corps Eduard Basurin sanoi.
 

Ukraina pitää tuo raskaan panssarin Lugansk

10 joulukuu 2015
Ukraina jatkaa tuo raskaan panssarin lähestymismenettelyjä Lugansk. Kerrottiin kansantasavallan miliisi LPR. "AFU jatkaa tuo puolustustarvikkeiden ja henkilöstön ajolangan. Muita faktoja todistaa rikkominen Minskin sopimusten on rekisteröity kansantasavallan Militia sekä edustajia ETYJ.

LPR: terrorin uhkaa attacs ja ajanvietettä tulevat Kiova

13 joulukuu 2015
Vuonna Lugansk kansantasavallan (LPR) on edelleen uhka terroristic attacs ja ajanvietettä - raportoitu hänen tiedotustilaisuudessa LPR: n apulaispäällikkö Kansan miliisin joukot Igor Yashchenko hänen tiedotustilaisuudessa.
 

Ukrainan sotilaallinen kuoritut Dokuchayevsk ensimmäistä kertaa sitten kesän

13 joulukuu 2015
Viimeisenä iltana Ukrainan ampuivat kaupungin Dokuchayevsk lounaispuolella sijaitseva Donetsk - edustaja DPR: n puolustusministeriön sunnuntaina.
Donbass Life

Venäjän hätätilanteiden ministeriön kone lensi Rostov 25 tonnia lääkkeiden Donbass

15 joulukuu 2015
Venäjän Hätätilanteet ministeriö kone lensi Rostov-on-Don, jonka lastina lääkkeiden Lugansk ja Donetsk kansantasavaltaa, lääkkeet toimitetaan Donbass osana seuraavan humanitaarisen saattueen - Hätätilanteet ministeriö.

Neljä menetetty ja 13 puuttuvat DPR yli viime viikko

11 joulukuu 2015
Viime viikolla alueella Donetskin kansantasavalta neljä henkilöä on menetetty - raportoitu edustaja johtokunnassa DPR oikeusasiamies.
 

Debaltsevo viranomaiset palautettu 6 koulua vaurioitunut talvella vihollisuuksien

10 joulukuu 2015
6 koulut vaurioitunut vihollisuuksien Debaltsevo palauttaa kaupungin viranomaisten - johtaja sankari-kaupungin hallinnossa Alexei Granovsky.

Zakharchenko: Ukrainalaisen osapuolen "Opposition blokki" tehtävä parannus osallistua DPR vaaleissa

11 joulukuu 2015
Minulla on ollut tilaisuus sanoa, että kaikki Ukrainan osapuoli, joka ei ollut ilmaissut terävä paheksuntaa Kiovan rankaisevia toiminta vastaan ​​Donbass "kansalaiset, ovat yhtä mahdotonta hyväksyä meille. Nämä osapuolet että vaikeni tai kyynisesti kehotti ei olla niin julma ovat minulle rikollisina kuin kyseiset osapuolet että hysteerisesti kannattanut rankaiseva toiminta. Näetkö mitään eroa niiden välillä?
 

Etyjin avata eteenpäin tukikohtaan Gorlovka

09 joulukuu 2015
Eteenpäin pohja Etyjin erityisen tarkkailuoperaation aloittaa työnsä tänään Gorlovka - varajohtaja Etyjin Alexander Hug.
Muut

Venäjä luovutti 201 yksikköä maatalouskoneiden viljelijöille DPR

14 joulukuu 2015
Tänä vuonna maatiloille DPR ovat saaneet yli 200 koneet - traktorit, leikkuupuimurit ja perävaunu yksiköitä - Venäjän federaatio. Kerrottiin Maxim Savenko, ministeri Maalaisliiton politiikka ja elintarvikeministeri DPR

Lukashevich: Raportti YK: n komissaari vahvistavat rikokset Ukrainan joukot

12 joulukuu 2015
Raportti YK ihmisoikeusvaltuutetun vahvistetaan rikoksia Donbass mukaan Ukrainan asevoimat, Venäjän pysyvä edustaja Etyjissä, Alexander Lukashevichin sanoi.
 

Poroshenko ajaa läpi laki on kieltää uusi Maidan

14 joulukuu 2015
Ukrainassa skandaali on puhjennut, koska Bill "takeita rauhanomaisen kokoonpanot" esiteltiin Verkhovnaya Rada, kertoo Independent Newspaper.

Ukrainan taloudellinen inkvisitio - Poroshenko on "laillisesti" dip rikosten kumppaneiden taskut

09 joulukuu 2015
Ukrainan presidentti Petro Poroshenko on hyväksynyt lain perustettavan kansallisen viraston haku ja hallinnointi saadut varat läpi korruption rikoksia. Ilmoittama lehdistöpalvelu presidentti "laissa säädettiin mekanismi etsivät omaisuuden tehtävä pidätys, hyödyntämistä ja hallinnointia pidätettiin hankittujen varojen korruption ja muiden rikosten".
 

Juhlallinen reburial Ison isänmaallisen sodan sotilaat: Muistamme - Zakharchenko

12 joulukuu 2015
Muisti on erittäin tärkeä asia. Tiedätkö miksi kaikki meistä sanoivat "ei" Kiovan juntan, tarttuivat aseisiin?Miksi monet meistä jäljellä siviili- ammattien ja tuli DPR: n armeija? Miksi emme koskaan luopunut maatamme, mutta vahvistetaan palauttamiseksi se - kaikesta huolimatta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti