sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Seymour Hersh: Hillary Hyväksytty lähettäminen Sarin Kaasu Syyrian Rebels

Kiehtova ja tärkeä viimeaikainen haastattelussa AlterNet, Hersh tekee merkittäviä uusia paljastuksia
6 tuntia sitten | 1542 24

Voi, mikä sekamelska me kutoa ...
Perin ilmestynyt klo Strategic Culture Foundation
Suuri tutkiva journalisti Seymour Hersh, kahdessa edellisessä artikkelit Lontoossa Review of Books  ( "Kenen Sarin?"  Ja  "Punainen viiva ja Rat Line") on ilmoittanut, että Obaman hallinto valheellisesti syytti hallitusta Syyrian Bashar al-Assad että Sarin kaasu hyökkäys että Obama yrittää käyttää tekosyynä hyökätä Syyriaan.  
Hersh totesi raportin British älykkyyttä sanomalla, että Sarin, jota käytettiin ei tullut Assadin varastoja. Hersh sanoi myös, että salainen sopimus vuonna 2012 välillä tehtiin Obaman hallinnon ja johtajat Turkki, Saudi-Arabiassa, ja Qatar, perustaa Sarin kaasu hyökkäys ja syyttää sitä Assad, jotta Yhdysvallat voisi hyökätä ja kaataa Assadin.
Hersh väittää Chris Stevens, amerikkalainen suurlähettiläs kuoli Benghazissa, oli osallisina lähettämällä kaasun Syyriaan, ja että ei ole mitään keinoa hänen pomo Hillary ei tiennyt tästä
"Kun sopimuksen ehtoja, rahoitus tuli Turkista, sekä Saudi-Arabiassa ja Qatarissa; CIA tuella MI6, vastasi saada aseita Gaddafin arsenaalia Syyriaan. " 
Hersh ei sanonut, ovatko nämä "aseet" sisältyi lähtöainekemikaalien tehdä Sarin, jotka varastoiduista Libyassa, mutta  on  ollut  useita  riippumattomia  raportteja  , että Libyan Gaddafi hallussaan tällaisia ​​varastoja ja että USA: n konsulaatti Bengasissa Libyassa oli operaatiot " rotta line "for Gaddafin kiinni aseita Syyriaan Turkin kautta. 
Stephens vähän ennen hänet teloitettiin islamilaiset militantit. Raportit väittävät häntä kidutettiin ja sodomized hänen vankinsa.
Hersh ei ole ainoa toimittaja, joka on kattaa tämän. Todellakin, tutkiva journalisti Christof Lehmann headlined 7. lokakuuta 2013  "Top USA ja Saudi virkamiehet vastuussa kemiallisia aseita Syyrian"  ja ilmoitetaan, perusteella hyvin eri lähteistä kuin Hersh käytetty, että 
"Todisteet johtaa suoraan Valkoinen talo, puheenjohtaja yhteisen sotilasesikuntaa Martin Dempsey, CIA: n johtaja John Brennan, Saudi tiedustelupäällikkö Prince Bandar, ja Saudi Arabian sisäministeriön." 
Ja ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, vaikka lopullinen analyysi todisteita siitä, että tehtiin kaksi johtavaa Yhdysvaltain analyytikkojen  Lloyd-Postal raportti , pääteltiin, 
"Yhdysvaltain hallituksen tulkinta teknisen Intelligence Se kerätty ennen ja jälkeen 21 elokuu hyökkäys ei voi olla oikein." 
Obama on selvästi maannut.
Kuitenkin nyt, ensimmäistä kertaa, Hersh on sekaantunut Hillary Clinton suoraan tässä "rotta linjan." In  haastattelussa AlterNet  alkaen 20 huhtikuu 2016, Hersh kysyttiin sitten Yhdysvaltain-sihteeri-of-valtion rooli Benghazin Libya Yhdysvaltain konsulaatin toiminta kerätä aseita Libyan varastoja ja lähettää ne Turkin Syyrian ansa Sarin-kaasu hyökkäys, voidaan syyttää Assad jotta "perustella" USA hyökkääviä Syyrian, koska USA olivat tunkeutuneet Libya poistaa Gaddafi. Hersh sanoi:
"Se suurlähettiläs joka kuoli, hänet tunnettiin kaveri, mitä olen ymmärtänyt, kuten joku, joka ei tiellä CIA. Kuten kirjoitin, päivänä operaation hän tapasi CIA pohja päätoimittaja ja varustamolle. Hän oli varmasti mukana, tietoinen ja Witting kaiken, mitä oli meneillään. ja ei ole mitään tapaa joku että herkillä position ei puhu pomo, joidenkin kanava "
Tämä oli itse asiassa, Syyrian osa ulkoministeriön Libyan toiminta, Obaman toiminnan perustaa tekosyy Yhdysvaltain  tekee Syyrian mitä he olivat jo tehneet Libyassa .
Haastattelija kysyi:
Kirjassa [Hersh on  tappamisen Osama bin Ladenin, vain ulos ] lainaat entinen tiedustelupalvelun virkamies kuin sanomalla, että Valkoinen talo hylkäsi 35 tavoiteindikaattoreita [suunnitellun Yhdysvaltain hyökkäystä Syyriaan], jotka Yhteinen Chiefs olevan riittävän tuskallista Assadin hallinnon. (Voit huomata, että alkuperäisistä tavoitteista mukana sotilaallinen sivustoja vain - mikään tapa siviili-infrastruktuurin.) Myöhemmin Valkoinen talo ehdotettu tavoite lista, joka sisälsi siviili-infrastruktuuri. 
Mitä tietullin siviilejä ollut, jos Valkoisen talon ehdottanut lakko oli tehty?
Hersh vastasi sanomalla, että Yhdysvaltain perinne tältä osin on jo pitkään ollut sivuuttaa siviiliuhrien; eli vahinkoja Yhdysvaltain hyökkäyksiä on kunnossa tai jopa haluttua (jotta terrorisoida väestön osaksi antautuminen) - ei ole "ongelma", paitsi ehkä että PR ihmisille.

Haastattelija kysyi miksi Obama on pakkomielle korvata Assadin Syyriassa, koska "voima tyhjiö että aiheutuisi avaisi Syyrian jopa kaikenlaisia ​​jihadi ryhmät", ja Hersh vastasi, että ei ainoastaan ​​hän, vaan yhteisen komentajien Staff, " kukaan voi selvittää, miksi. "Hän sanoi:" Meidän politiikka on aina ollut häntä vastaan ​​[Assad]. Aikana. " 
Tämä on itse asiassa ollut kyse paitsi koska osapuoli, joka Assad johtaa, Baath puolue, oli aiheena  hyllytetty CIA vallankaappaus-juoni vuonna 1957 kaataa ja korvata se ;mutta itse asiassa  CIA: n ensimmäinen vallankaappaus oli ei vain suunniteltua, mutta toteutettiin vuonna 1949 Syyriassa , kaataa siellä demokraattisesti valittu johtaja, jotta putkilinjan varten Sauds "öljy tulla rakennetaan Syyrian osaksi suurin öljymarkkinoiden Euroopassa; ja, putken rakentaminen alkoi seuraavana vuonna. 
Mutta oli sitten peräkkäin Syyrian vallankaappaukset (kotimainen sijasta ulkovaltojen -  1954 ,  1963 ,  1966 , ja lopulta vuonna  1970 ) päätteli, että liittyminen valtaan Hafez al-Assad aikana 1970 vallankaappaus. Ja mitä Sauds "pitkään suunniteltu  Trans-Arabia putki  ei  vieläkään  ole rakennettu. Saudien kuninkaallista perhettä, jotka omistavat maailman suurin öljy-yhtiö, Aramco, eivät halua odottaa enää. 
Obama on ensimmäinen Yhdysvaltain presidentti on yrittänyt vakavasti hoitaa kauan kaivattu "järjestelmän muutos" Syyriassa, jotta paitsi Sauds "Trans-Arabian Pipeline rakennetaan, vaan myös rakentaa läpi Syyrian Qatar- Turkki kaasuputken  että Thani kuninkaallisen perheen (ystävät Sauds jotka omistavat Qatar) haluaa myös rakentaa sinne. 
Yhdysvalloissa on liittoutunut Saud perheen (ja ystäviensä kanssa, kuninkaallisten perheiden Qatarin, Kuwait, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Bahrain, ja Oman). Venäjä on liittoutunut johtajia Syyrian - kuten Venäjä oli aiemmin liittoutuneet Musaddeghin Iranissa, Arbenz Guatemalassa, Allende Chilessä, Hussein Irakissa, Gaddafi Libyassa, ja Janukovitsh Ukrainassa  (joista kaikki paitsi Syyrian Baath USA on onnistuneesti kaadettu).
Hersh oli väärin sanoa, että "kukaan ei voi selvittää, miksi" Obama on pakkomielle kaatamiseen Assad ja hänen Baath, vaikka kukaan että hän puhui oli valmis sanoa, miksi.Ne ovat kaikki palkattu tekemään työtä, joka ei muutu, vaikka Neuvostoliitto loppui ja Varsovan liitto lakkautettiin; ja kuka tahansa, joka on ollut tätä työtä niin kauan kuin ihmiset olivat, voivat melko hyvin selvittää, mitä työ todellisuudessa on - vaikka Hersh voi.
Hersh sanoi sitten, että Obama halusi täyttää Syyrian ulkomaisten jihadisteihin palvelemaan tarvittavaa maavoimien hänen suunnitellun ilmapommitukset siellä, ja, 
Jos halusi mennä sinne ja taistella siellä vuosina 2011-2013," Go, mene, mene ... kaataa Bashar! " Niin, ne todella työnsi paljon ihmisiä [jihadisteille] mennä. En usko, he maksavat niistä mutta ne eivät varmasti antoivat viisumeita. " 
Kuitenkin, se ei itse asiassa osa Amerikan käsitellä liittolaistensa fundamentalistinen-Sunni arabia kuninkaallisten perheiden ja fundamentalistinen Sunni Tayyip Erdoganin Turkin, USA toimittaa  palkkoja  (jotka "maksavat niistä", kuten Hersh laittaa sen sinne) niille fundamentalistiset sunnien jihadisteihin - se sen sijaan tehtävä  Sauds  ja heidän ystävänsä,  toinen arabien kuninkaalliset, ja heidän ystävänsä , tehdä. (Nämä ovat ihmisiä, jotka rahoittavat terroristeja tehdä iskuja Yhdysvalloissa, Euroopassa, Venäjällä, Afganistan, Pakistan, Intia, Intia, Nigeria, jne. - Eli muualla kuin omassa maassa.) 
Erdogan Turkissa lähinnä antaa heidän jihadisteihin vain turvallinen kulku Syyriaan, ja hän ottaa osaa tuotosta jihadistien myynti varastettujen Syyrian ja Irakin öljy. Mutta, ne kaikki toimivat yhdessä tiiminä (jossa jihadisteihin joskus tappavat toisiaan prosessissa - se on jopa osa suunnitelmaa ) - vaikka jokainen kansallinen johtaja on PR ongelmia kotona, jotta huijata hänen vastaaviin julkisen luulemaan, että ne " re terroristeja, ja että vain "vihollinen" on syyllinen. (Samaan aikaan aristokraattien jotka toimittavat  "palkat" on jihadisteihin, kävellä pois kaikki rahat.)
Näin USA öljy- ja kaasuyhtiöt jalostaa, ja putki osaksi Eurooppaan, Sauds "öljyn ja  Thanis" kaasu , ja ei vain Venäjän suuret öljy-ja-kaasumarkkinoille puristaa kyseisen, mutta Obaman taloudellisia pakotteita Venäjää vastaan, plus vielä-lisäeristystä  Venäjä (sekä Kiinan ja muun kyseiset maat) jättämällä ne Obaman kolmen mega-kauppa-tarjouksia (TTIP, TPP & TISA) , sijoittaa Yhdysvaltain aristokratian vahvasti hallitsee maailmassa, hallita 21st Century, koska se on hallinnut lopulta lähtien toisen maailmansodan. 
Sitten tuli tämä kysymykseen Hersh: "Miksi Amerikassa tekevät sitä mitä? Miksi emme sano venäläisille, Tehdään yhdessä? "Hänen haastattelija välittömästi tilapäisesti että toistamalla sitä," niin miksi emme toimi lähemmäksi Venäjän kanssa? Se näyttää niin järkevä. "Hersh vastasi yksinkertaisesti:" En tiedä. "Hän ei mennyt niin paljon kuin arvata - ei edes koulutettu yksi.
Kun toimittajat, jotka ovat asiantunteva kuin hän on, älä esittää joitakin uskottavaa selitystä haastaa ilmeinen valheita (joka ei ole järkeä, koska todisteet), jotka tulevat ihmiset, kuten Barack Obama, eivät ne näin - passiivisesti -  osallistuvat petoksessa , eikä ristiriidassa ja haastava se? 
Tai, on olettamus seuraava: yleisö aiotaan niin syvään upotettuna taustatiedot täällä olen, niin että he eivät tarvitse minua tuomaan kaikki yhteen ne yhtenäiseksi (ja täysin dokumentoitu ) koko, joka ei mitään järkeä? Onko että olettamus? Koska: jos se on, se on väärä.
Hersh n journalismi on yksi parhaista (onhan hän meni niin pitkälle sanoa, ja  Christopher Stephens , koskien Hillary Clinton, "ei voi enää joku, että herkillä position ei puhu pomo, joidenkin kanava"), mutta se ei todellakaan ole tarpeeksi hyvä. Kuitenkin se on  liian hyvä julkaista enää paikoissa kuten New Yorker . Ja raportoinnin  Christof Lehmann  oli parempi, ja se näytti jopa aikaisemmin kuin Hersh n; ja se on tarpeeksi hyvä, koska se nimeltään nimet, ja se selitti motivaatioita, rehellisesti ja suora tapa, minkä vuoksi Lehmann teos  julkaistiin vasta on Montenegran päällä, ja vain verkossa, eikä Länsi tulostusväliaineen, kuten New Yorkilainen. 
Sivustoja, jotka omistaa jäsenet Länsi aristokratian eivät myönnä raportit tuollaista - journalismia se riittää. He eivät tiedottaa yleisölle, kun Yhdysvaltain ulkoministeri, ja hänen pomo Yhdysvaltain presidentti, ovat henkilöt todella takana Sarin kaasu hyökkäys he syyttää ulkomaisen johtajan Yhdysvaltain aristokraattien ja niiden liittolaisten ulkomaiset aateliset ovat päättäneet kaatamiseen ja vaihda.
Onko tämä todella  demokratia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti