torstai 19. toukokuuta 2016

Miksi on olemassa uusi suunnitelma Condor Latinalaisessa Amerikassa? Mikä on esityslistalla? #PatriaGrande # Kuuba

Miksi on olemassa uusi Condor Latinalaisessa Amerikassa? Mikä on esityslistalla? 
Koska kynnyksellä edistykselliset hallitukset Latinalaisessa Amerikassa, että alueesta on tullut tavoite epätavallisessa vallankaappaus suunnitelman vuosien varrella on käynyt selväksi ja jossa se ​​on sanonut irti vasemmistolainen johtajat uutena Condor Plan *.
Haastattelussa Telesur, analyytikko ja toimittaja Miguel Jaimes sanoi, että tämä uusi toiminta on matala, sillä vaikka Lähi-idässä pyritään toteuttamaan sodan ja sotilaallisten aseiden Latinalaisessa Amerikassa poliittisten kokeita mainostetaan äskettäin hyväksymä Brasilian presidentti, Dilma Rousseff, ja kun yrittää asettaa entinen presidentti Argentiina, Cristina Fernandez, haudata johtajien.
Omalta tutkija Adalberto Santana sanoi perimmäisenä tavoitteena näiden prosessien on soveltaa "pentagonism" etelässä, koska öljy, ympäristö- ja taloudellisia resursseja alueella.
Lisäksi hän johtuvan Condor suunnitelman tarkoitus purkaa Pohjois-Amerikan vallankumous ja ihmisten hallitusten pitämään "domain".
Jatkuva väitteet Plan Condor
Presidentti Venezuelan, Nicolas Maduro tuomitsi käynnistää suunnitelman Condor kuin Imperial rikkoa perustuslaillista järjestystä maiden Patrian Grande, jotta voidaan palauttaa uusliberalismia ja syytteeseen poliittinen hyökkäys uudelleen.
Maduro ei ole ainoa presidentti, joka on huolissaan ristiretki että "jatkaa vasemmistolainen hallitukset katoavat" hänen Ecuadorin vastine, Rafael Correa on varoittanut lähtien viime vuoden alussa noin horjuttamisaikeiden edistykselliset hallitukset Latinalaisessa Amerikassa .
Hänen irtisanominen tuli vahvempi tänä vuonna ennen tapahtumia Brasiliassa, kun hänet pidätettiin entinen presidentti tämän kansakunnan ja "alistettiin julkisen pilkan jälkeen ilmoitettiin, että se osallistuu niin presidenttiehdokas" vaaleissa 2018.
"Luuletko se sattumaa? Condor on uusi suunnitelma vastaan ​​edistykselliset hallitukset (...) ei enää tarvitse sotilasdiktatuureja, alistuva tuomaria tarvitaan, korruptoitunut lehdistölle, että edes uskaltaa julkaista yksityisiä keskusteluja tarvitaan, mikä on ehdottomasti laitonta ", Correa sanoi.
Tänään levottomuudet alueella kasvaa pehmeässä vallankaappaus Brasiliassa. "Haluavat murtaa perustuslaillista järjestystä, poistaa demokraattisesti valittu presidentti on erittäin vakava, kriminalisointia politiikan, tuomarin ei ole demokraattista oikeutusta kaataa hallituksen (...)", hän lisäsi.
Heinäkuussa 2015 Venezuelan johtaja oli tuominnut olemassaolon salaliitosta vallankumouksellisia prosesseja mantereen, "maailmanlaajuinen loukkaavaa".
Hän korosti, että oikeus tarkoitus on käynnistää uudelleen 40 vuotta sitten ja totesi, että tämä toimenpide ei enää sisällä sotilasvallankaappausten tai pakotettu diktatuurien mutta Uusliberalistisen mallin toteuttamiseksi toimilla, jotka näyttävät oikeutettu, koska heillä on takanaan toimielinten, parlamenttien ja senates.
Repeämä sisäisen järjestyksen maiden
Jatkuva taloudelliset paineet määrätty Argentiina, epävakautta talouden läpi hyökkäys valuuttansa ja varastossa-out, plus kriminalisointi edistykselliset hallitukset, tunnistetaan Jaimes sillä selkeitä todisteita olemassaolosta suunnitelman hävittämiseksi vasemmistojärjestöt Etelä-Amerikassa.
Nämä ovat tekijöitä, jotka pyrkivät luomaan epätoivoa keskuudessa, hillitä sosiaalisia ohjelmia valtioiden ja päättyy kuva vallankumouksellinen johtajiston alueella työllistää media tuottaa massiivista.
Tiistaina presidentti Maduro arvosteli kansainvälistä kampanjaa vastaan ​​toimeksiannon, joka on kiristynyt vuodesta 2014, jolloin väkivallanteoista kutsutaan Lopeta jäljellä maksullisen 43 kuollutta ja 800 loukkaantui.
kansainvälisiä sanomalehtiä Yhdysvalloissa, Espanjassa ja Kolumbiassa osallistua median hyökkäystä vastaan ​​Venezuelassa, kun taas Brasiliassa ja Argentiinassa lehdistössä oikea saattamisesta vastuussa asialistalla paneelit osoittaa niin korruptoitunut, ilman todisteita, presidentille Dilma Rousseff ja entinen presidentti Cristina Fernandez.
esityslistan
Jaimes sanoo, että takana soft iskuja on useita reunojen pysyviä analyysin, joka valmistaa olosuhteet ihmisille hyväksyä tai perustella poistaminen politiikan virasta luvuista.
Joukossa, hän sanoi:
-The Constant hyökkäys talouteen ja tuottava laite Etelä-Amerikan maihin ja etenevä: ohjailun varten öljyn hinnan, elintarvikepula Venezuelassa sekä sabotaasi hinnassa rinnakkaisen dollariin ja muihin liittyvät indikaattorit taloudellinen, osa operaatio Condor. Niillä pyritään luomaan epätoivoon väestön keskuudessa sekä vaikuttavat myös rahoituksen sosiaalisia ohjelmia.
-Death Johtajat keskiarvojen perusteella ja alhainen sosialistisen ja suosittu osapuolet: murha alkuperäiskansojen johtaja Berta Caceres (Honduras) ja nuori sijainen Robert Serra (Venezuela) ovat esimerkkejä hyökkäyksiä oikeistoryhmien joko kautta ylikansalliset yhtiöt tai ulkomaisen pääoman rahoittaa puolisotilaallisia ryhmiä. Nämä toimet on suunnattu pääasiassa vähätellä johtajien kiinteä vaikuttajien kanssa ja moraalia sen jäseniä.
-Käyttö Mediakampanjat kriminalisoida poliittisia johtajia ja pesuallas: Paitsi etsivät voidaan käsitellä ja karkotettu poliittisessa kentässä, uskotaan, että tiedotusvälineet pyrkivät vaikuttamaan atemoralizándola väestö, manipuloi ja oikeuttaa valtuuksia.Esimerkkinä tästä on, että entinen presidentti Alvaro Uribe (Kolumbia), "näkyy tiedotusvälineissä jatkuvasti hänen näkemyksensä sotilaallinen väliintulo suvereeni valtio, jossa sotilaallinen tehdä niin, kuka hän on tehdä? ja miksi tiedotusvälineet ovat antaneet niin paljon käyttöönottoa että ?. "
-Violence Ja huumekauppaa: paha, joka kasvaa koko maanosassa ja jopa appropriates köyhimpiin väestönosiin luodakseen vapaan huumekaupan välillä Etelä-ja Pohjois-portteja. Se on eräänlaista terrorismin jopa Venezuelassa on kehitetty häiriöitä rikollisjengien Kolumbiasta.
-Criminalización Of vasemmistojärjestöt, korruptiosta ja hyökkäykset ympäristöön: Wanted tuella median, syyttäen vain korruptiosta liikkeet ja vasemmistopuolueita, kun monet heistä ovat ne, jotka ovat aloittaneet taistelu selkeyttäminen näistä tapauksista.Hän sanoi pyritään luomaan yhdistyksen välillä rikosten ja vasemmistolaisen johtajia.
-ONGs Ja manipulointi nuorten: Nämä organisaatiot vastaavat tuottaa liikkeen kaduilla nuorisotyöllisyyttä, että niitä käytetään edistämään väkivaltaisuuksia ja näyttää maailmalle, että on olemassa tyytymättömyyttä. Monet näistä kansalaisjärjestöistä rahoitetaan USAID ja NED, rakenteet toteuttaessaan politiikkaa valtakunnan, jonka tunnuksena on edistäjiä vallankaappaukset kuten Venezuelan vuonna 2002.
* Plan Condor oli toiminnon, joka osallistuu toiminnan koordinointia välillä oikeistolainen diktatuureja tallennettu useissa maissa Etelä-Amerikassa (Chile, Argentiina, Brasilia, Paraguay, Uruguay, Bolivia, Peru ja Ecuador) välillä 70 ja 80, jossa hän oli mukana Yhdysvaltain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti