sunnuntai 22. toukokuuta 2016

# Kuuba: Vuonna digitaaliaikaan ja muiden perustuslaillisten oikeuksien

"Ala tieto- ja viestintäteknologian (ICT), yksi kannattava ja onnistunut maailmassa on mullistanut tapoja kommunikoida. Kuitenkin tämä nopeaa kehitystä on saatu suurelta osin erilaisten poliittisten ja lainsäädännöllisiä uudistuksia hallitusten mahdollistavat miljardeja ihmisiä liittymään tietoyhteiskuntaa, suhteellisen lyhyessä ajassa. "
Tässä hänen sanomansa World Day of Telecommunications and Information Society, Houlin Zhao pääsihteeri ITU, paitsi korostaa etuja "yhä älykäs ja liitetyn ympäristö, johon kuuluu tietojenkäsittely pilvi, suuret tietomäärät ja uusia sovelluksia eri aloilla, terveydestä rahoittaa "; mutta se antaa erityisen tärkeänä paradigman muutos, jotka reagoivat eri alueilla inhimillisen tiedon, jossa laki ei ole vapautettu.
Koska syntyminen tieto- ja viestintäteknologian (ICT) omistavat hoitamiseen liittyvän lain, hän kertoi Cubahora Yarina Amoros puheenjohtaja Kuuban Society of Law and Informatics on luotu.
Huolimatta eri nimellisarvoista -Aivan Digital, Cyberlaw, Law tekniikka- että keksi ammattikirjallisuus nimetä tätä ilmiötä, tosiasia on, että "herättää välttämätön ja olennainen tila ymmärrä toisiaan oikeussuhteet johtuvat vuorovaikutuksesta teknologioita, standardeja ja karkaistu vaativat ratkaisuja jatkuvasti muuttuva todellisuus, ja seurauksena häiritsevä luonteesta ICT ".
Tässä mielessä väitetään yhä, rakenteet tällä alalla toimivien kurinpitomenettelyt mukana atk yhteiskunnissa, joka Kuuban esimerkki ei ole eristetty, sanoo Amoroso. Näin halu tutkia, systematisoida kokemuksia ja osallistua rakentamiseen oikeudellisen aseman mukaan laillisten malliin.
Näiden tavoitteiden, Kuuban Society of oikeusinformatiikan National Union lakimieskomission Kuuban yhdessä ITechLaw, laillinen konsortio oikeudellisten palvelujen teknologian tapasi Havannassa tapahtui tänä 16. toukokuuta puhumaan Computer lakia. Tärkeää arviointeja henkilötietojen suojaa, Intellectual Property ja ICT, Free Software ja vastuu ISP, opastettu keskustelut päivän aikana.
INSIDE RIGHT
Kuuba: Henkilötiedot ja nykyinen lainsäädäntö oli esittänyt Master of Science, Zahira ja oma Ojeda Bello Yarina Amoroso Fernandez esitteli kokouksessa, joka perustuu unionissa lakimieskomission Kuuba.

Ei ole mikään salaisuus, että Red kiertämään suuria määriä tietoja; kuitenkin, se ei ole korjannut tarpeeksi siinä, että osa, joka infoxication tulee henkilökohtaisia ​​profiileja sosiaalisten verkostojen, sähköpostitilien jne jotka päivittäin hyppy jokapäiväisessä elämässä.

"Vaikka tieto- ja viestintätekniikan suosivat tiettyjä muotoja emansipaatio, molemmat ovat kantajia uusia ylivallan ja alistamisen", varoitti tunnettu ranskalais-belgialainen tutkija, Mattelart, hänen pääpuheenvuoron kahdeksannen kokouksen ICOM -2015 , joka otsikoitu varten kritiikin teknisen sociosistemas valvontaa .
Puhelun seuranta massa muodossaan coletivo kiinnostusta, koska kesäkuu 2013 Eduard Snowden julkistetaan sanomalehdissä Guardian ja The Washington Post luvatonta toimintaa CiberControl maailmanlaajuisesti hallitus syyllistyy Yhdysvaltojen ja National Security Agency.
Tässä mielessä oikeus henkilötietojen suojaan, ymmärretään takuun tai valtuudet valvoa tietojen vastaan ​​automaattisia hoitoa vai ei, toisin sanoen, paitsi se, että tietoja pidetään tietokonejärjestelmät, mutta mitä tahansa välinettä joka mahdollistaa sen käytön, varastoinnin, organisaatio ja pääsy, tulee keskeinen kysymys oikeustieteen opinnot.
Maissa, kuten Meksikossa, Uruguay, Argentiina, Nicaragua, Kolumbia ja Peru, tietosuoja on perustuslaillinen tukea, joissakin tapauksissa ihmisoikeutena, kun taas toiset yksinkertaisesti laillista oikeutta. Saksassa ja Brasiliassa päähän esittämisen jälkeen päätöslauselmaluonnoksen nimellä Oikeus yksityisyyteen digitaaliaikaa jossa puhelut täyttämisen oikeuksien kirjattu kansalais- ja poliittisia oikeuksia koskeva yleissopimus .
Kuuban tapauksessa, mistä johdanto perustuslakiin "kultti kuubalaisten täyteen ihmisarvoon" tunnustetaan. Tällä tavoin ajateltuna, suojelu identiteettien Kuuban lakimiesten tehtävä tulee, jonka työ olisi suunnattava estämiseksi tietokoneen väärinkäyttöä ja edistää asianmukaisia ​​välineitä suojaa tässä suhteessa tunnustetaan Ojeda Bello.
Vaikka on olemassa alan standardeja suojelemiseksi henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten suojelu potilastiedot alalla kansanterveyden, se vallitsee puuttuminen erityinen laki, joka määrittelee yhtiön tietosuoja hän lisäsi.
Tässä mielessä "yksi tärkeimmistä haasteista Kuuban lain se on jälleenrakentaminen ja uudelleenkonfiguroinnin oikeus, jota ei ole vielä määritelty selvästi", hän sanoi.
Kuitenkin keskustelun tuoksinassa siellä lepyttävät, muut asiaankuuluvat seikat ei odotettu: vaikka tämä muutos tulee yhä väistämätöntä määräyksistä vallitseva kriteerit, ei vähemmän onnistunut, se ei riitä olla oikeus vakiintunut jos tämä ei ole mukana vastuullisen käytön teknologian käyttäjiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti