sunnuntai 22. toukokuuta 2016

"Wag" # Kuuba #EEUU

Felix Edmundo Diaz *
Lause on lähes yhtä vanha kuin prostituutio ja sotia ja sen merkitys on piilottaa ja luoda häiriötekijä estää näön (käsitys), että tärkein tapahtuma.
On vie usein edistäminen Kuuban taiteilijoita, joiden puomi löytyy "Gente de Zona" oli ensimmäinen "Dancing" , niin The gozadera " ja seurasi häntä " Traitor " , ehdotuksia, jotka tunnustettu laulajia liittyi tasolla kansainväliset ja Enrique Iglesias ja Marc Anthony ... jos joku ajatellut lähdin lopussa Descemer oli tarkoituksella, koska arvostan erittäin paljon heidän taidetta.
Kaikki tämä tuli valmis of musiikkia , Grammy ja Latinalaisessa Billboard, muistuttaa minua (säästö etäisyydet aikaa ja laatu) boom Beatles, tunnustettu tänään kokeiluna tiedustelupalvelujen British "naimisissa" kanssa Gringos, Daniel Estulin johtivat vieraantuminen nuorten aina epäkunnioittava.
Jos et noudata linjaa kappaleet ensin tanssi , sitten nautimme kaikki Latinalaisen Amerikan (joka Latinalaisessa Amerikassa että imperiumi jatkuu vapautuminen) jajälkeenpäin olemme lahjoittaa 'a petturi , joka on Kuuban ... ei sanomassa kirjeen mutta visuaalinen.
Mutta kaikki on vaikutusta; todisteeksi "toiminta" laitteiden, estila kunkin taiteilijan  kun se palkittiin ilmaisee kiitoksensa ja meni äskettäin tehnyt tapauksessa Billboard että poika "Gente de Zona" unohti sen sanoa hänen ensimmäinen ulkonäkö, joka on lohdutuksen sanoja ihmiset Ecuadorin koska katastrofit aiheuttama järistys, joka ilmeisesti hän oli "muistaa" toinen taiteilija, joka tuli hänen palkintojenjakotilaisuudessa, ja kun meidän maanmiehensä meni mikrofonien saatuaan hänen toinen palkinto, ei hänen osa kiittää Ecuador tarjoiluun kuin A 'ponnahduslautana "laitonta maastamuuttoa on luonut kriisi Keski-Amerikassa ... poika valtava aivot.
Ja jottei luulet äänenvoimakkuutta "Gente de Zona ', mainitsen, että samassa jonossa asetan" Rolling Stones "," Fast & Furious 8', 'Coco Channel ", risteilyt ja Comparsa on ,kaikki ne tapahtumat, jotka , houkutteleva toisistaan, toimivat savuverho naamioida aukko, että Yhdysvaltain hallitus Se myy meille kehitys ja pyritään vain on siirtää kulkua historiamme ja juuret.
Valitettavasti tämä suuntaus on lisäämällä joitakin vastavalmistuneiden nuorten toimittajien ja heidän perheensä omin voimin, puhumattakaan mittaamattoman ja unappreciated mahdollisuus (oikealla), maksamatta quilo vittu, älä sitä House of Studies;he uskaltautuvat blogit, "reilusti" Brogan niitä raha kannustimia jokaisen julkaisun ja siellä, tietoisesti tai ei, alkaa flirttailla ja parituksesta että vastavallankumous.
No, näyttää siltä, ​​että jotkut ihmiset, lisäys on kääntäen verrannollinen Pecunia vaikutus elinvoimaisuuteen sen neuronien, hyvin, että olisi esittää matemaattisesti ilmaista seuraavasti: "enemmän rahaa = vähemmän aivot".
Tämä pakottaa minua muistuttaa, että USA: ajattelee ja käyttäytyy omistajan ja santarmi maailman, ja Kuuba on hänen pahin painajainen.
On totta, että meillä ei ole ydinohjuksia tai antibunkers pumput (eli lävistää maan etsimään piilopaikkaan missä ajaa Mr. puheenjohtaja siirtää "D-Day"), meillä ei ole mitään vakoilusatelliittimme tai tiedustelulennokeille, tai käytännön terrorismi, siitä, että tätä kaikissa muodoissaan, mutta olemme onnistuneet saamaan aikaan voimakas ase mahdotonta peruuttaa vaikka kaikki arsenaali kuoleman käytettävissä valtakunnan ... Kuuba on sen esimerkiksi joka, yli puolen vuosisadan, ei ne on hävitetty ja on paljastanut kaikki Yhdysvaltain presidentit Mrs.
Mr. Obama ei ole poikkeus, ja koska en tarvitse takertua tahansa protokollaa pääsääntöisesti sama kuin hän oli vieraana, havaittiin Gran Teatro de La Habana, kerron heille: Barack Hussein Obama II, musta mies on kuten paskiainen kuten kaikki, jotka tulivat ennen meitä ja yrittivät hyökätä, sabotoi taloutta, tukahduttaa nälkä ja tukee myös kaikki terroriteot yli viidenkymmenen vuoden ajan, kuten esto ja edelleen voimassa; hiotut Barack Hussein Obama II on enemmän HP kuin kaikki, jotka tulivat ennen kuin hän tuli tähän maahan hymyillen ja tikari selkää ... päädyt niellä sen "pimeimpään nurkkaan" niiden anatomian koska jopa unet jää historiaan tuhota Kuuban vallankumouksen.
Tänään otan annos vastuun maanmieheni hälytys valot, neonvalot, hymyilee ja lupauksia imperiumi ovat savuverho; aamulla, kun savu tyhjentää aion olla miljoonia maanmiestensä kaivantoon.
* Editor La Mala Palabra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti