sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Dramaattinen varoitus Leonardo Boff. #PatriaGrande #Brasil # Kuuba

Luis Manuel Arce Isaac.─ "Jos huono tiennyt mitä aseistaa heitä vastaan,kaduilla Brasilian olisi riittämätön sisältävän määrän mielenosoittajia vastalauseen , " sanoo Leonardo Boff, vapautuminen teologi ja filosofi Brasilian, jotta tarkoituksena vallankaappaus presidentti Dilma Rousseff.
Epäilemättä dramaattinen havainto, joka jättää valtava maantieteellisten rajojen Brasilia ja tavoittaa kaikki Amerikan rannikolla, mukaan lukien Yhdysvallat, koska se merkitsee ja tuonnin yleisyyttä kansojen.
Mikä on viritys köyhiä vastaan? Sinun täytyy kysyä omistajille, esimerkiksi "johtavien tiedusteluviranomaiset" Yhdysvaltojen että paljasti Washington Post ja Los Angeles Times äskettäin, että "Venezuela on partaalla mahdollisesti väkivaltainen romahtaa".
Missä on vaara, että ilmoitus? Nämä samat virkamiehet tunnusti molemmat median että "Washington on vähän vaikutusta tai valtaa vaikuttaa asiaan", joka on "huolissaan", jonka kehitys kriisin ja että painopiste ei ole enää loppuun Chavez hallituksen, mutta räjähdyksen väkivallan politiikkaa. "Nyt tavoitteena on lieventää kriisin kehittyy", he sanoivat.
Sattumalta opposition Henrique Capriles ilmoittanut, että maa on "pommi", joka voisi räjähtää jos hallitus ei salli muistaa-virkasyyte variantti toteutetaan Venezuelassa pidetään tänä vuonna, ja korostaa, että venezuelalaisten pelkäävät "yhteiskunnallista levottomuutta", jonka tyytymätön nykyisen hallinnon.
Ja välittömästi puhelut väkivaltaa: "Meidän on ymmärrettävä, että asiat täällä ei anneta yksin täällä riippuu siitä, mitä tekee meille jokaiselle" vieressä eduskunnan Henry Ramos, yksi caracazo kirjoittajat joka tappoi yli kolme tuhatta kuolleena hallituksen Carlos Andres Perez.
On selvää, Capriles ja Ramos Allup ovat kaksi alullepanijoista ja kehittäjien kriisin he puhuvat CIA virkamiehet ja että molemmat hänen "huolenaihe" Washington.
Boff ottaa esimerkki maansa ja katsoo, että nousu työväenpuolue valtiolle tarkoitetaan todellisia rauhanomainen vallankumous ilmeni ensimmäisen kerran valitsevat puheenjohtajan Lula, osa ei-sähkökäyttöiset: ihmiset kehät Brasilia syvä uusi ay, vasemmistolainen intellektuellien ja kirkon vapautumisen tuhansia ruohonjuuritason yhteisöissä.
Kaikki ne, pitkässä ja tuskallinen prosessi organisaatio ja koordinoinnin, onnistui muuttamalla yhteiskunnallisen vallan, joka oli kertynyt poliittisen vallan peli, jossa analyyttisesti teki todellisen vallankumouksen.
Miksi kutsumme tätä prosessia? Boff kysyy. Se on käynnissä Brasiliassa, joka on antirevolución vanhan oligarkkisten eliitin, joka ei koskaan hyväksytty työntekijä presidenttinä.
On konservatiivinen ja ilkeitä, liittolainen pankkien ja rahoitusjärjestelmän, kansalliset ja kansainväliset sijoittajat, vihamielinen jatkaja, että konservatiivinen osapuolten aloilla korruptoituneiden oikeuslaitoksen oikea, varjossa Washington joiden ulkopolitiikka ei hyväksy teho Etelä-Atlantilla liittyvät BRICS.
Virkasyyte Presidentti Dilma on luku epäämisen, kuten muistaa Venezuelassa, oikeudenkäynti, että hän haluaa asettaa Cristina Fernandez poistaa Argentiinasta historiallinen muisti etuja kirchnerismo, tai mutaa jonka kanssa yrittää haudata Evo Morales piilottaa suuria saavutuksia hänen hallituksensa.
Jalokivi kruunu pysyy Venezuelan jossa on ideologisesti määriteltyä bolivarilaista vallankumous, joka on kaadettu tapahtumien jälkeen Argentiinassa ja Brasiliassa, vaihtaa geopoliittinen maisemaan, kuten ylösnousemus OAS kanssa keulakuva kuin Luis Almagro oikeutuksen sotatoimien Venezuelan kuten on mielistelevä ja kuten on julkisesti kutsutaan Miami presidentti Alvaro Uribe.
Näin Latinalaisen Amerikan ja Karibian tulee pelottavan ruoho uusliberalismin näkyy jo Argentiinassa; vapaakauppa sopimusten ja sopimusten, kuten liikenteessä liitto ottaa haltuunsa niiden taloudet ja integrointi kaikki työskennellyt niin kovasti rakenne puretaan vallan alla Kansainvälisen valuuttarahaston ja Maailmanpankin.
Ulkomaanvelka ja ilmestyi Argentiinassa Mauricio Macri, nielevät budjetit ruoka, terveys ja koulutus, kansallinen vauraus rima kassaan rikas yksityistämisessä, ja nälän ja tautien tappaa köyhiä ja venezuelalaisten kukkulat ennen Chavez, Bolivian Evo ennen brasilialaiset ennen Lula ja Dilma ja Argentiinassa ennen Kirchner ja Cristina kun villi uusliberalismi Carlos Saul Menem pakko syödä ruohoa.
Jotain sellaista, tai vielä pahempaa, on se, mitä aseistaa köyhien Latinalaisessa Amerikassa ja Karibian alueella, ja on mitä on niin dramaattisesti kertoo meille Boff.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti