sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Nykyään ralli pikaveneiden #EEUU to # Kuuba

20 veneitä ja 90 miehistön tänään aloittaa symbolinen tapahtuma, joka yhdistää Yhdysvaltojen ja Kuubankautta ralli pikaveneiden Florida Havannaan.
Tapahtuman järjestämä Florida Powerboat Club ja International Club Ernest Hemingway Kuubassa, ei kilpailukykyinen tällä hetkellä, ja Hangon uudet nykyisten prisman välillä Washington ja Havana, palattua diplomaattisuhteet.
Päivää sitten, Hemingway Club Commodore Jose Miguel Diaz Escrich korosti, että se on ensimmäinen kerta vuodesta 1958, että tämä ralli on tehty, ja ilmaisi iloa toipumassa tässä meripeninkulman toimintaa, käynnistettiin vuonna 1922.
Lehdistötilaisuudessa Hemingway Marina, länteen Havana, tapahtuman järjestäjät totesivat, että nämä pikaveneellä tullaan julkaisemaan varhain tiistaina Key West, keskinopeudella 55 mailia tunnissa, ja saapuu kaksi tuntia ja puoli jälkeen lahden Havannassa ilotulitus show Havannan Seawall.
Robert Harvey, kommodori Key West Yacht Club, kehui edistystä ystävällisiä suhteita maiden välillä ja myönsi, että 130 jäsentä sen laivasto oli hyvitetään perinteisen kalastuksen turnauksen neula "Ernest Hemingway", joka pidettiin Havana vuodesta 1936.
Jäljellä 2016 ajoitetaan kilpailuja 18 muut veneet, sekä purje ja moottori, jonka keskus Club Hemingway, ja poistu myös Floridasta.
Luettelo haasteet sisältää yrittää rikkoa ennätys moottoriveneily Miamista Havannaan, jotta päästään alle tunnissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti