lauantai 28. toukokuuta 2016

Perjantai 27 toukokuu 
Katso tätä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 05.27.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. Putin Heads Kreikka: Energy Talks, pakolaiskriisiin Focus vuoteen BRICS Post
  2. Eurooppa on Revolt Against Anti-Venäjän pakotteet by Finian Cunningham
  3. The Essential Reading List Putinin ja Venäjän by Danielle Ryan
  4. Venäjän rupla Hits 5-kuukauden huipulla kuin öljyn hinta nousee vuoteenThe Moscow Times
  5. Cruel Venäjän Ruse: Savchenko palautetaan Ukrainaan by Alexander Tsiganov
  6. Natolta with Love: saksa Säiliöt Once Again porteilla Leningradin by Marco Maier
  7. Venäjä Insider Crowdfunding Update # 2 by David Curry
  8. Väri Revolutions Tietoja Boomerang West by Andrei Manoilo
  9. OWNED: Victoria Nuland Täysin Sammuta Matt Lee Yksi kysymys (Video) by Enrico Braun
  10. Miksi Nato pitäisi pelätä Venäjän Mysterious Terminator-3 Fighting Vehicle by Dave Majumdar
  11. Ennen ja jälkeen: Amazing palauttaminen Venäjän kirkkojen ja kulttuuriperinnön by Pravmir.com
  12. Donetsk Blog 27. toukokuuta: Battles Pitkin Koko Front - sotilaskäytöstä Zone Takavarikoitu - Kiev läpimurto yrityksiä by Irina Burya
  13. Miksei Media Report Mitä Hillary myönsi: USA luodaan ja varat ISIS? ByChuck Baldwin
  14. Miksi Japani Been cozying Jopa Vladimir Putin? By Jeffrey W. Hornung
  15. Miten Venäjä valmistautuu WWIII by Saker
  16. NATO Montenegrossa: turvaaminen Taka Ennen Barbarossa II? ByNebojsa Malic
  17. Erdogan en aio olla onnellinen: US Special Forces Syyriassa on päällään kurdien kansallismielisen Insignia by Marko Marjanovic
  18. West Valmistettu Ukraina Secessionism oikeudellisten perustamalla Kosovon Precedent by Vladislav Sotirović



Putin Heads Kreikka: Energy Talks, pakolaiskriisiin Focus

The BRICS Post pe, 27 toukokuu 2016
Venäjän presidentti Vladimir Putin on alkamassa hänen kaksipäiväisen vierailulla Kreikassa perjantaina vaikka euroalueen valtiovarainministerit ja IMF on jakautunut yli velkahelpotusten käsitellä inked aiemmin tällä viikolla. Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) on ilmoittanut se ei ole vielä valmis liittymään EU: n uusi bailout varten Greece.Putin, mukana toimitusjohtajan öljyn ja kaasun jättiläisiä Rosneft ja Gazprom, käy keskustelut Kreikan presidentin Prokopis Pavlopoulos ja pääministeri Aléxis Tsípras . Hän vierailee myös Athosvuori. "Molemmat osapuolet asettavat etusijalle vierailun koska molemmat toivovat tulevasta neuvottelut ja kontaktit auttavat parantamaan yhteistyötä kaikilla aloilla," Kremlin avustaja Juri Ushakov sanoi ennen Putinin vierailun.
Jaa Twitterissä Kuten Putin Heads Kreikka: Energy Talks, pakolaiskriisiin Focus Facebookissa






Eurooppa on Revolt Against Anti-Venäjän pakotteet

by Finian Cunningham Pe, 27 toukokuu 2016
Vuodesta ministeritason toimistojen barrikadeille kaduilla, Eurooppa on avoinna kapinaan venäläisvastaisia ​​seuraamuksia, jotka ovat maksaneet työntekijät ja yritykset miljoonia työpaikkoja ja tuloja. Myönnettäköön, kiistakysymyksistä ovat laajempia kuin venäläisvastaisia ​​seuraamuksia. Kuitenkin jälkimmäinen kietoutuvat kasvava yleinen tyytymättömyys poikki EU.Germany n varakansleri Sigmar Gabriel joukossa uusimman korkean profiilin poliitikot ovat tulleet ulos vastaan ​​pakotteita pattitilanne Euroopan unionin ja Venäjän.
Jaa Twitterissä Kuten Eurooppa on Revolt Against Anti-Venäjän pakotteet Facebookissa






The Essential lukemistossa Putin ja Venäjä

Danielle Ryan Pe, 27 toukokuu 2016
Jotkut suosikkini kirjoja Venäjä. Jatkan lisäämällä tätä luetteloa enää lukemisen arvoinen kun saan läpi them.Moscow, 25 joulukuu 1991 - Conor O'CleryOne suosikeistani (ja irlantilainen toimittaja). "... Ainutlaatuinen ja todella jännittävä trilleri päivän Neuvostoliiton kuoli." Neuvostoliiton Fates ja Kadonnut Vaihtoehdot: From stalinismin New kylmän sodan - Stephen F. Cohen
Jaa Twitterissä Like The Essential lukemistossa Putin ja Venäjän Facebookissa






Venäjän rupla Hits 5-kuukauden huipulla kuin öljyn hinta nousee

The Moscow Times pe, 27 toukokuu 2016
Venäjän rupla saavutti korkeimman pisteen dollaria vastaan ​​alusta vuoden torstaiaamuna ansiosta öljyn hinnannousun, Interfax uutistoimisto reported.The rupla vahvistui 65,02 Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​ja 72,68 euroon. jyrkkä lasku valuutanostosäännöksiä johtui kasvava hinnat Brent-raakaöljyn, joka ylitti $ 50 per tynnyri ensimmäistä kertaa sitten viime vuoden marraskuussa, Financial Time reported.Global öljyn kysyntä on kasvanut merkittävästi keskellä raportit 4,2 miljoonan tynnyrin viikoittain lasku Yhdysvaltain öljyvarastot, RIA Novosti uutistoimisto torstaina viitaten Yhdysvaltain Energy Department.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän rupla Hits 5-kuukauden huipulla kuin öljyn hinta nousee Facebookissa






Cruel Venäjän Ruse: Savchenko palautetaan Ukrainaan

Alexander Tsiganov Pe, 27 toukokuu 2016
Ukrainan servicewoman Nadezhda Savchenko, joka myönnettiin armahdus Venäjä, meni toimittajille paljain jaloin ja sanoi, että hän aikoo juoda pari litraa vodkaa. "Aion juoda pari litraa vodkaa toipua", hän ilmoitti. Sitten joko ottaa talteen tai ei, hän teki muutaman edelleen merkittävä lausuntoja.
Jaa Twitterissä Kuten Cruel Venäjän Ruse: Savchenko palautetaan Ukrainaan Facebookissa






Natolta with Love: saksa Säiliöt Once Again at the Gates of Leningrad

Marco Maier Pe, 27 toukokuu 2016
Koska taistelussa aiemmin jatkuu Saksassa ja puhuessaan sisäasioiden, joka on kielletään prosessi NPD (kansallinen puolue Saksa) yritetään, tilanne ulkoasiainvaliokunnan on melkein sama. Saksan tankit jälleen kerran ovat asettuneet tuskin 150 km päässä Leningrad (historiallinen nimi St. Petersburg) Nato uudelleen käyttöön oman Wolfsschanze (nimi Hitlerin Itä Preussin sotilasesikunnalla).
Jaa Twitterissä Kuten Vuodesta NATO with Love: saksa Säiliöt Once Again porteilla Leningradin Facebookissa






Venäjä Insider Crowdfunding päivitys # 2

David Curry Pe, 27 toukokuu 2016
Kun aloitimme tämän kampanjan, minun suurin pelko oli, että jos emme tee hyvin, olisi takaisku ei vain meille, vaan ajatuksia ajo syy. Me kuvitella lukija rahoittama media, uutiset perustuu todellisuuteen, ja kerronta, joka antaa toivoa ihmiskunnan promise.We alkoi hyvin vähän resursseja. Nay-Sayers sanoi olimme kestämätön ja "marginaalisia", olimme haastava koko valtamedian ja kärsi useita iskuja.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä Insider Crowdfunding Update # 2 Facebookissa






Väri Revolutions Tietoja Boomerang West

Andrei Manoilo Pe, 27 toukokuu 2016
Kirjoittaja on professori Moscow State University ja jäsen akateemisen aluksella turvallisuusneuvosto Russia.The teknologian "color kierrosta" on lakannut olemasta tekijänoikeus anglosaksit ja saattaa kostautua. Nämä tekniikat ovat nyt aiotaan käyttää Euroopassa ja Yhdysvalloissa alle islamistinen iskulauseita, kohteliaisuus maahanmuuttajien ja Al-Qaidan ja ISIS kentän komentajat. Nämä terroristijärjestöt ovat jo jaettu vanhan Euroopasta vilayets - Al-Andalus ja Suur-Albanian.
Jaa Twitterissä Kuten Color Revolutions Tietoja Boomerang West Facebookissa






OWNED: Victoria Nuland Täysin Sammuta Matt Lee Yksi kysymys (Video)

Enrico Braun Pe, 27 toukokuu 2016
Tämä on syytä ottaa pois vault.In tapauksessa et nähnyt sitä, takaisin vuonna 2012, ilkeän noidan West, Victoria Nuland oli ulkoministeriön tiedottaja (ja paljon vähemmän keskiarvon ja vastenmielinen etsivät, olla rehellinen - kai vuotta tehdä pahaa tekee sen sinulle). Hän antoi tuenilmaisu raportin Human Rights Watch tuomitaan oletettu pidätyskeskukset Syyrian hallituksen, jossa he haluavat uskotella, lapset kidutetaan tavalla niin kauhea hän vain ei voi tuoda itseään puhumattakaan them.Matt Leen tislausastia on niin tuhoisa, niin yksinkertainen ja niin räikeästi altistaa kaksinaismoraalia ja propagandistisiin luonne Yhdysvaltain politiikan kantoja, jotka Nuland voinut tehdä muuta kuin tunnustaa omaan tekopyhyyttä. 
Jaa Twitterissä Kuten OWNED: Victoria Nuland Täysin Sammuta Matt Lee Yksi kysymys (Video) Facebookissa






Miksi Nato pitäisi pelätä Venäjän Mysterious Terminator-3 Fighting Vehicle

Dave Majumdar Pe, 27 toukokuu 2016
Vaikka T-14 Taistelupanssarivaunu on näkyvin jäsen Armata perheen vaunusarjoista sisältää joukon uusia taistelevat koneita. Niistä on alusta pahaenteisesti nimeltään Terminator-3, joka on säiliön kannatin taistelevat ajoneuvo. "Venäjä suunnittelee myös kehittää säiliön kannatin taistelevat ajoneuvo puhuttu Terminator-3 perusteella maan uusin Armata säiliöitä," Oleg Sienko, senior Manager kanssa Uralvagonzavod Corporation kertoi valtion omistama RIA Novosti aiemmin tänä vuonna. "Me [tuottavat niitä]. Meillä on käsite kehittää ajoneuvojen perusteella Armata alustan. "
Jaa Twitterissä Kuten Miksi Nato pitäisi pelätä Russia & # 039; s Salaperäinen Terminator-3 Fighting Vehicle Facebookissa






Ennen ja jälkeen: Amazing palauttaminen Venäjän kirkkojen ja kulttuuriperinnön

by Pravmir.com Pe, 27 toukokuu 2016
Kokeile ja arvioida tämän työn tuloksia yhdeksän tärkeimmistä kirkkotoimitukset Venäjän ortodoksisen kirkon, kulttuuriperintökohteet joille on monimutkainen kunnostustöistä. Vertaa mitä he näyttivät takaisin sitten, miltä ne näyttävät now.The katedraali elämää antavan Trinity Holy Prince Vladimir luostari FilimonkiThe kulttuuriministeriö on ollut rahoitukseen restaurointityöt vuodesta 2007. Toukokuun 29. päivänä 2015 hänen pyhyytensä teki Suuri vihkiminen kirkon. Tänä aikana 169,1 miljoonaa ruplaa käytettiin. Palauttaminen tiilestä, kupoli drum, valkoinen kivi koristeet, Kattotyöt, palauttaminen julkisivun, kynnykset metalliosat, palauttaminen lattia ja sisustus kirkon suoritettiin.
Jaa Twitterissä Kuten Ennen ja jälkeen: Amazing palauttaminen Russia & # 039; s kirkkojen ja kulttuuriperintö Facebookissa






Donetsk Blog 27. toukokuuta: Battles Pitkin Koko Front - sotilaskäytöstä Zone Takavarikoitu - Kiev Läpimurto Yritykset

Irina Burya Pe, 27 toukokuu 2016
Ukrainan sisällissota on edelleen hyvin käynnissä. Molemmat osapuolet vaihtavat tulipalo. Siviilejä ja sotilaita kuolee edelleen molemmilla sides.DONi äskettäin perustama suomalainen toimittaja ja venäläinen liikemies tuntemiemme, ja meillä on täysi syy uskoa, että niiden raportointi voidaan vedota totuudenmukainen. Lisätietoja virasto seuraa alla tämän report.Due sen hitaan, kytevän luonto, tapahtumia Novorossiya harvoin otsikoihin, joten ihmiset unohtavat on olemassa todellinen sota menee on.Donetsk perjantaina, 27. toukokuuta 16.30. Exclusive Venäjän Insider
Jaa Twitterissä Kuten Donetsk blogi, May 27: Battles Pitkin Koko Front - sotilaskäytöstä Zone Takavarikoitu - Kiev & # 039; s Läpimurto Yritykset Facebookissa






Miksei Media Report Mitä Hillary myönsi: USA luodaan ja rahastoista ISIS?

Chuck Baldwin Pe, 27 toukokuu 2016
Kirjoittaja on merkittävä amerikkalainen kristitty konservatiivinen joka oli presidenttiehdokas paleoconservative perustuslain Party vuonna 2008, jolloin hän hyväksyi Ron Paul. Hän on pastori Liberty Fellowship, ei-tunnustuksellisten kirkon Montana, ja suosittu radiojuontaja ja kolumnisti. Hän on armoton vihollinen uuskonservativismin ja usein arvostelee uuskonservatiiviset vihamielisyys Venäjä.Hänen näkemykset edustavat vaikutusvaltainen ja merkittävä osa Trump kannatusta.
Jaa Twitterissä Kuten Miksi Won & # 039; t Media Report Mitä Hillary myönsi: USA luodaan ja rahastoista ISIS?  Facebookissa






Miksi Japani Been cozying Jopa Vladimir Putin?

Jeffrey W. Hornung pe, 27 toukokuu 2016
Toukokuun alussa Japanin pääministeri Shinzo Abe vieraili Venäjän presidentin Vladimir Putinin Sotshissa Venäjällä. Se oli 13. kertaa kaksi johtajaa ovat tavanneet vuodesta 2013, jolloin Abe teki ensimmäisen virallisen vierailun, jonka japanilainen johtava Venäjälle vuosikymmenen. Mutta kun Abe on vain kokoontui seitsemän kertaa hänen yhdysvaltalaiseen vastapuoleen, miksi hän kokous Putin niin usein?
Jaa Twitterissä Kuten Miksi Japani Been cozying Jopa Vladimir Putin?  Facebookissa






Miten Venäjä valmistautuu WWIII

The Saker Pe, 27 toukokuu 2016
Olen äskettäin lähetetty pala, jossa yritin paljastaa muutamia suosittuja myyttejä nykyaikaisessa sodankäynnissä. Päätellen monet huomautukset sain vastauksena tähän tehtävään, minun on sanottava, että myytit kyseessä ovat edelleen elossa ja hyvin, ja että minä selvästi epäonnistunut vakuuttamaan monia lukijoita. Mitä Ehdotan tehdä tänään, on katsoa, ​​mitä Venäjä todella tekee vastauksena kasvavaa uhkaa lännestä. Mutta ensin minun täytyy asettaa yhteydessä tai tarkemmin, määrittää uudelleen yhteydessä, jossa Venäjä toimii. Aloitetaan tarkastelemalla AngloZionist politiikoissa Russia.The West toimet:
Jaa Twitterissä Kuten Miten Venäjä valmistautuu WWIII Facebookissa






NATO Montenegrossa: turvaaminen Taka Ennen Barbarossa II?

by Nebojsa Malic Pe, 27 toukokuu 2016
Strateginen merkitys Montenegron on kääntäen verrannollinen sen koon. Sen NATO on mahdollista hallita Adrianmeren loppuun saartaminen Serbia, voidaan rohkaistui jatkamaan aggressiivisempi suhtautuminen Russia.Last viikolla, että Montenegron hallitus allekirjoittivat pöytäkirjan yhdistävän Pohjois-Atlantin liiton. Jos ratifioi Alliance muut 28 jäsentä - ja se on - jäsenyyden voi tulla muodollisuus loppuun mennessä tänä vuonna. Vaikka maa väkiluku vähemmän kuin 700000 ja enintään 1500 jäsentä armeijan, syy NATO haluaa Montenegro ei ole sen sotilaallinen mahti, mutta yhtä toimenpiteitä strateginen sijainti ja symboliikkaa.
Jaa Twitterissä Kuten NATO Montenegrossa: turvaaminen Taka Ennen Barbarossa II?  Facebookissa






Erdogan en aio olla onnellinen: US Special Forces Syyriassa on päällään kurdi Nationalist Insignia

Marko Marjanovic Pe, 27 toukokuu 2016
Yhdysvaltain virallisesti aloittanut intervention vastaan ​​ISIS Irakissa kesäkuussa 2014. Syyskuussa 2014 intervention laajennettiin Syyriaan Yhdysvaltain iskee vastaan ​​ISIS siellä. Marraskuussa 2015 maa komponentti Yhdysvaltain "anti-ISIS sota Syyriassa lisättiin 50 erikoisjoukkoja joukkoja lähetetään pönkittää Syyrian kurdien. Huhtikuussa Näiden vuoden nämä olivat vahvistunut jopa 250 enemmän erikoisjoukkojen sotilasta.
Jaa Twitterissä Kuten Erdogan en aio olla onnellinen: US Special Forces Syyriassa on päällään kurdien kansallismieliset Insignia Facebookissa






West Valmistettu Ukraina Secessionism oikeudellisten perustamalla Kosovon Precedent

Vladislav Sotirović To, 26 toukokuu 2016
Kirjoittaja on professori Institute of Political Sciences, Mykolas Romeris yliopisto, Vilna, Liettua. Hän kirjoitti tämän artikkelin erityisesti RI.The 2014 vallankumouksen venäjänkielisen väestön East Ukrainan lopulta johti erottaminen Krimin, joka perustuu laillinen itsenäisyysjulistuksen Krimin seuraa ihmisten kansanäänestys liittymisestä Venäjän perustuu oikeuteen itsemääräämisoikeutta mukaan Baltiassa kun vuonna 1990 ne julistautui itsenäiseksi Neuvostoliitosta.
Jaa Twitterissä Like The West Valmistettu Ukraina Secessionism oikeudellisten perustamalla Kosovon Precedent Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti