sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Onko maailma rokotettu fasismia? # Kuuba #PatriaGrande

no fasismiin
Kysymys voisi vaikutuksen helppo vastata, ja varmasti paljon vastaisi toteamalla, että itse veisi yli toiveet ja halut acrecentados varmuutta todellinen kunto potilaan, lukea maailmaa.
Se oli 71 vuotta sitten voitti sotakone Saksan, Italian ja Japanin on se, että toisin kuin "uusi historia", meidän täytyy kiittää ensinnäkin sankaruuden Neuvostoliiton ihmisiä.
Kaikki muu, ymmärretään "Saving Private Ryan", "Valkyrie" Wolfsschanze "," Enigma ", The" Desert Fox "ja muut, on osa" vaivaa "Imperial piirtämällä tarina" kuvasi ja kaltaiseksi "tai toisin sanoin: he halusivat kertoa, koska se oli tapahtunut.
Juuri tämä halu antaa meille "vesitetty" tarina arvioimatta todellisia syitä fasismin nousua, joka on ilmastoitu tietämättömyys tilan vakavuudesta maailmamme tauti;yksinkertainen, ei yksinkertaista analyysi paljastaa, mitä jotkut tietävät, ja harvat sanovat maailma on sairas.
Vuonna luonnollinen järjestys, ne tulevat usein luonnonmullistukset, maanjäristyksiä, kuivuus, tulvat, helleaallot tai kylmä, enemmän tinkimisen kanssa otsonikerrosta.
Vuonna yhteiskuntajärjestys, saalistushinnoittelu sodat ja veljenmurhaaja, Imperial pahoinpitelyt, teloitukset, häädöt, nälkään ja tauteihin tehdä toiselle osapuolelle.
Mutta kaikki tämä on vain heijastusta potilaan oireista, joiden pahin paha pysyy sisällä siemenet fasismin, yksinkertaisesti siksi, että geneettinen järjestyksessä, imperialismi on luonnollinen taipumus sairastua fasismin.
Todiste tästä on puomi, jotka ottavat maailman ylivaltaa ryhmiä, valkoiset ja mustat niiden kirjeiden niiden ideoita, siihen pisteeseen valtaavat puheenvuoroja sylkee että harangues ehdokkaiden USA puheenjohtajakauden
Toinen signaali on vielä selvemmin, herkkyys rehellinen taiteilijoita on antanut meille elokuvia, kuten "Metsästäjä pelejä", "In aika" ja "Block 13" osoittaa meille, missä voimme vetää miehen kunnianhimo, ruokkivat " arvot ", joka luonnollisesti juurruttaa kapitalistisen järjestelmän.
Mitä tohtori Joseph Mengele ero ja niiden iljettävä kokeita keskitysleireillä sr. Allen Dulles, entinen CIA: n johtaja, suunnitella ja MK - Ultra vielä käynnissä?
Vastaus: Ei mitään.
Pahoittelen jo etukäteen, koska groteski ja barbaarisia tuloksena lukemalla seuraavat rivit:
Poistaminen kynsin hampain, sähköiskun, erityisesti sukupuolielimissä, käyttöönotto metallitangon reiän läpi terskan ja kuumentamalla ulkopää, käyttöönotto jyrsijöiden emättimen kautta, valvominen, alistaminen äkillisille lämpötilan, ryhmässä raiskaus jne, jne., "makupaloja" edeltää kaikki suvereenin pelaajan, joiden ainoa tarkoitus on rikkoa testamentteihin.
Se oli Saksan fasismia, sama Latinalaisen Amerikan diktatuurien ja tänään on elvytetty puolesta "loukkaamaton" terrorismin vastaisen sodan.
Fasismi ei ole hävitetty ulkoisena välineenä imperialismin; voimavarana "viime hetken" on edelleen "tallennetaan" sanalla "erä" hajallaan ympäri maailmaa odottaa indikoi aika barbarian, joka johtaisi joidenkin maistelemaan baser vaistosi tuhoaminen miljoonien ihmisillä.
Siksi kaikki ne, jotka uskovat parempaan maailmaan on mahdollista, olen varoittanut, että maailma, jossa elämme, sen hauraus, sitä ei ole rokotettu fasismia ja mitään toimia tässä suhteessa on lyhytikäinen ja tehoton pää jos emme yllä muistiin kauhuista kokenut kansojen ja rohkeutta, jotka taistelivat ja voittivat.
Kunnia Neuvostoliiton ihmisiä!
Ja sanoin Julius Fučík, cry:
Men: minä olen rakastanut teitä. Ole varovainen!
* Editor La Mala Palabra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti