torstai 19. toukokuuta 2016

Tuhannet lapset menevät nukkumaan nälkäisenä Etelä-Floridassa. #Miami # Kuuba #EEUU

Ivette Garcia ja hänen poikansa (l. To r.) Mary, Daniel, Enrique, ovat odottaneet linjassa saada maksutta aterioita vuosittainen tapahtuma Camacol joka jakaa ruokaa lomien aikana vuoden lopussa.  Valokuva.Ivette Garcia ja hänen poikansa (l. To r.) Mary, Daniel, Enrique, ovat jonottavat jasaada ilmaisia ​​aterioita vuosittainen tapahtuma, joka jakelee elintarvikkeita Camacol. Kuva. Pedro Portal El Nuevo Herald
Turistialueella, jossa kävijät tulevat eri puolilta maailmaa nauttimaan auringosta, merestä ja hyvää ruokaa hyväpalkkainen ravintoloissa, joista osa käytetään maailmankuulu kokit, olisi yllättävää oli satoja tuhansia ihmisiä - mukaan lukien lapset - että joka ilta he menevät nukkumaan nälkäisenä.
Mutta se, mitä tapahtuu neljässä läänissä - Palm Beach, Broward, Miami-Dade ja Monroe - jotka muodostavat South Florida, mukaan uusi tutkimus julkaistiin äskettäin. Mikä on yllättävää on, että tutkimus osoittaa myös, että pahin ehdot "ruokaa epävarmuutta", kuten asiakirjassa kuvataan tilanne, hän on Palm Beach, jota pidetään yhtenä rikkaimmista läänissä Floridassa.
Tutkimuksessa "Map 2016 ruoka aukko" kohtaa Feeding South Florida, osoittaa, että 784,110 ihmistä neljässä läänissä, 13,4 prosenttia väestöstä, eivät aina tiedä, miten he turvaamaan seuraavaa ateriaa. Mikä parasta, se osoittaa, että tämä populaatio, ainakin 264,280 lasta, mennä nukkumaan nälkäisenä.
Yksi syy, miksi monet ihmiset eteläisessä Floridassa ei ole turvattu niiden ruokaa johtuu nousu ruoan hinta. Tutkimuksen mukaan on ollut kasvua 15 prosenttia kustannukset kunkin aterian, arviolta keskimäärin $ 3,28 per henkilö. Kasvu on suurin neljän viime vuoden aikana, mukaan raportin.
Vaikka monet nälkäinen, aste ongelmista vaihtelee piirikunnasta toiseen. Tutkimuksen mukaan, pahin tilanne on Palm Beach ja Miami-Dade paremmin.
Palm Beach on prosentuaalisesti eniten lasten ruoka epävarmuutta, 22,5 prosenttia Etelä Florida - vaikka osuus väestöstä että maakunta ruoka alijäämä, 14,7 prosenttia, on pienempi kuin Broward on 15,5 prosenttia.
Broward County on suurin osa ihmisistä, aikuisille ja lapsille, puuttuu elintarvikkeiden turvallisuus, 15,5 prosenttia väestöstä, tutkimuksen mukaan. Mutta lasten osuus ruoan alijäämä on pienempi kuin tallennettu Palm Beach, Miami-Dade ja Monroe.
Monroe County on yksi ruoka-indeksi suuremmat kustannukset South Florida, $ 3,84 per ateria, ja suurin vaje viikoittain ruoka budjetti, $ 22.33 per henkilö.
Miami-Dade County on, jos on pienempi osa ihmisistä, jotka eivät tiedä, missä he saavat seuraavan aterian, 11,3 prosenttia, tutkimuksen mukaan. Mutta lasten osuus näissä olosuhteissa, 21,8 prosenttia, on suurempi kuin Broward ja Palm Beach.
Yksilöt mainitaan tutkimuksessa vaikuttanut puutostiloja kuuluvat ne, jotka saavat valtion kuponkeja ostaa ruokaa ja eivät täytä kuponkeja, mutta ne riippuvat ruoka hätäohjelmia kuten soppakeittiöille asunnottomille tai ulkona sivustoja jossa niillä ilmaiseksi niille, jotka eivät voi ostaa rehujauho.
"Vaikka kokonaismäärä yksilöiden ruoan epävarmuus on vähentynyt Etelä Floridassa, keskimääräiset kustannukset aterian alueelle on kasvanut, mikä tarkoittaa, että useimmissa perheissä ja kotitalouksissa on tehtävä vaikea valita maksaa ruuasta tai pay vuokraa, valoa tai lääke ", hän sanoi lausunnossaan Paco Velez, puheenjohtaja ryhmä vastaa tutkimuksesta, Feeding South Florida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti