torstai 19. toukokuuta 2016

Partisanship anarkisti "Platform"

 
 
 
 
 
 
Arvioi

Tiedetään, että anarkistit kaikki taistelevat valtion, sen menetelmät organisaation ja johdon. He kieltävät mitään tarvetta keskitettyä hallintaa ja "proletariaatin diktatuuri", jossa todetaan, että ne eivät tarvitse mitään osapuolta.Sano, ja ilman, että puolue hallinnoi, alustan korvaa, joka ei ole osallisena ollenkaan.
Onko se todella?
Vuonna 1926, anarkistien, Nestor Mahno ja Piotr Arshinov julkaistu Ranskassa käsitettä "Organisaation Platform yleisen unionin Anarchists" . Kuten totesin tämän käsitteen?
Katsotaanpa katsomaan: "Olemme erittäin tärkeä organisaatio, joka yhdisti useimmat osanottajista anarkistiliikkeessä, loisi yhteisen taktinen ja poliittista linjaa anarkismin ja olisi oppaan koko liikkeen."
"Ainoa tapa johtaa ongelmien ratkaisemiseen organisaation laajuisesti, uskomme kokoelman anarkismin aktiivista työntekijää perusteella tiettyjen ideologisia, taktinen ja organisaation kantoja, eli. E. perusteella enemmän tai vähemmän täydellinen yhtenäinen ohjelma."
Kuten näemme, mentyään läpi kokemuksen lokakuun vallankumouksen ja sisällissodan, aktiivisia jäseniä anarkistiliikkeen ovat ymmärtäneet, että tarvitaan yksi organisaatio, joka yhdistää kaikki anarkistit hänen "siipi".
Mutta nyt siirtyä organisaation osa: "Tämä alusta, joka sisältää selvä taktinen ja ideologinen suunta, se on pienin, joka on tarpeen saada yhteen kaikki osallistujat järjestäytyneen anarkistiliikkeessä."
"Tehtävänä on - ryhmään ympärilleen kaikki terveitä voimia anarkistiliikkeen yhdeksi, aktiivinen ja pysyvä organisaatio, General Union of Anarchists. Luomiseen tämän järjestön tulisi suunnata voima anarkismin aktiivista työntekijää. "
Millä perusteella on anarkisti alusta?
1) yhtenäisyys ideologian. "Activity obscheanarhicheskogo liiton yleiset ja yksityiset luonteeltaan jatkuvasti oltava täsmälleen suhteessa niiden professed ideologisia periaatteita."
Vertaa peruskirjan RSDLP: "jäsen, RSDLP on yksi, joka hyväksyy sen ohjelma ..."
Periaatteiden mukaisesti vahvistettujen Nestor Mahno, jäsen Platform toimimaan ehdoitta mukaisesti Platform professed ideologisia periaatteita. Onko tämä käsite anarkismin vapautta yksilön? Siellä ei täsmää.
Otetaan katsomaan kokoelma Kropotkin n "Anarchy" : "On vakuuttunut Kropotkin, anarkia - ei kaaos, ja yksilön vapaus, ajattelua ja luovuutta. Tässä suhteessa ikeeseen pääoma on myös vaarallinen ja pelottava kuin ikeen yksipuoluemaa järjestelmä.Ensimmäisessä tapauksessa käytetään pääasiallisesti taloudellisista ratkaisuista, toinen - poliittisia, oikeudellisia, ideologinen.
"Yksi kaksi asiaa. Tai valtio on hävitettävä, jolloin uuden elämän siellä tuhat keskittyy vilkas persoonallisuus motivoitunut ja ryhmän aloite pohjalta vapaan sopimuksen. Tai hallitus murskaa henkilön ja paikallista elämää, ottaa haltuunsa kaikilla inhimillisen toiminnan, tuovat mukanaan sota ja sisäiset taistelu hallussa vallan, pinta vallankumous, vain peräkkäisten tyranneja, ja sillä väistämätöntä loppua - kuolema.Valitse itse! "
Mitä tapahtuu? Anarkistit itse ei voi päättää, ovatko ne anarkisteja vai ei. Että he "yksilön ajatuksen ja luovuuden", he pääoman kauhea kuin ikeen yksipuoluemaa järjestelmä, ja sitten on taustalla tämän foorumin, joka on jo ensimmäinen askel olisi perusperiaatteet järjestämistä puolueiden.
Ja lausunnot olisi perusteeton, jos se ei tiedoille Platformistskih organisaatiot ympäri maailmaa :
1) Liberty ja solidaarisuus, Britanniassa.
2) liitto Anarkistit Kreikka, Kreikka
3) Federazione dei Comunisti Anarhici, Italia
4) Työntekijät solidaarisuusliikkeen, Irlanti
5) autonominen toiminta (Social Revolutionary), Venäjä
6) Syndey anarkokommunismi Trajectory, Australia
7) anarkokommunismi Initiative, Turkki
8) norht Itä liitto Anarchist kommunisteja, Yhdysvalloissa 
ja niin edelleen.
Siirrymme nyt toisen pisteen, anarkistinen Alustat:
. 2) yhtenäisyys taktiikkaa ja kollektiivisen toiminnan menetelmä "General (yleinen) taktinen rivi liike on ratkaisevan tärkeä elämän organisaation ja koko liikkeen; se vapauttaa kuljetuksiin sen suohon nielaisemassa useita, toisiaan tuhoavia taktiikkaa ja ryhmien kaikki voimansa yhteen tiettyyn suuntaan, joka johtaa tiettyyn tarkoitukseen. "
Ja sitten lisätä lainaus samasta Makhno työnsä: " Tarve yleinen organisointi selvemmin ja voimakas kaikki vaikuttaa aikana Venäjän vallankumous 1917 oli parhaillaan tämän vallankumouksen, anarkistiliikkeen osoitti äärimmäisen pirstoutumisesta ja sekava.Puuttuminen yhteinen anarkismin on ajanut monia työntekijöitä bolshevikit; Se pitää monet tilassa käyttämättömänä, mikä vaikeuttaa julki joskus valtava voimia " .
Joten, toverit, anarkistit? Bolshevikit ja järjestäjä periaate ei ole niin paha? Tällä vauhdilla tarve saavuttaa sosialistisen valtion kanssa "proletariaatin diktatuuri."
Siirrytään kolmanteen kohtaan anarkisti Platforms:
3) Kollektiivinen vastuu. "Riveissä anarkistiliikkeen on tuomittava jyrkästi ja hylkäsi käytäntö henkilökohtaisen vastuun toimia.
Alueet vallankumouksellisen, sosiaaliseen ja poliittiseen elämään on pääasiassa alan syvän kollektiivisen pohjimmiltaan. Vallankumouksellinen julkista toimintaa näillä alueilla ei voida perusteella henkilökohtainen vastuu yksittäisten työntekijöiden.
Toimeenpaneva elin Yleisen anarkistiliikkeessä - Anarchist Union - vastustivat voimakkaasti taktiikka vastuutonta individualismin, esittelee sen riveissä periaate kollektiivisen vastuun sillä vallankumouksellinen ja poliittiseen toimintaan kunkin jäsenen unioni on vastuussa koko unionissa; täsmälleen sama koko unionin vallankumouksellisen ja poliittiseen toimintaan jokainen jäsen on vastuussa " .
Siellä Kropotkin kunkin henkilön on pyhä, ja jos yhteiskunta itsessään koostuu yksilöiden Platformists kiinni sen alustan, jossa on kova kuri ja keskinäinen vastuu. Ja sitten he sanovat, "Ei, emme ole osapuolena. Ei, olemme diktatuuria vastaan. Ei, olemme painetta vastaan. " Näin ne ovat selvästi ristiriidassa hänen edellinen lausuntoja.
Mene neljänteen ja ehkä kaikkein kiistanalainen ohjelman foorumin anarkistien:
4) Federalismi. Tämän kohdan, anarkistit torjuu kaikki keskittämistä. He väittävät, että keskittäminen johtaa tukahduttaminen jokainen henkilö ja jokainen aloite. Mutta sitten anarkistien kirjoitti: "Usein kuitenkin alkanut federalistiseen riveissä anarkismin perverssi, osata käyttää oikeutta järjestäytyä, pääasiassa hänen" I "aiheuttamatta velvoitteet organisaatiossa.
Tällainen vääristymä on erittäin sekavaa liikkeemme menneisyydessä ja nyt on tarpeen päättäväisesti lopettamiseksi.
Federalismi tarkoitetaan vapaasti sopimusta henkilöiden ja koko organisaatioiden työskentelevät yhdessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi " .
Mutta ei ilmaista, onko anarkisteille vaatimukset keskitettyä yhdistää kaikki anarkistit perusteella foorumin? Express. NI Makhno kirjoitti: "Kehotamme kaikkia Venäjän anarkistiset järjestöjen hajallaan kaikkialla maailmassa, ja yksittäisten työntekijöiden anarkismi tulevat yhteen vallankumouksellinen kollektiivinen, yhteisestä organisaation alustalla. 
Olkoon tämä vallankumouksellinen foorumi on suojattu salasanalla ja yhteinen asia kaikille työntekijöille Venäjän anarkistiliikkeessä ja alku yleisen unionin Anarchists " .
Ovatko nämä periaatteet niiden aikaisempia lausuntoja? Voimme sanoa täydellä luottamuksella: kyllä!
Sitten, kun jossain vaiheessa ovat sanat "henkilökohtainen vapaus", "tukahduttaminen osapuolen laitteen" ja toinen - on tinkimätöntä noudattamista ideologian Platform. Sitten, kun jotkut lausumat anarkistit syytti kommunistit ahdasmielisyyteen, ja kohta foorumin puhuvat tarpeellisuudesta seuraavan ideologian implisiittinen Platform.
Anarkistit ovat alkaneet esittää ajatuksia luomista foorumin, aikana joista käy ilmi, että yhteensovittamisen ja järjestelyn toimien tarkoitus rajoittaa vapautta. Miksi? Mutta mikä on erilaista? Alusta antaa sinulle tehtävän kampanjoida Moskovassa, ja halusitte Yhdysvalloissa. Rajoittamiseen? Varmasti.
Toimien koordinointi on kätevin tapa kulkee yhden keskus, josta niin kiivaasti vääriksi anarkistit neljännessä kohdassa hänen Platfornoy ohjelman.
Ja niin tulemme siihen, että anarkistit luoda aivan todellinen poliittinen puolue kutsutaan sen alustan ja julkisesti julistaa: "Katsokaa, olemme alusta! Toimimme osapuolena! Mutta olemme anarkisteja, ole damn bolshevikit! Joten haluamme juhlia, mutta ei puolue! Vain uskovat sanan ja työ lavalla! ".
Ja niin käy ilmi, että joko puolueet ovat itse asiassa "alustoja" tai päinvastoin - "Alusta" on poliittinen puolue. Ehdottomasti voimme sanoa, että se on jälkimmäinen väite. Ja uskon, että täällä olisi asianmukaista lisätä sanoja Stalin: "No, anarkistien! Kuten sanonta kuuluu, "kanssa syyttää toisia" .
Tämä jotain on tapahtumassa, ja organisaatio anarkistiliikkeen, jos sana "organisaatio" ja "anarkia" täysin soveliasta yhteydessä. Vaikka jälleen todistaa itselleen anarkistit sekaannusta omassa ideologisia periaatteita ja toimia.
Luominen käsite Platform, Nestor Mahno sanoi, että alusta on tarpeen järjestämistä anarkistien ja jopa ohjaavat tietyt lausunnot Kropotkin ja Bakuninin väitettyä tarpeellisuutta anarkistisen osapuolelle. Kuinka yllättävää, toverit, anarkistit ilmeisesti vakavasti harkita torjunnan valtion ja vastaan ​​osapuolen laitteiston valtion tasolla!Kuitenkin, mitä he merkkituotteiden bolshevikit byrokraatit ja silppuri vapauden, ja nyt he ovat tehneet syntiä.
Oikeastaan ​​julkaisemalla alusta on aiheuttanut paljon kiistaa anarkistisessa ympäristössä.Halu "Platformists" "ideologisesti ohjaavat" vallankumouksellinen massat tuli keskipiste hyökkäys "Platform" maailmanlaajuinen anarkisti yhteisössä vuosina 1927-1931. Tämä sitoutuminen nähtiin edellytyksenä muodostumista uuden hallintojärjestelmän.
Joku jopa entinen toverinsa, Makhno kritisoitiin hänen epäjohdonmukaisuus ja uskottomuus vastaan ​​anarkistiset periaatteet. Joku, päinvastoin, otti teoria Platform huoltoon.
Yksi "torjua" tarkistaa anarkokommunismi Platformists olivat tapahtumia Espanjassa. On syytä mainita, että Makhno itse aikoi itse mennä ja osallistua vallankumouksellinen tapahtumiin, mutta kun aika tuli, hän oli jo hyvin sairas ja kuoli pian. Espanjassa hän toimi CNT - FAI (National työliitolta - Anarchist Federation of Iberia). Kaksi eri organisaatiot, jotka kuitenkin käytetään sanallinen takaisin yhteen niin paljon liittyviä.
Kun vuonna 1936 johtajat CNT-FAI päätti asemasta ja suuntasi fasismin vastaisen yhtenäisyyden ja hylkäämisen vapaudellisen kommunistisen Zaragoza ohjelma (autonominen kunnassa pidetään voima vallankumouksen ja sydämen libertatnogo yhteiskunta), kävi ilmi, että anarkistinen massa sanoen sopusoinnussa niiden ohjelman hän valitsi oman tiensä.
Tulevaisuudessa tämä on johtanut valtavaan ruohonjuuritason kollektivisointia maaseudulla ja samalla sindikalizatsii alalla. Tämä ei vastaa käsitettä foorumin, kun näemme, että oli anarkistit kuin "joutsen, ravut ja hauki." Jotkut kollektivisointi, toinen sindikalizatsiyu. Ja pohjalta ei yhteistyötä, ei "bond". Kaikki johtuu maksukyvyttömyydestä Platform, ja epätäydellisyys ero anarkistiliikkeen. Syndikalistit, Platformists ja niiden suku.
Päätökset, pidettiin elämässä, olivat halventavia pisteen organisaatiot itse. Ne ovat toimineet vastoin Federalistinen ohjelma CNT-FAI. Alkoi jäljittää keskusjohtoisia linja.
On selvää, että "federalismia" organisaatiossa tarkoittaa, ettei ole mitään yhtenäisyyttä.Näemme, että on tarpeen vaatia keskittämispolitiikkaan mieluiten perustuvat tieteellisiin periaatteisiin. Mutta mitä oikeastaan ​​tieteelliset periaatteet anarkistit? Millainen keskittämisen varten anarkistit? Ei mitään. Tulos puhuu puolestaan.
Kuten näet, anarkistit toistuvasti astumalla samassa rake teoreettinen maksukyvyttömyys ja johtavat kuoleman niiden liikkeen toimimaan vuoksi toimintaa, epäjohdonmukaisuutta.Alusta ei ollut poikkeus yleisestä säännöstä.
Mitä anarkismi aikana toisen maailmansodan, voimme muistaa "Platform FAKB" (Federation of Anarkistinen kommunistien Bulgarian).
Tämä ryhmä osallistui fasismin vastaisen taistelun Bulgariassa, muodostivat sissien yksiköitä ja osallistui Liberation maan. Sodan jälkeen anarkistit ottivat yhteen pro-Neuvostoliiton joukot Bulgariassa. Anarkistit järjestetty boikotteja hallitusvaaleista tuotettu sanomalehti, yrittää osallistua talouselämään Bulgarian ja julkisesti ilmoittaneet, että Bulgarian tasavalta - on komedia ja mitään tekemistä "Free tasavallan työtä." Mutta miten? Ja mitä anarkistit voivat tehdä mitä oli tasavallan, jos he kieltävät, että kaiken julkisen hallinnon, kaikki valta? Lisäksi he onnistuivat nostamaan iskulauseita "boikotti puolueen diktatuuri." Varsinkin hauska siinä tarkastellaan taustalla periaatteiden järjestämisestä Platform, edellä.
Uusi platformism kukoistus anarkistiliikkeen voidaan kutsua 50-vuotta viime vuosisadalla. Ja selvisi aikakaudella - George Fontaine, joka aloitti perustaminen järjestön Battle Ajatuksia sisällä anarkistinen Federation. Tämän seurauksena syntyy Fontenay libertaari kommunistinen Federation osallistui vaaleihin ja kadottanut ne häpeämättömästi, ja sitten tehdään yhtä epäonnistuneen aloittaa maanalainen taistelu.Vaaleihin valmistettu kannattajien Fontenay kanssa erotettiin kommunistipuolueen Andre Marty, tunnettu kostotoimet Anarkistit ja muut toisinajattelijat aikana Espanjan sisällissodassa. Hän pyrki luomaan keskitettyyn organisaatioon anarkistisen platformistskuyu "osapuoli" pohjalta on anarkokommunismi marxilainen ideologia.
Mielenkiintoinen lähestymistapa ymmärrystä toveri Fontenay anarkismin ja Platform.Vaikka meidän täytyy sanoa kiitos hänelle hänen toimet ovat osoittautuneet ratkaisevasti, että alusta - se on vielä tavallinen poliittinen puolue. Se on sellainen organisaatio, josta kiivaasti vääriksi anarkisteja. Kuten jo edellä mainittiin, Platformists itse asiassa ovat kiinteitä kannattajia "stalinistisen" puoluekuri.
Siten yritys Fontenay ja hänen toverinsa suorittaa synteesi marxilaisuuden ja anarkismi on tarkoittanut, että ne ovat luoneet Libertarian kommunistinen federaation oppinut huonoimmat piirteet trotskilaisesta ryhmistä. Kehitys on "anarkokommunismi trotskilaisuutta" helpotti se, että osanottajien joukossa organisaation torjumiseksi ajatellut kuuluivat kansainvälisen kommunistipuolueen ja "toisinajattelijoita" Ranskan kommunistipuolueen.
Luonnollisesti heidän seikkailuun Platform epäonnistui yrityksessään. Ja se ei voi olla toisin, kun samanlaisissa hankkeissa seisoo alasti riskinottohalu ilman riittävää teoreettista kehystä, joka perustuu tieteellisiin periaatteisiin.
Epäonnistumisen jälkeen sitoutunut Fontenay "platformistskoy" uudistus Anarchist Federation on hyväksynyt ja kehittänyt Wolin Sébastien Fauré teoria Synthesis.Kannattajat anarkokommunismi marxilaisuuden hylkäsi autoritaarisuuden ja politikointi Fontenay ja marraskuussa 1955, ja muodostivat organisaation anarkistiryhmän Revolutionary Action. Tämä järjestö julkaisi lehden "musta ja punainen".
Oikeastaan ​​60-luvulla platformism, voimme sanoa, muuntuu libertatny marxismi.Toukokuussa 1967 alkaen Anarchist Federation, Anarkistinen ryhmä irtautui Nanterre.AGN koostui opiskelijoille tiedekunnan sosiologian, joka sijaitsee esikaupunkialueella Pariisin Nanterren. Pian nuori anarkistit liittynyt ryhmään "musta ja punainen". Keväällä 1968 alkoi Nanterren opiskelija levottomuutta, joka pian levisi Ranskassa.anarkokommunismi marxilainen ideoita oli selvä vaikutus näkemykset kapinallisten 68th.Rebel opiskelijat nopeasti muodostunut eri ryhmien - Gauchists, anarkokommunismi marxilainen (jo tuttua Platformists) jne
Mikä on mielenkiintoista Ranskan anarkistiliike 60-luvun? Kyllä koska täällä melkein virallisesti todetaan: Platform - on järjestää periaate puolueen anarkistien. Täällä voi aloittaa tarkistamista periaatteiden juuret ovat Kropotkinin ja Bakuninin. On täällä, että näin merkittävä tapahtuma, koska synteesi ajatuksia anarkismin ja marxilaisuuden. Joten kun anarkistit julistaa yksilön vapautta, on puolueeton hallituksen vastaisia ​​rohkeasti vastaan ​​tapahtumia tosiasiat Ranskassa ja toimintaan kuten henkilön George Fontaine (joka nyt muuten, pidetään yhtenä "ikonit" platformism yhdessä Nestor Mahno Peter Arshinov). Kuitenkin tässä platformism ehkä saanut eniten radikaali ja samalla keskitettyjä väri.
Sen tulisi keskittyä miksi oli epätoivoinen "synteesi" anarkismin muiden liikkeiden. Kuten tiedetään, anarkistiliikkeen on erittäin kirjava. Tällä hetkellä meillä on niin virrat kuten anarkokommunismi, Anarkokapitalismi, anarkosyndikalismi, platformism spetsifizm (se Teen sitä jäljempänä), anarkokommunismi marxismi (mainittu edellä), vaikka se tuleeanarkismin nationalistisia suostuttelua .
Miksi Anarkismi on "sekalainen" väri? Vastaus on itse asiassa anarkismia.
Perustuen arvostelusta tonnia. Stalin, me julistamme vakuuttunut, että anarkismi on suuri joukko teoreettisia "reikiä". Ja anarkistit kääntää ylös nenänsä tieteelliseen lähestymistapaan, kytke nämä reiät eivät ole tarkistamista anarkismi, ja bias yhteen nykyisten ideologiat - kommunismi, nationalismin, feminismi, kapitalismi, jne. Mutta teoria menee juureen tauon käytäntö, koska anarkistit ja epäonnistumisia, koska kaikki heidän ongelmia. Kuten sanonta kuuluu: "Kun huono pää jalat lepoa."
Etelä-Amerikassa Platform hankki uuden nimen - Especifismo .
Especifismo - toinen päämuotoa anarkistisen aktivismin. Siinä yhdistyvät pääasiassa Etelä-Amerikan anarkistisen organisaatio. Nämä ajatukset kannattama organisaatiot kuten FARJ (Anarchist Federation of Rio de Janeiro), eikä vain. Spetsifisty oli niiden alustojen, jopa Etelä-Afrikassa - esimerkiksi ZACF.
Spetsifizma Periaatteet ovat seuraavat:
- Tarve erityisiä anarkistisen organisaatio rakentuu yhtenäisyyden ideoita ja käytäntöjä.
- Käyttö erityisiä anarkistisen järjestöjen organisaation strategisen poliittisen, teoreettista ja organisaation työtä.
- Aktiivinen osallistuminen luoda sosiaalisia liikkeitä.
Kuten näemme, juuret valhe spetsifizma samoja ideoita platformism Makhno ja Arshinov.Ja alustan ja spetsifizm rakennettu samalla periaatteella kuin bolsevikkien puolueiden suoritettava lähinnä samaa tehtävää. Ne on suunniteltu tuomaan yhteen anarkistien ryhmien yhteinen ideologinen ohjelma, vaativat tiukkaa kuria, keskitytään käytännön ja teoreettista työtä sisällä yhdistyksen ja massat. Ainoa seikka, jota ne vääriksi bolshevikit, tämä federalization. Mutta minä jo ymmärtää, mitä puolue kuria, ehdoton kuuliaisuus ideologiaan Platform on pohjimmiltaan ristiriidassa ajatuksia foorumin liiton. Toisin ideoita vapaudesta anarkismin. Ja se on näillä alueilla, näemme selvästi muistutti bolshevikki osapuolelle. Discipline, hyväksyminen (ei ymmärrystä) ajatuksia alistaminen puolueen tavoitteista. Federalismi tässä on selvästi muuttumassa keskittämistä, samanlainen demokraattinen. Miksi ei ole tieteellinen? Koska listalle lavalla, yksikään anarkokommunismi liitto platformistskogo mitään käsitystä scientism. Tieteellinen melko köyhiä ja ei toimi perusteena.
On joitakin periaatteita spetsifizma perustuu kansallisiin vapautusliikkeitä tyypin liikkeen Subcomandante Marcos. Ja me näemme, että niille on ominaista erittäin vähäinen. Ohjaa "naapuruston", mutta ei voi mennä pidemmälle - ilman valtion ja valtion niiden hallinta kuuluu paineen porvariston. Muussa tapauksessa niitä ei voi olla olemassa.
Miksi?
Syytä platformism periaatteet ja hyvin anarkiaa. Periaatteena tulee tauko käytännön kanssa. Historia on toistuvasti osoittanut, että on mahdotonta pitkään tällaisista organisaatioiden (kuten lähin esimerkki tästä "talonpoika" yhdistys voi pidettävä Freistaat Nestor Mahno, joka murskattiin iskuja puna-armeijan).
Nykyaikaisessa Venäjällä Platformists edustaa tällaisen järjestön kuten "autonominen Action" (BP) . Organisaatio on olemassa, koska 2000-luvun alusta. 25-27 01 2002 Olin perustamassa kongressi BP.
Aktivistit osallistuvat kulttuuri- ja julkaisutoimintaa. Konsertit ja kokoontumisia.Esitetyssä videon näet tyypillinen "marssia" anarkisti Platformists (mutta tämä on tyypillistä kaikkien anarkistiliikkeen). Alle musta-punaiset liput, viiri "Ei taistelua, mutta luokan" näemme tietenkin hyvä voimavara anarkistiliikkeen. Ehkä heillä on toimintasuunnitelma? Ehkä he todella haluavat anarkiaa, ja oikeutta? Aivan sama kuva siirtyy päinvastainen. Sitä taustaa vasten jakeen kappaleen: "Olemme vuori ihmisiä hukkua verta!" Kuulemme sanat operaattori: "Se on hauskaa!". Kyllä, toverit, ehkä on hauskaa! Pelaaminen nuoret maximalism, rakkauteen vapauden, anarkiaa, teille luokkataistelu on todellakin hauskaa, mieletön Actionismin.
Ehkä tämä on kaikki, mitä voi seistä autonominen toiminta. Joukko "haihtuva" rallia, liput, viirit, ja niiden alustan. Katso videoita helvetistä osakkeita  HERE ,  TÄSTÄ jaTÄSTÄ . Kokouksissa ovat kuitenkin kolme raajarikkoja - Kaksi rutto. On marssi joukko nuoria, rakastava pogorlanit lauluja, lauluja, taistella skinheadien joskus polttaa pari kaupoissa tai pankkiautomaattien. Täällä, ehkä, ja kaikki heidän "taistelu järjestelmää."Huolimattomasti Actionismin, joka on tunnusomaista kaikille shirokolevogo liikkuvuus on kaukana teoriaa. Ilmeisesti nämä toverit näin yrittää kääntää vallankumouksen.
Tärkeimmät edellytykset onnistumiselle bolshevikit ovat:
1.Vnesenie tieteen spontaani työväenliikkeen. Onko tämä Platformists? Tietenkin - no.Hänen typerä iskut ne ovat huonoon itsensä ja liikettä. Silmissä väestöstä, "anarkisti" on yksinkertaisesti Gopnik tai punkkia, ajeltu pää, heittää Molotovin cocktaileja ilman erityistä tarkoitusta. 
2.Nasha tavoite - hälventää fantasia kapitalismin, osoittaa massojen sen ristiriitoja. Miten tämä sopii anarkistit? Banner "vain luokkataistelu", laulu siitä "Vuori ihmisiä" - ja marssia eteenpäin. Joka taistelee kuten selittää? Mikä sinä olet? Home spontaanius ja kaaos. For "Anarchy - äiti järjestyksessä."
3) ehdoton keskittäminen ja kuria proletariaatin. Anarkistit, päinvastoin, laskettuna koko hajauttamista. Ja vaikka alustan vaatii kuria, mutta hän heti odёrgivaet anarkistien sanaa "federalismi". Ja tässä anarkistit täytyy valita: joko "bolshevikkien" keskittäminen tai vapautta. Valitse toinen ja väistämätön romahdus.
4) tietoisuus proletariaatin etujoukon ja sen omistautuminen aiheuttaa sosiaalisia suhteita muutoksen. Anarkistit ovat yleensä tietoisuus on, että "porvaristo - vihollinen", ja omistautuminen - ensimmäiseen mellakka patukat klo ralli tai marssi, joka ilmestyi rajojen ulkopuolelle määrittelemän porvaristo.
5) kyky yhdistää ja sulautua laajimman massojen työtätekevien, eli lukuun ottamatta proletariaatin jopa ei-proletariaatin massoja. Mikäli anarkistit näitä periaatteita? Sulautuu massaan, he luottavat hänen spontaanius, kieltää tärkeyttä avantgarden. Vaikka platform tuo avantgarden periaatteita, hän välittömästi kieltää niitä, joten kollegamme nauroi "Bolshevik sentralismi".
6) voimassaolo strategia ja taktiikka poliittisen johdon. Ei ole mitään sanottavaa. Ennen minua, monet toverini tehtiin analyysi tällaisten shirokolevyh virtojen ( RRS , AKM, "Working Venäjä" ja muut niiden kaltaiset). 
Perusteella tietämättömyytensä anarkistien Venäjällä ja muissa maissa edelleen täysin marginaalinen, käsittämätön huutaminen massa, ei ole selvää, mikä vetoaa ihmisille.Selittäen iskulauseita, he eivät vaivaudu valittaa tieteen ja talouden. Täytyy vain ripustaa porvariston ja kuljettaa luokkataistelun. Onko proletariaatin menee, tuudittaa valppautta porvariston, heille? Ei tietenkään, mikä osoittaa ikivanha historian anarkistiliikkeen karu.
Yhteenveto alla itsenäinen toiminta. 23 elokuu 2013 yhteisössä Anarko-News on julkaissut kirjaa of jakautumiseen anarkistinen organisaatio autonomisen Action. Jaettu tapahtui XII kongressissa. Organisaatio jaettiin "tolerastov" ja "rabochistov" (kuten he kutsuivat itseään toisiinsa). Kahtia ovat uponneet siihen, että ne voittaa toisensa kokouksissa, loukkasi erilaisissa yhteisöissä.
Yleisesti Venäjän toverit vedettiin pois liitoille Platformists Nestor Mahno ja Piotr Arshinov. Lisää hajotti ensimmäisen kohdan "yhtenäisyys ideologian." Miksi?
Koska jokainen organisaatio orderliness kaikki yritykset yhdistää ja keskittää Platform, mitään halua pitää "federalization" väistämättä päättyy epäonnistumiseen tai hirvittäviä tuloksia anarkisteja itsestään ja alustoja.
Pyrkimyksiä toteuttaa organisaation ja ideologinen yhtenäisyys on täysin vastoin periaatteita anarkismin ja on selkeä esimerkki erottaminen käytännössä teoriasta. Ja me ei oteta huomioon sitä, että teoria anarkian täysin kiistää tieteellinen lähestymistapa sivuutetaan dialektinen materialismi, tavoitteena prosessin kehitystä ja poliittisen etujoukko vallankumouksellisen liikkeen. 
Life pakottaa anarkistit tarkistamaan organisaation periaatteita. Kuitenkin samat periaatteet ovat ristiriidassa perusteet anarkismi, jossa on hyvin perusta, ideologia. Miksi ei mennä ja ei ole mitään muiden anarkistien lisäksi sisäisen riitelyn valtataistelu ja jakaa.Aika ja jälleen, yksi järjestö toisensa jälkeen seurasi tuota polkua.
Niin kauan kuin radikaali vasemmistolainen liike menee tällä tavalla, ne väistämättä törmäävät samaan rake tappiot, ymmärryksen puute on muiden silmissä. Tämä johtaa väistämättä jakaantumisistamme sisäistä kinastelua jne
Siksi marxilaiset ovat työn teorian ja tieteellinen lähestymistapa on ainoa oikea lähestymistapa järjestämiseen vallankumousliikkeen. Tämä lähestymistapa johtaa väistämättä voittoon proletariaatin syy, jättäen kelkasta kaikenlaisia ​​tarinoita shirokolevye liikkeen Platformists ja niiden suku.
Anarkismi kuin puoli vuosisataa on osoittanut heidän utopistinen, olevan tehottomia. Ja meille, sillä on vähäisempi merkitys kuin muut opportunistisia organisaatio. Tämä on verrattavissa niihin , anarkismin vie vallankumouksellinen massojen kommunismista, hän johtaa työtä ihmisiä taistelu sosialismin ja kommunistisen tulevaisuuden.
Siksi anarkismi pidetään opportunisti oppia, jonka on tehtävä jatkuvasti kritiikkiä, ei antaa hänelle nostaa pään ja liukenemisen estämiseksi heidän "juuret" massaan työtätekevien .
Bogdan Tsivenkov  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti