sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Scavengers: Operation Condor, että keinottelurahastoilta. # Kuuba

aguilaMario Jordan / El Heraldo Cubano
Vuonna 1939 runoilija César Vallejo-vallankumouksellinen hänen runokirjan "Espanja, ota tämä malja minulta pois" runossa XIV tai XV mukaan sen painos, totesi: 
...! Varo syövät ruumiita 
kuolleet devouring olohuoneen!
Tuntuu varoitus tulevista asioista ja itse asiassa, se olisi hyvä ", jos unohdimme tarina." Ei mitä se väittää presidentti Obama?
USA: n imperialismin perustui peräisin jo yhdeksästoista luvulla ja 1823 kanssa Monroen oppi näytti etelään ja Karibian, joten se selväksi Euroopan kansojen Amerikka Latinalaisessa Amerikassa oli sen vaikutusalueella. 
Välittömästi Washington aktivoitu verkkonsa, joka perustuu trilogian joka muuttua myöhemmin tietyissä olosuhteissa, mutta vasta tänään ja ne syklit ovat läsnä: kansallinen harvainvallan, papisto ja heidän armeijansa.
Ne otettiin käyttöön konservatiivinen järjestelmien, joka hallitsi vaiheen jälkeisen itsenäisyyden Latinalaisessa Amerikassa ensimmäisellä puoliskolla yhdeksännentoista vuosisadan; joten muun oligarchical välistä taistelua konservatiivien ja liberaalien perustettu poliittinen epävakaus, jossa uudet pelaajat historiamme olivat väärennettyjä.
Se ei ole tarina, joka me nyt puhua, mutta uusi tyyli tällaisten raatoja.

Konservatiiviset voimat alueella rahoitetaan Washington, Brasilia jälleen osoittaa moninaisuus taktiikoita omaksua uudelleen vallan, niin kuin he tekivät Argentiinassa, kuten pilkkaa demokraattisesta jotta he itse suunniteltu.
Jälleen kerran hän altistui epäonnistumisesta kaavan luokan sovittelua.
On tärkeää korostaa mutaatio niiden poliittisten taktiikka, koska joka kerta kun he herättivät reaktio etenevä tai vallankumouksellisia toimijat ovat mukana joitakin muunnelmia, kuten tapahtui, kun ensimmäinen ja toinen maailmansotaa.
Joten syklisesti näitä esityksiä täyttyivät, jopa teorian joukkomurhasta, joka oli harjoitettu Dresden, Hiroshiman ja Nagasakin ja myöhemmin otti sen vastaan ​​Vietnamissa, Laosissa ja Kambodzhassa. Tämä osoitettiin äskettäin Afganistanissa, Irakissa, Pakistanissa ja Syyriassa.
Meidän Amerikkaan ns "Suden vuosi" (myös raatoja) murhataan Guatemalassa, El Salvadorissa, Kuuba ja Nicaragua, olivat vuoden School of the Americas ja nostamalla "Condor", joka laski vääjäämättä maista Southern Cone murskata vasemmistojärjestöt.
Kun uusia toimijoita muutti konservatiivinen-liberaali sykli, ja jopa saavuttaneet uuden vaiheen Latinalaisen Amerikan integraatio, jenkki imperialismi palasi kaava-papiston-isännät oligarkit, ikuinen perua historiaan.
Esimerkkejä tästä ovat tapaukset Venezuelan vuonna 2002, Boliviassa vuonna 2008, Hondurasissa vuonna 2009 Ecuador vuonna 2010, Paraguay vuonna 2012 ja Argentiinassa vuonna 2015; jos ne yhdistetään toimiin peräisin "Condor" On selvää, naamioitu "pehmeä vallankaappaus" suunnitellut Gene Sharp, lisäämällä uusi komponentti, media sota median välityksellä myös sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja.
Voisimmeko uskovat edelleen elinkelpoisuuden uudistusmielisen projekteja?
Ehkä sinun täytyy uskaltaa olettaa, että ellei perusteellisia muutoksia ajetaan, jos vetosi oikeaoppisen talouspolitiikkaa ja älä vetoa suosittua rooli, edistysmielisyyttä voivat tuottaa huomattavia sosiaalisia parannuksia, mutta ennemmin tai myöhemmin Valkoinen talo ja CIA luo edellytykset paluuta oikeuksien, kuten todetaan Argentiina Stella Calloni.
Älkäämme unohtako käyttöä huippukokouksissa Amerikassa. Vuodesta yksi pidettiin Trinidad ja Tobago, Barack Obama aloitti politiikkaa "unohtaa menneisyyden".
The Summit totesi: "tavoite Stadionit valtioissa on takaisin johtoasemansa ja vaikutusvaltaa Latinalaisessa Amerikassa."
Yksikään järjestelmien valvonta ja tukahduttaminen on estetty alle teoria National, joten nykyiset ja cowering Security tänään.
Uusiminen Cesar Vallejo hänen runokirjan "Human Runot" lokakuun 1937 löydämme näitä jakeita:
Luottamus kaukoputken, ei silmiin 
portaissa, ei koskaan vaihe ... 
... luottamus monia, mutta koska kukaan ei 
... Vuonna äiti, mutta ei yhdeksän kuukauden 
määränpäähän, ei kultaista noppaa , 
ja itse itseesi, omassa.
Koska tämä skenaario voi unohtaa, mitä hän sanoi Che Guevara A Yankees jopa hieman samoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti