lauantai 21. toukokuuta 2016

Reuters: Sukulaiset matkustajien jäseniin kuuluvat Boeing Ukraina jätti syytteen Venäjällä ihmisoikeussopimuksen

 Luettu: 37 TAPAHTUMAT
Australian lakiasiaintoimisto nosti Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) puolesta Malesian Boeing sukulaisia ​​matkustajien kaatui Itä Ukrainassa heinäkuussa 2014 mennessä.
Kuten raportoitu Reutersin lauantaina, vastaajaksi oikeusjuttu, jonka mukaan maksua $ 10 miljoonaa maksetaan perheille jokaisen uhrin, joka on nimetty Venäjän federaation.
Hänen mukaansa lausunto patenttivaatimuksen on laadittu perustuu Sydney LHD Lawersi yritys jätetty ihmisoikeussopimuksen on 9. toukokuuta. Kantajat olivat 33 suhteellinen Australian kansalaisten, Malesiassa ja Uudessa-Seelannissa, jotka olivat aluksella kaatui matkustajakone.
Tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, onko se hyväksytään vastiketta vaatimuksen Euroopan ihmisoikeussopimuksen ennen virallista tutkimuksen loppuun katastrofin. Sähköinen tietokantoja tuomioistuin ei mainita oikeusjuttu ei löytynyt. TASS on lähettänyt virallisen pyynnön Euroopan ihmisoikeussopimukseen, mutta kommentit tuomioistuimessa virasto ei vielä ole.
Crash Boeing
Boeing 777-200 Malaysia Airlines, toteutti lennon MH17 Amsterdam (Alankomaat) ja Kuala Lumpur (Malesia), kaatui 17 heinäkuu 2014 vuonna Donetskin alueella Itä Ukrainassa. Tappoi 283 matkustajaa ja 15 miehistön jäsentä - kansalaisten kymmenessä maassa. Koska onnettomuuden syiden esitettiin versio ohjus osuma, "maa-ilmaa" ja "ilma-ilmaan."
Ukrainan viranomaiset ja edustajat miliisi julisti Donetsk kansantasavalta (DNR) ladattiin tapaus keskenään. 21 heinäkuu YK: n turvallisuusneuvosto vaati täydellistä ja riippumatonta tutkimusta. Venäjän viranomaiset ovat toistuvasti ilmaisseet tyytymättömyytensä siihen, miten tutkinta suoritetaan, ja totesi, että esittämät tiedot Venäjän puolella ohitetaan.
Venäjän presidentti viime joulukuussa allekirjoitti lain muuttamisesta liittovaltion lain "On perustuslakituomioistuin Venäjän federaation." Asiakirjan mukaan, COP saa hyväksyä toimeenpanokelvottomaksi päätöksiä kansainvälisissä tuomioistuimissa, etenkin Euroopan ihmisoikeussopimukseen, kun on kyse niiden ristiriitaa Venäjän perustuslain.
tass.ru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti