torstai 19. toukokuuta 2016

¿Yrittäjä ei ole synonyymi cuentapropista?. # Kuuba

Me kaikki tarvitsemme venture koska sillä esteiden voittamiseksi, kasvaa yleistä hyvinvointia. Koska kuulin toisti yrittäjän synonyyminä sanaa cuentapropista, vierailun aikana presidentti Obama, hän ihmetellään ongelman ja haluavat kirjoittaa asiasta.
Ei kauan sitten, professori Calvino kaatoi olki, joka puuttui minun lasi yksi sen ohjelmista "kannattaako" omistettu juuri kysymys.
Olen samaa mieltä tämän tunnetun psykologin tarvittaessa olla yrittäjä on paljon enemmän kuin käynnissä pienyritys: on olla innovatiivinen, olla oma kriittinen ajattelu, hakea muutosta parempaan, sinnikkäästi, on paljon itseluottamusta ja henkilökohtainen aloite.
Joten ei ole mitään syytä jättää kaapata termi pakkaus jalkojen alle kengät, jotka sopivat Chiquitos kun tätä käsitettä sinänsä, liittyy kävellä jättiläisten, uskalias jättiläisiä.
Toisin sanoen, jälkimmäinen myös todennut Calvino ohjelmassaan muistaa, että yrittäjä on se, joka voittaa esteistä, joka "on nauhat kanssa ongelmia." Ja se on hyvä niin, koska aina tulee esiin uusia vastatuulessa halua lähteä syntymästä. Hänen kynnyksellä uhkaa, hän sahasi lattia, asiaintilaa, joka on muutettava ja kieltäytyy ja potkuja.
On yrittäjiä, ja itse asiassa täytyy runsaasti alueella valtion työtä. Yrittäjä on esimerkiksi joka päättää antaa taisteluun kynsin hampain byrokratian työstään, heidän lähiympäristöstä. Ah, mutta se täytyy taistella ei vastaan ​​ärsyttävää yksittäinen, mutta vastaan ​​koko armeija, lähes luokka, joka yrittää tuhota hänet läpi synkimpinä ja kierretty tavalla. Jos et antaudu, että on yrittäjä.
Yrittäjät ovat ne, jotka innovoida, jotka upotetaan tieteellisen tutkimuksen tavoitteluun totuuksia, vastauksia ja ratkaisuja, jotka usein mennä nukkumaan ikuiseen uneen laatikossa.
Tiedän henkilö, yrittäjä on yli kymmenen vuotta hänen kainalo projekti menossa ovelta ovelle. Se on leikkurin Marabou, toimii kaikkien lain, kustannukset tutkimuksista, toteutettavuus ... Mutta marabuuhaikaransulista on edelleen lording meidän aloilla ja joillakin tahoilla. Joka tapauksessa, tämä mies ei ole luopunut.
"On miehiä, jotka taistelevat yhden päivän ja ovat hyviä. On toisia, jotka taistelevat yhden vuoden ja ovat parempia. On joitakin, jotka taistelevat jo vuosia ja ovat erittäin hyviä.Mutta ne, jotka kamppailevat koko elämänsä: nämä ovat välttämättömiä, "runoilija Bertolt Brecht tuomittu ja näyttää, omistettu yrittäjille. Korostan Calvino: maailman yrittäjyyden ei rajoitu hallitessa omaa. Jopa hän muisti opettaja, on mitään cuentapropista yrittäjiä.
Jos tarvitaan enemmän yrittäjiä Kuuba ei ole tarkasti pieniä yrityksiä, jotka eivät koskaan tärkein liikkeellepaneva voima talouden ja varmistaa järjestelmän tehokkuuden, tai tyydyttävällä tavalla ensisijainen tarpeisiin. Tämä, ja kerro se ymmärtää ilman downplaying tämän suhteellisen uuden alan on syntymässä ja jonka toiminnot ovat myös erittäin tarpeellista.
Calvino muistaa, että yrittäjyys vaatii suotuisat olosuhteet murtaa vaatii yrittäjyyskulttuuri, hän sanoi. Siksi meidän on kouluttaa yrittäjyydelle.
"Koulutusta, joka näyttää muuttua", totesi psykologi ja ylenpalttisesti: luonne ja yrittäjyyteen kutsumus on ihmisen laatu että edistämme hyvinvoinnin kaikille. Ja meidän pitäisi rohkaista, koska yrittäjyys vastaa kasvua kaikilla elämän alueilla, ei vain taloudellinen.
Sitoutuvat kasvaa, hän kutsuisi Calvino. Yhdyn kutsun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti