sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Wilfredo Cancio: A History of laiminlyönnit ja lasia, kun hänen lyhyen päälle Elian. # Kuuba

Yohandry / A Wilfredo Cancio ei pitänyt siitä Elian oli Kuubassa. Jos uutiset paikkansa, varmasti se olisi yksi tärkeimmistä otsikoita blogin. Se olisikäynnistetään tarkastella eri puolilla Yhdysvalloissa. Blogissaan on raato, manipulaattori, valehtelija, sama CiberCuba. Mitään erilaista, tai eivät muista tapauksessa viisi ja kaikki hän teki Cancio kuin toimittaja ...
Let asioita ...
Molemmat Wilfredo Cancio kuin lehden hän perusti ja ohjaa, vahvaa kahvia, on paheksuttavaa virallista kantaa saarella. Joten on mahdotonta käyttää sitä lähteenä Kuuban virallisissa tiedotusvälineissä. Että lisäksi vahvaa kahvia on tiheä, siihen pisteeseen, että se on vaikea niellä monille Kuuban media. Ainakin täällä Kuubassa olemme kieltänyt Lainatkaamme Café Fuerte kuin "uutistoimisto". Yksinkertaisesti Kuubassa, Wilfredo Cancio on mahdoton ääntää nimen, joten olin hämmästynyt, kun olen vihdoin lukea artikkeli niin itsepintaisesti, että kollegani suositteli minua ja jota aion puhua myöhemmin.
On tunnettua, että professori Cancio, syytetään huomattava merkitys, jotka liittyvät sopimuksen käsittelyn aikana Kehut hän Radio Marti. Mukaan eri lähteistä (1), "Wilfredo Cancio Isla mukaan sopimuksia julkaiseman sanomalehden Liberation, sai $ 4 725,00 30. syyskuuta 2000 3. joulukuuta 2001 Hänen sopimuksensa P109-1036 Radio Marti sitoutunut "keskustelu" viikoittain osallistuminen asemalla 30. syyskuuta 2001 yhteensä ne maksanut $ 21 800,00 20 päivään marraskuussa 2006.
Tämän saman ajanjakson aikana, Cancio julkaistu El Nuevo Herald hallitus toteennäyttämättömillä että tuomaristo ei saanut kuulla hänen oikeussalissa. Mutta nämä syytökset näkyvät lehdistössä kaikkien lukea, kuten tuomaristo, jota ei eristetty. "
Näiden lähteiden mukaan, "4. kesäkuuta 2001, päivä tuomaristo oli aloittaa keskustelut, Cancio artikkelissa esiintyi El Nuevo Herald otsikolla:" Kuuba käytetty hallusinogeenien kouluttaa vakoojia. "
"Tämä tulehduksellinen artikkeli-oletettavasti tietojen perusteella anonyymin" Kuubalainen vakooja loikkari "vahvisti, että Kuuba antoi heille LSD ja muut hallusinogeenit varten" käyttäytymisen muutos "varten" älykkyys ja vastavakoilu. "
Tämä henkilö, joka käytti salanimet Alex Joseph, esitti Cancio entisenä vakooja loikkari "anonyymi", hän liittyvät suoraan ja tarkoituksellisesti huumeiden maksuja tapauksessa viiden kuubalaisen vakoojia. Mukaan Cancio:
Kuuba kokeillut hypnoosi tekniikoita ja hallusinogeenit varten "käyttäytymisen muutokseen" lukuisia agentteja, jotka lähetettiin ulkomaille ... "Näistä Hallusinogeenit olivat psilosybiinia ja LSD. ... "[Kuten sen lähteestä, Alex]"
Jos olet kiinnostunut ja mitä keskusteltiin tällä hetkellä voivat käyttää mitä julkaistaRound Table muun keinoja , joka paljasti osallistumista vastineeksi taloudellista hyötyä, toimittajia Miami johtaa jotenkin yleisen mielipiteen viisi tapaus.
Se korjaa on viisasta (mukavuussyistä)
Teksti, joka johti tähän pohdintaa, juuri tämä Signora Cancio ja jonka lipun alla journalistisen etiikan ja hallinnoinnin avoimuus lähteistä. sanoo sitten "huonomuistinen":
"Tapaus on" vuoto Elian "osoittaa jälleen kerran tilan huononemisesta journalismin Kuuban kysymyksiä ja haitallisen vaikutuksen, että väitetty lähteitä uskottavuus tekevät sosiaalisten verkostojen, tulossa vahvistimet vale edes käyttäessään minimaalinen käyttäessä kuulemisen ja tutkivaa journalismia. "
Yllä Café Fuerte ohjaaja on uskaltanut käynnistää (ja kaukana) ensimmäisen kiven, katsomatta pään päälle ja vahvistaa, että katto on lasia.
Hän jatkaa artikkelissaan Cancio Guava pahvi: Elian pakenevan kyberavaruudessa:
Kuten on tapahtunut fiaskon ympäröivään Elian, joka käynnisti "uutinen" voidaan olettaa, ilman punastuminen, että "me tuli kaiun huhu useita viikkoja Kuubassa". Ja mitään, sivu siirtyy seuraavaan informatiivinen kiipeilyä.
Mutta jos Cancio on muisti bug, minulla on muistoja norsuja ja koskaan ei koskaan unohtaa, että 26. syyskuuta 2012 julkaistiin Café Fuerte Macabre tarina myy öljy kulkee Havana , mikä myös osa historiaa, huhu, tarina. Silloinen Lainaan pitkään:
"Kauhutarina on ruoanlaitto näinä päivinä Havana, maustetaan suositun mielikuvitusta ghoulish kierteet todellisuuteen.
Poliisi olisi jäljillä mahdollista myyntiä "öljy" on mustan pörssin, kun jotkut miscreants alkaen piirustus takaisin kolme viikkoa rasva jätteet tynnyriä Krematorio Guanabacoa, Havana.
Muita epävirallisia versioita viittaavat siihen , että kolme vartijaa pidätettiin, kun he yrittivät sijoittaa kontit voiteluaineen käytetyn polttohautaus ruumiita.
"Poliisi kiireellisten turvatoimet, koska siellä on huhuja , jotka on myyty ruokaöljyä , " vahvisti lähde lähellä New Guanabacoa Cemetery, jossa tärkein lähde krematorio Kuuban pääkaupunki sijaitsee.
Siellä oletettavasti varkaat syyllistynyt tihutyö näiden ihmisten jätteitä, jotka ovat loukkaus ruumiillisen koskemattomuuden henkilöiden koska ne sisältävät eristää.
Totta tai ei, huhu on levinnyt kulovalkean tavoin Havana ja sen kaiut ovat tulleet Miami. Toistaiseksi viranomaiset eivät ole kommentoineet asiaa.
He olivat epäonnistuneet yritykset luoda viestintää työntekijöiden guanabacoense hautausmaa.
Vaikka tarina tuntuu ulos keiju Kafkan, monet kuubalaiset eivät epäile sen todenperäisyyttä. "
Sitten herättää useita kysymyksiä: Mitä kuubalaiset huomata tarkoittaa? Niille, jotka elävät Kuubassa yksinomaan? Tai myös kuubalaiset, jotka kirjoittavat Café Fuerte?
Toisessa tapauksessa, heinäkuussa 2013 Café Fuerte julkaisi artikkelin Uberto Mario, jossa osuus oli läsnä Venezuelan " eversti Nelson Dominguez Morera johtaja viraston Disclosure MININT, jolla on pitkä kokemus työstä älykkyyttä . "
Jonkin ajan kuluttua tiedonannon julkaisemisen Coffee Strong, se tuli ilmi kuvan Noel Dominguez jotka seisoivat Havannassa. Älä koskaan paina media sanoi voisi olla totta, mitä hän oli sanonut. Itse hän olisi vastannut puhelun kotoaan pääkaupungissa, päivä nuotin jälkeen Café Fuerte julkaistu.
Ja he menevät kaksi transcendent laiminlyöntien. Wilfredo Cancio muisti on niin herkkä kuin sen katon.
Ainoa hyvä asia, että on tehnyt toimittaja, joka aikoo nyt vakiintua mallina, hänen artikkeli on saada meidät palaamaan kirjanen, perus journalismin käsikirja. Oletamme, että myös hän nyt, on antanut piip.
Otettu Digital Camaján

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti