sunnuntai 22. toukokuuta 2016

"Sota Syyrian vastaan ​​koko ihmiskunnan" # Kuuba

Miguel Fernandez: "Katso, että ihmiset, jotka eivät antautua, jotka vielä unelmoi vauras maa, on suurin opetus annoin Syyrian"
Lähes vuoden, KuubanMiguel Fernandez , oli ainoa toimittaja onlänsimaissa pysyvästi akkreditoitu Damaskoksessa.
Se raportoi kirjeenvaihtajana Prensa Latina uutistoimisto -present Syyriassa konfliktin alusta lähtien vuonna 2011 plus ilmiantaja, kävi välttämätöntä oppia joiltakin osin tämän sodan viite. Back in Havana, puhuu yksinomaan Sputnik.
- Mitä visio teillä maassa ja konflikti ennen saapumistaan ​​ja miten se on muuttumassa sen käsittäminen Syyrian tiennyt?
Aiemmin hän oli hyvin erilainen käsitys todellisia - ja Syyrian sota. I olettaa että nähdä kameleita, kaikki ihmiset pään liinoja, tuhoaminen, ja pidän eniten maallinen maa Lähi-idässä, kehto sivilisaatioiden, syntymäpaikka on kolme yksijumalaisen religions- juutalaisuus, kristinusko ja islam. Kansa, yli 10000 vuotta historiaa -Damascus on vanhin asuttu kaupunki työntää osaksi hyökkäyssodan, ruokkii yli 60 maassa, alkaen suuressa maailmassa länsivallat , Yhdysvallat, Englanti, Ranska, monarkioita Gulf ...
Minun valmistelussa olin lukenut paljon toistuvia ilmaisuja aseellisen opposition kapinalliset, sisällissota. Mutta kun olin saada syvemmälle konfliktiin huomasin että nämä lausekkeet olivat kuvien rakennettu suuren mediakampanjalla suunniteltu Washington yrittää horjuttaa Syyrian ihmisiä.
Ensimmäinen asia murenee ennen minua on kuva sisällissota, koska siellä oli niin sisällissota. Sisällissodat ovat välillä kotoisin ja yksi mielenkiintoisimmista asioista löysin oli, että syyrialaiset eivät taistelleet vastaan ​​syyrialaisia, mutta vastaan ​​palkkasoturit yli 60 maassa.
Joukot on islamilainen valtio (EI) tai Al-Nusran rintama  -For jonkin verran vain mainita koostuvat libyalaisia, tunisialaisia, tsetseenit, egyptiläiset, afrikkalaisten, ihmisiä monista entisistä neuvostotasavalloista etelään muslimiväestö läsnäolo. Syyrian syntyi yli tuhat erilaista aseelliset ryhmät, ja tämä vastaa palkkasoturi koostumusta.
Oletettavasti sota oli alkanut seuraavat prosessit tunnetaan Arabikevät, jossa West tarkoituksena oli kaatamiseen tyranniat, sanovat Egyptissä, Tunisiassa, Jemenissä tai Irakissa. Se esiteltiin presidentti Bashar Asad diktaattorina on pään totalitaarisen hallinnon, että ihmiset taistelivat häntä.
Ja löysin ihmiset taistelevat noin hänen hallitus. Seka kaupunki, jossa sunnien, shiiojen, armenialaiset, azerit, kristittyjä, kaikki taistelevat samassa kaivannon ja samoissa lipun sen johtaja eteenpäin. Se ei ole olemassa ihmiskunnan historiassa diktaattori, joka on onnistunut selviytymään sotavuosien näissä olosuhteissa.
Tämäkin murenee teorioita, että sota, koska suurin sunnien on kapinoinut Alawite vähemmistö alkuperää. Presidentin Alawite mutta hänen vaimonsa on sunnimuslimien, uskonnollinen tunnustus, joka muodostaa 80% väestöstä. Sotilaat taustastaan ​​taistelevat rinta rinnan juoksuhaudoissa, koska he puolustavat paitsi hallitus, myös vakauden ja riippumattomuuden maansa.
Tulin neljäntenä päättyneen sodan alussa 2015 ja miten maa on hajoamassa, miten kuolleiden määrä nousee. Nykyään se on jo 270.000 kuollut 5 vuoden puhuu. Daesh otti kantoja ja edistää tuella Saudi-Arabian ja Turkin. Ja Olin vaikuttunut ensimmäiseksi tahdon Syyrian kansan puolustaa itseään, eikä luovuttamiseen sekä kohtaamaan aggressiota.
Ihmisiä, jotka ovat saaneet hyvin vähän apua, joka on ollut kovaa mediakampanjalla häntä vastaan, arvioiden mukaan yli 1200 median yrittää mustamaalata että maahan ja vielä ei ole luopunut.
- Yli 30 vuotta ammatti, olet koskettanut melkoisesti vaaratilanteita, mutta ei ollut koskaan ollut maassa sodassa kunnes se saavutti Syyria. Miten hän elää?
Jotta Kuuban toimittaja, joka ei ole tottunut sotia, pääosassa todistaja ringside niin julma kuin Syyrian sota oli järkyttävä.
Rikkoo kaikki kuviot aseellisten konfliktien maailmassa, tasot julmuus, raakuutta ja baseness joissa määrätään islamilaisen valtion tai Al-Nusran rintama, mestaus naiset, lapset, vanhukset tappaminen, hautaamiseen vankien elossa ...
Minun peitto Syyriassa oli ainutlaatuinen kokemus, asuin syyrialaisten, kärsi heidän tarpeensa, kärsivät valon puute, vettä.
Kahden kilometrin päässä taloni on taistellut, aseet jyrisi olen nukkumassa, kun hän nukkui. Sama kärsimys Syyrian kansan minä elin, ja että saa minut sensibilizarme ensin, ymmärtää konfliktin ja selkeämpi käsitys siitä, miksi he olivat päättäneet taistella takaisin.
- Kerro lisää siitä, miten se on joka päivä Damaskoksessa?
Damaskoksessa maksimi se määrätty: voisi olla paikallaan ja väärään aikaan tahansa ajasta ja paikasta. Puhumme yleensä turvallinen kaupunki, jossa on hyvin mielenkiintoinen piirre, Damaskos ei suojaa armeijan, mutta suosittu miliisit, jotka ovat vastuussa suojelusta kaupungin.
Mutta koko kehän ympäri Damaskoksen kymmeniä aseellisten ryhmien jotka jatkuvasti hyökkäävät keskustassa raketteja, laastia tai raketit toimivat. Koskaan ei tiedä, milloin he kaatuvat ja löydät räjähde tiellä. Joten väestöstä elää jatkuvassa pelossa.
Toisaalta, ensimmäinen asia, joka asetetaan sota on kauhua, joka pakottaa ihmiset suojelemaan itseään, mutta Damaskoksessa hajosi että kuvio. Kun helpotuksekseni tulee, ota se ulos kaupungista ja hän huomasi, että bussien ja taksien, ihmiset olivat kahviloissa tai ostoksilla, lapset olivat heidän univormut koulujen, ja kysyi, missä on sota? Sanoin että ennen menossa Kuuba oli menossa opettaa ja vain 24 tuntia myöhemmin, olimme taksi, ja edessämme laski morttelissa kesken ryhmä ihmisiä tappaen ja haavoittaen useita ja luoda kaaosta. Katsoin häntä ja sanoi, tämä on sota.
Juuri tämä sietokykyä Syyrian ihmiset, halu olla hyväksymättä vastoinkäymiset sodan, ainakin minulle sain vauhtia. Nämä ihmiset tarvitsevat jonkun kertoa todellisuutta.Minulle ihmisenä oli erittäin mielenkiintoinen, koska en tehnyt kuulumisia kupla alkaen eristynyt. Tein sen kadulta, juoksuhaudoissa, olin eri battlefronts.
Katso ne ihmiset, jotka eivät antaudu huolimatta tuhoaminen vielä haaveilee ottaa vauras maa, se on suurin opetus annoin Syyria.


- Miten se tyytyväinen syyrialaiset?
Minulle se oli erittäin mielenkiintoista nähdä, miten toisella puolella maailmaa tiennyt missä olin tulossa, tiesi, kuka olin, ei henkilökohtaisesti, mutta mitä minä edustettuina.
Kerran menin ryhmän kanssa toimittajien mukana armeijan jotkut vuorilla strateginen sijainti etelään maan, lähelle Golanin. Kun saavuimme esiteltiin joukot ja kertoi missä olimme ja mitä teimme siellä. riviä, kukin otti tiensä ja menin juoksuhaudoissa minun kääntäjä hajosi.
Saavuimme hyvin aikaisin ja olivat kovin aamiainen, joka oli arabi leipää ja tölkki sardiineja, ja yksi näistä sotilaista, joissa yli 50 vuotta, parrakas, likainen, täynnä jauhetta ja mutaa, hän tuli luokseni ja rikkoivat leivän ja annoin hänelle puoli. En suostunut, koska se oli aamiainen kotonani ja ei ollut aavistustakaan, kuinka monta tuntia hänellä on tämä ei syö. Mutta kääntäjä kertoo minulle hyväksyä, ja sanoin: hän haluaa jakaa ruokaa kanssasi, koska olet kuubalainen, ja hän on aina kerrottu, että Kuuban sotilaat ovat erittäin rohkea ja jakaa ruokaa annatte tuuria seuraavassa taistelussa .
Minulle I saatiin jonkin verran kyyneleitä, ensimmäinen koska en ole soturi, mutta se, että tämä mies oli, että ulkoasu minun kansani, minun kansani oli jännittävä. Nämä ovat asioita, jotka minulle oli pakottaa minut tekemään vakavampaa ja sitoutuneempia kattavuutta.
- Mikä hetket muistaa eniten vaikutusta?
Lasku toukokuu 2015. Palmira Palmira on yksi kymmenestä muistomerkkien julisti World Heritage Site by UNESCO Syyriassa, on keidas erämaassa, täynnä mystinen tarina. Seeing romahtaa Riemukaaren ja tärkein monumentteja nähdä, että Dantesque kuva en koskaan unohda 50 sotilasta Syyrian vankien polvillaan, kuolla alle käden Daesh minulle oli ehkä hetki surullinen. Koska tunsin sota oli paitsi Syyriaa vastaan, sota oli maailmaa vastaan ​​, vastaan ​​kulttuuriamme vastaan ​​meidän aarteita, perintöämme ja kun sanon meidän, tarkoitan ihmiskuntaa.
Nämä elementit , viitaten Daesh- joitakin villi , että sama tuhosi muistomerkki, joka katkaisi pään lapsi.
- Mikä on kuva, että syyrialaiset Venäjä ja miten se vaikuttaa Venäjän osallistuminen sodan aikana?
Tapasin joitakin venäläisiä elävät siellä, kuulin, että on olemassa yli 10000. Suhde venäläisten on ennen sotilaallinen läsnäolo, kun tämä alkaa oli suuri toivoa syyrialaiset.
Olen vaalea ja sinisilmäinen ja usein sekoittaa minua Venäjän ja tervehti minua erittäin kostea ja hellä tavalla. Syyrian luottaa Venäjä, koska he ovat viettäneet useita vuosia ristiriidassa Yhdysvalloissa ja muissa Euroopan valtuuksia ja ainoa ystävällinen teho on ollut venäläisiä. Ainoa Venäjän sotilastukikohta ulkopuolella Venäjä on Syyriassa yli 40 vuotta ja että syyrialaiset olivat merkkinä takuun. Suuri osa virkamiehet Syyrian armeijan muodostuu Venäjällä.
Olin silloin kun Venäjä sotaan syyskuussa 2015 ja Syrialaiset ei ottanut tätä osoituksena intervention vaan tukena, solidaarisuuden osoitus.
Yli vuotta aiemmin, USA johti kansainvälinen liittouma ja tuloksia ei nähty. Kuten amerikkalaiset pommitettu, Daesh enemmän laajennettu, hän miehitetty uusia kantoja.
Kun tulemaan Venäjän ilmailun romuttaa kaikki lähestymistavat, joka teki tämän koalitio.Ensimmäisessä 30 päivän pommitukset venäläiset onnistui tappamaan 40% EI infrastruktuuria, joka yhdessä vuodessa oli epäonnistunut ilmailun USA liittolaisineen.
Venäjän läsnäolo auttoi näyttää maailmalle tason sitoutumista, oli länsivallat konfliktissa.Ensimmäinen venäläinen pommitus koordinoidusti Syyrian armeijan aiheutti suurta meteli länsimaissa pyytäen heitä lopettamaan, poistamaan niiden moolia, kouluttajat, vakoojia, Länsi sotilaallinen asiantuntijoita, jotka olivat Syyrian alueella vastoin kaikkia kansainvälisiä liittoja ja sopimus.
Edellinen pommitukset olivat koordinoimatonta ja usein vaikuttaa Syyrian infrastruktuuri, sairaalat, koulut. Venäläiset eivät koska sodassa mukana on pyynnöstä hallituksen Damaskoksessa ja kaikki aikaisemmat koordinointi on olla todella tehokasvahingoittamatta siviilejä .
Syyrian konflikti on myös ollut täydellinen esitys Venäjän valtaan sen aseita ja monikulmio. Itse asiassa Venäjän läsnäolo Syyrian hidasti vauhtia lännen haluavansa silpoa Lähi-idässä.
- Muutama kuukausi sitten hän palasi Kuubaan, mutta edelleen tietoinen tilanteesta. Miten arvioisit?
Otin neljä kuukautta Havana, mutta se on hyvin vaikeaa ja elää Syyriassa yhden vuoden palaa kotiin ja pysyä poissa. Yksi perustetaan eräänlainen moraalisen sitoutumista, ei voi olla rikki. Vaikka tänään kirjoittaa muita aiheita, aina jätän jonkin aikaa Syyrian, ja yritä päivittää minulle päivittäin. Ja näen, että tilanne on parantunut, vaikka ilmoitus joukkojen vetämisen Venäjältä .
Se on palvellut tarkoitustaan, koska Syyrian armeijan sai toisen tuuli, kiitos Moskova uudelleen - aseistettu tehokkaampia aseita, niiden vahvuus uusia viiden vuoden kulumista ja on säilyttänyt loukkaavaa. Se oli sitoumuksen välillä Damaskos ja Moskovassa, Venäjän ilmailun lopettamaan toimet, kun Syyrian armeija voisi puolustautua.
Sisäänkäynnin Venäjän ilmailun yli 300 ihmistä, jotka olivat käsiin terroristiryhmien, Syyrian armeija onnistui ja vapauttaa heidät vapautettiin. Ja nyt on puhettasuurhyökkäyksen vastaan ​​Raqqa , pääoman kalifaatin. Totuus on, että Syyrian armeija otti suurta tukea Venäjän ilmailun ja ilma ei anna terroristiryhmiä, ja tämä toivottavasti paljon, koska ei vain sotilaalliseen alaan, poliittiseen kehittyvät yhtä hyvin.
Neuvotteluja käydään Moskovassa ja eduskuntavaalit järjestettäisiin. Ja tämä on selkeä esimerkki, joka on parannus sotanäyttämöllä, minulla on toivoa, että ennen vuoden 2016 loppuun muutoksen tilanteen ja syyrialaiset voivat jälleenrakentaa maansa rauhassa.
julkaistu Sputnik News 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti