torstai 19. toukokuuta 2016

# # Kuuba ja Espanja arvioi mahdollisuuksia enemmän liiketoimintaa.

Kuuba ja Espanja arvioi mahdollisuuksia enemmän liiketoimintaaEdustajat Kuuba ja Espanja käy keskustelut tänään Havannassa keskustelemaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia tilat luotu saarella edistämään ulkomaisia ​​investointeja.
Mukaan järjestäjät, vaihto tapahtuu aikana XXI istunnossa komitean Kuuban-Espanjan yritysten yhteistyötä, jonka avajaispäivänä tapahtuu Hotel Nacional.
Espanjan yhtiöt "ovat jo osoittaneet kiinnostusta Kuuban energiahankkeisiin, infrastruktuuri, liikenne, televiestintä ja rakentaminen", hän sanoi lausunto kauppakamarin kyseisen maan.
"Siksi valiokunta on järjestänyt alakohtaiset esitykset ja kahdenvälisiä tapaamisia yritysten molemmista maista tavata", sanoi laitos.
Kokouksen avaus osallistumista puheenjohtaja kauppakamarin Kuuba, Orlando Hernandez, ja valtiosihteeri kauppa- Espanjassa, Jaime Garcia-Legaz odotettua.
Tapahtuma kokoaa yhteen johtajia Elintarviketuotantoeläinten yhteisöistä ja työkoneiden sekä energia- ja rakennusalan muiden sektoreiden joukossa.
Tämä foorumi tapahtuu kun viime virallisen vierailun Espanjan ulkoministeri Jose Manuel Garcia-Margallo, joka sai Kuuban presidentti Raul Castro.
Oleskelun aikana Havana, ministeri ulkoasiainministeriössä ja yhteistyön Espanjan kuningaskunnan hän korosti positiivista kahdenvälisiä suhteita ja sopimuksia, jotka annettiin velan järjestää uudelleen keskipitkän ja pitkän aikavälin saaren Euroopan kansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti