torstai 19. toukokuuta 2016

Mercenaries tiedä # Kuuba

Riippumatta siitä, mitä ajattelen CIA ja kansallinen turvallisuusneuvosto, tiedän, että ei ole vaarallinen ja pystyy ajattelemaan Kuuba. Ne eivät ole niin hajamielinen, vaikka realistisempi ja kyyninen kuin ulkoministeriön; eikä harhaan kuten Institute for Kuuban ja Kuuban American Studies (ICCAS) yliopistossa Miamin. Vaikka joskus kohtalokas tehdä virheitä, kuten ohimennen, että puhe, että Obama on valmis hoitamaan Kuubassa. "Bola" ja Panfilo tuotantoa, toivottavasti unohtaa.
Sanon kaiken, koska kuka tahansa voi sovittaa epäilet että nämä meikki taiteilijat politiikan johtajia ns Kuuban oppositiota. Ne ovat niitä, jotka lähettää niitä ja maksaa, ja toiset täytyy tehdä ja sanoa mitä ohjata heitä.
Kaksi valmistuneet auto presidenttiehdokkaan, julistettiin voittajia Kuuban vaaleissa El Nuevo Herald, Jose Daniel Ferrer ja Manuel Cuesta morua ei tiedetä tai 20 valitsijamiehet Kuubassa. Jos kirjoitin artikkelin tästä se olisi nimeltään: Eivät he tietävät Kuuba, ja Kuuba tuntee heidät.
Minulle saa minut utelias, että seuraava tavoittaa Kuuba 18 on Jose Daniel Ferrer, joka on ollut palkkasoturi toisinajattelija, joka saa rahaa, käskynhaltijaa suositeltavaa antaa tai ei viisumia Yhdysvaltoihin, jotka ovat niiden tilauksia. José Daniel Ferrer oli meroliquero vaatteita piilotettu eri paikoissa; ja myös mies, joka seuraa tilauksia Yhdysvaltain palvelun pysyvästi.
Palvelut koska amerikkalaiset eivät esitetään seuraavasti: "Katso, minä olen eversti ja CIA on tehdä sitä tai tätä." Ei, ei, ei mitenkään. On olemassa erilaisia ​​tapoja saada viesti perille, varsinkin kun otetaan rahaa ja ääniviestin.
Manuel Cuesta morua on jo kulkenut täällä, Miami, ja luulin hyvä äly. Mutta hei, ne presidentin luvut, joka on vanhaa terminologiaa ei käytetä nykypäivän Kuubassa sanotaan.En tiedä, miten nämä 90 "presidentin" (mukaan lukien kaksi mainitut) voi hallita päästä yleiskokoukselle ja valtioneuvostolle.
Manuel Cuesta morua ei voi aluksi, tuli presidentti nimissä osapuoli vaalipiirin, koska Kuubassa osapuoli ei nimeä.
Mutta ihmettelen: Onko ne maksaa ne, eivät tiedä, että lähtevät Kuuba puheenjohtaja Jose Daniel Ferrer ja Manuel Cuesta morua on hölynpölyä?
Ja toinen asia, jotka antavat uutiset tästä hölynpölyä Miami, jotka tekevät otsikot El Nuevo Herald, Univision haltijat eivät tiedä, että on valhe?
Toisille verrattuna prosesseihin Paraguayssa, Venezuelassa ja Brasiliassa. Eivätkö he tiedä Kuuba, Kuuba ei tiedä, mitä on erilainen? Koska Obama on sanonut Kuuba on erilainen ja sitä tulisi käsitellä eri tavalla.
Kun he uskovat, että Kuuba laskee ketjureaktio, kuten mitä tapahtui Itä-Euroopassa ja mitä voi tapahtua nyt Latinalaisessa Amerikassa, se on esimerkki, jotka eivät tiedä Kuuba.Kuuba on vallankumouksellinen prosessi, joka tukee suurin hyökkäyksiltä suurin voima.Hän ei imploded ennen eikä nyt, ei koskaan
Miami on tehnyt huippukokous entisten Latinalaisen Amerikan presidentit, kohtuullisesti Rosa María Payálle ja lähes kaikki päätyvät viittaa siihen, että Kuuba Chile jäljitellä ja tehdä kansanäänestyksen tai kansanäänestys. Mekaaninen prosessit ja virheellinen jäljitelmä toisten, mitä Kuuban kansa ole aina sanoi ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti