torstai 19. toukokuuta 2016

Monarkistit eristyksissä

 
 
 
 
 
 
Arvioi

poklonskajVaikutti siltä, ​​että kun tällainen syvyys Poklonsky ei ota ketään. Mutta, kuten tavallista, tippuu pohja. Ja ei joka tapauksessa joka, kuten venäläinen Institute for Strategic Studies, on päälläjoka ylpeänä roikkuu merkintä: "RISS perustaja presidentti Venäjä" .
11. toukokuuta tämä toimisto on julkaissut videon kanssa mestariteos nimeltä "siviili feat Krimin syyttäjä Natalia Poklonsky". Kaikki videot voidaan ottaa pois sitaattien, mikä olisi kaikkein kateellinen Terry nationalisteja. Tuon ikimuistoisimmat niistä:
"Sodan aikana oli monia tapauksia, joissa pyhät auttaa ihmisiä epätoivoisessa tilanteessa pysyä hengissä, kun se ei ollut mahdollista"
Tietenkin, koska me kaikki tiedämme, että ei ole puolustanut Moskova Puna-armeija. Ei Neuvostoliiton johdolle ja ylikomentajan Joseph Stalin. -kuvake On Jumalanäidin!Mukaan lyijy, se on ikoni, ei omistautumista ja rohkeutta neuvostoliittolaista sotilasta auttamaan epätoivoisessa tilanteessa.
"Tässä se on, että hänen teko [Poklonskaya] liitetty kaksi maailmansotaa.Sodan 14-17 vuotta - isänmaallisen toinen - ja Suuren isänmaallisen sodan.Eikä pidä unohtaa, että ylipäällikkö toisen maailmansodan oli keisari Nikolai II ... On selvää, että jos keisari Nikolai II toi sodan loppumaan, niin emme olisi käytetty Suuren isänmaallisen sodan "
Siinä sanotaan ehdokas historiallisten tieteiden, Peter Multatuli. Candidate of Historical Sciences, Carl! Joten, käy ilmi, ensimmäisen maailmansodan oli sota kansallisten eikä imperialistinen. Mitähän tässä maassa puolusti Venäjän jos sen tarkoituksena oli valvoa ottomaanien salmen Bosporinsalmen ja Dardanellit. Tai puolustus isänmaan alkoi hyökkäys Itä-Preussin, 02 elokuu 1914?
Kuten bogopomazanny Nikolai II voisi tuoda sodan lopettamiseksi, jos hän otmazatsya valtaistuimelta? Me kaikki tiedämme "onnistumisista" Nikolai II johtajana. Vauriot Venäjän-Japanin sodan ja kolme kierrosta 12 vuotta - hyvin merkittäviä esimerkkejä.Mutta vaikka jonkin ihmeen selviytyi Nicolas, ristiriitaisuudet katoaisi muita imperialistivallat? Tietenkään ei. Tosin tässä olen valmis hyväksymään "historioitsija". Jos Nikolai II pysyi valtaistuimella, niin ei olisi saavutettu. Ei olisi teollisuutta tai taloutta, valmis vastustamaan natsi-Saksan. Ei olisi enää venäläinen ali-ihminen.
"Nikolai II oli Spiritual Supreme Commander. Ja suojelija joukkoja Suuren Isänmaallisen "
Spiritual Supreme Commander - se ei laske leikkiä. Päätellen "menestys", henkisesti johtaa Bloody Nicholas voisi vain ROA.
"Meillä on jo pitkään yritetään vahvistaa suuren voiton, antaa yksi osapuoli - kommunistinen"
"Historioitsija" närkästynyt, unohdin Nicholas uudelleen. Tämä johtuu siitä, epäoikeudenmukaisuus, Neuvostoliiton kommunistinen puolue johti maan, joka voitti Suuren isänmaallisen sodan. Josif Stalin oli kommunisti ja johtaja tämän maan. Ja sitten kommunistit uskaltavat julistaa niiden osallistumista voiton natsi-Saksan. No, selvästi, tämä on kaikki Nicholas.
"Kuka tekee ne stretch julisteita kuva Stalinin Krimin?"
On ihmisiä. Yhdellä aikavälillä ne, jotka levittää Neuvostoliiton vastainen propaganda?Unohdin: "RISS perustaja Venäjän presidentti."
"Olemme rikki vihollinen, joka voisi murskata kaikkia ja kaikkea on politiikkaa, ja sotilaallinen ja taloudellinen, ja ideologinen"
Joo, kuten politisoitunut. Suunnitelmasta "Ost" strateginen tutkijat luultavasti ole kuullut?
"- Nykyään symboloi voitto oli St. George nauha - nauha, joka symboloi St. George. Olen samaa mieltä? 
- Kyllä, kyllä, St. Georgen Order "
Victory symboli ne eivät ole Red Flag, punainen väri. Ei Guards nauha, joka symboloi Red Guard, ja liittyy suoraan Victory yli natsismin. Ei, se on roomalainen kristitty marttyyri.Pjotr ​​Krasnov on nyt hymyilee kun rintaansa paistaa Order of St. George 4: nnen asteen.
"Ei vain Nikolai II, mutta koko Venäjän armeijan pyhien ... auttamaan maamme, ja tietty osa yhteiskuntaamme on voittanut sodan kommunistipuolueen ja kehittyneen sosialistisen järjestelmän. Ja he eivät halua luopua voiton. He jo varasti sen kerran "
Uudelleen, ne eivät ole ihmisiä. Kommunistit varasti voittoon Nicholas ja Venäjän pyhien!Medics!
"Voitonpäivä peruttiin vuonna 1946 ... se on peruutettu niin loma"
Ei vuonna 1946, ja vuonna joulukuu 1947 ei peruutettu, ja päivä 9 toukokuu - loma voittamisesta Saksa - ilmoitti työpäivä. Multatuli - ehdokas historiallisen tieteiden.
Ja mielenkiintoisin:
"Se on ensimmäinen merkki, ensimmäinen viljan että me täällä kaikki nämä mielenosoitukset, me kaikki kävely ... muuttaa sen katuvainen kulkueita, kun ihmiset sanovat, ja parannusta kaiken täydellisesti - kaikki, kaikki, että oli"
Lopuksi, valtion virasto vaati avoimesti meitä katua Victory yli natsi-Saksan.
Itse asiassa tämä on erittäin hyvä esimerkki modernin politiikan meidän valtion - hiipivä korvaaminen käsitteitä ja edistäminen anti-Neuvostoliiton.Se ei ole Poklonskaya häväistiin. Ei, tämä on - politiikkaa, jonka tavoitteena on sovittaa yhteen Vlasov ja punainen, valkoinen ja punainen, natsit ja kommunistit. Sitä tapahtuu kaikkialla.
Vain ole aina pääsee ulos. Purku leninistisen levyt seinästä rakennuksen Palatsiaukiolle viikko sitten, draping mausoleumi Leninin ja leninopad Ukrainassa - se on kaikki osa samaa kokonaisuutta. Joten onko nämä ihmiset ovat paljon poikkea Ukrainan natseja? Ei oikeastaan. Heillä on paljon enemmän yhteistä natsit kuin ihmisten kanssa.
On huomattava, että nämä merkit ovat niin heijastava Guards nauha. Tämän jälkeen historiallisesti oikea nimi . Ja historiasta tiedämme, että se on voittanut neuvostokansa johdolla Josif Stalin ja SKP.
Siksi, kun Voiton päivä sanot musta ja oranssi nauha St. George, menet ulos " Immortal rykmentti " kuvakkeen kanssa Nikolai II.                                                                                                                                                              Basil Eremeev

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti