maanantai 23. toukokuuta 2016

05/23/2016
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
Doni TV: Ukraina kuoritut jälleen siviilien Donetsk - Etyj ei välittänyt
May 22, 2016 19:50
Käytössä 19.5.2016 klo 18:30 kuoret ukraina laastit alkoivat räjähtää yhtäkkiä ja ilman varoitusta Staromikhailovka, Donetsk kansantasavalta, joka on siviili kylä laitamilla Donetsk pääomaa. Yhdessä noin 12 kuoret aiheutti vahinkoa neljä taloa ja kuoret tapahtui 2nd aikaa yhdessä viikossa kohti kylän asukkaille. Ukrainan kannat ovat noin 3-4 kilometrin päässä kuoritut sijainti.
Lue lisää
OPLOT TV: Rise of New fasismin - geopoliittiset Infowar in Donbass ja Euroopassa (video)
May 22, 2016 16:03
Donetsk OPLOT TV tehty haastattelu johtajan Doni Donbass News Agency, Suomen päätoimittaja Janus Putkonen, joka avasi kysymyksiä nykypäivän valtava salaisuudet: suuri geopoliittinen informaatiosodasta Ukrainassa Donbass ja Euroopassa. (Russian keskustelu Englanti tekstitys)
Joten, mikä on nykypäivän fasismin ja miten se uhkaa Eurooppaa? Olemmeko jo uudessa maailmansodassa?
Lue lisää
Etyj voi lähettää poliisioperaatiolle Donbass vaalien aikana
May 21, 2016 12:54
Etyj harkitsee lähettämällä aseellisen poliisioperaatiolle Donbass aikana paikallisvaalien, sanoi theOSCE pääsihteeri Lamberto Zannier.
Olisi poliisioperaatio auttaa lain ja järjestyksen ylläpitämiseksi tällä alalla ja ... auttamaan turvallinen ympäristö vaalien tapahtua.
Lue lisää
Dokumentti "Ukrainan vallankumous", joka näkyy Ruotsissa
May 20, 2016 13:55
Ruotsin television SVT joka oli lykännyt näytön Ranskan dokumentti Ruotsin nimi "Ukraina: pimeä puoli vallankumouksen lopussa huhtikuun tehnyt päätöksen näyttää sen alussa ensi viikolla. Kerrottiin, että Radio Ruotsin.
Lue lisää
Donbass on kyllästynyt odottamaan
19. toukokuuta 2016 11:38
Viranomaiset ja asukkaat Donetskin kansantasavalta ei odota vuotta, kunnes Kiev deigns suorittamaan olevia Minskin sopimusten tarpeen vaalien toimittaminen DPR.Se ilmoitti tasavallan päämiehen Aleksandr Zahartšenko blogissaan.
Mukaan Zakharchenko, jos Ukraina ei toteuta Minskin sopimusten vasta syksyn maa järjestää kansanäänestyksen.
Lue lisää
Puolustus
"Liberator feat ': AFU taistelija ampui eläkeläinen Donbass, teeskentelee olevansa DPR tiedustelupalvelun agentin
May 21, 2016 20:31
Lansetti kersantti on AFU toteutti "search" talon Eläkkeensaajan ja kaksi hänen stipendiaatit-in-aseiden kylässä Tripolye n Artjomovski alueella Donetskin alueen tilassa alkoholijuomien myrkytyksen. Haku suoritetaan "sankari vapauttaja" päättyi murhan naisen.
Lue lisää
Talo paloi, kaksi vaurioitunut ampumisen Donetsk lähiö AFU kantoja
May 20, 2016 12:00
Asuin omakotitalo paloi, kaksi pitkäaikaista vahinkoa seurauksena on pommittamisen Spartak kylä pohjoisella esikaupunkialueella Donetsk Ukrainan armeijan raportoitu paikalliset asukkaat.
Lue lisää
Ukrainan Punishers kuoritut Dokuchaevsk ja pohjoisella laidalla Donetsk kanssa laastien
19. toukokuuta 2016 20:40
Tänään aamulla Ukrainan sotilaallinen ampui 23 miinat pohjoisella laidalla Donetsk ja Dokuchayevsk etelään pääkaupunki DPR.
Lue lisää
Ukrainan Punishers potkut 216 miinat laidalla Donetsk, Yasinovataya ja Dokuchayevsk
May 18, 2016 13:42
Ukrainan Punishers ampui 216 miinat Pohjois outskirt Donetsk, The Yasinovataya tarkistuspiste ja Dokuchayevsk illalla, yöllä ja aamulla. 
Lue lisää
Vahingonkorvaus pommituksia vuonna Dokuchayevsk ylittää miljoona ruplaa
May 17, 2016 20:33
Alustava määrä vahingot maatalouden yrityksessä, joka sijaitsee Dokuchayevsk aikana kuoret puolella Ukrainan armeija on ylittänyt miljoona ruplaa.
Lue lisää
Donbass Life
DPR rakentaa pankkijärjestelmä olosuhteissa sodan ja taloudellinen saarto maasta ylös
May 21, 2016 17:00
Johtaja DPR Aleksandr Zahartšenko on onnitellut työntekijät paistaminen sektorin tasavallan ammatillista loma ja kiitti heitä republikaanien taloustieteen uudestisyntyminen.
Lue lisää
DPR Matkapuhelin tarjoaja Fenix ​​tilaajille numero määrä on 160000
May 20, 2016 19:17
Määrä aktiivisen tilaajille republikaanien matkapuhelimen tarjoaja Fenix ​​vuonna DPR oli 160.000.
"Tällä hetkellä määrä aktiivisen tilaajille Fenix ​​määrä on 160000," ilmoitti lehdistölle toimisto viestintäministeriö. 
Lue lisää
Oppivelvollisuuskoulun Abhasiasta, Etelä-Ossetian ja Venäjän syöttää DPR yliopistojen
19. toukokuuta 2016 21:57
Koulu päättävien Abhasiasta, Etelä-Ossetian ja Venäjän ilmaisivat halunsa tulla yliopistojen Donetsk kansantasavallan tänä vuonna.
Lue lisää
Ukraina kieltäytyy maksaa $ 670 miljoonan henkilökohtaisen venäläisen kaasun toimitettu Donbass
May 18, 2016 21:27
Ukrainan Naftogazin ei halua maksaa Venäjän energia Gazprom $ 670 miljoonaa kaasun toimitettu Donbass, sanoi lehdistöpalvelu yritys.
Lue lisää
DPR Työllistämiskeskukset sijoittaa yli 20 tuhatta ihmistä työpaikkojen lähtien alussa
May 17, 2016 22:28
Työllisyysaste keskukset Donetsk kansantasavallan kytketty yli 20 tuhatta ihmistä säännöllisesti tai vuokratyön neljässä kuukaudessa vuonna 2016.
Lue lisää
muut
OPLOT TV: Rise of New fasismin - geopoliittiset Infowar in Donbass ja Euroopassa (video)
May 22, 2016 16:03
Donetsk OPLOT TV tehty haastattelu johtajan Doni Donbass News Agency, Suomen päätoimittaja Janus Putkonen, joka avasi kysymyksiä nykypäivän valtava salaisuudet: suuri geopoliittinen informaatiosodasta Ukrainassa Donbass ja Euroopassa. (Russian keskustelu Englanti tekstitys)
Joten, mikä on nykypäivän fasismin ja miten se uhkaa Eurooppaa? Olemmeko jo uudessa maailmansodassa?
Lue lisää
Venäjän lähettiläs: ei merkkejä Nato-Venäjä suhteet "normalisointi
May 21, 2016 16:19
Venäjän pysyvä edustaja NATO Alexander Grushkon sanoi hän ei näe merkkejä siitä, että Pohjois-Atlantin liitto on valmis palaamaan normaaliin vuorovaikutukseen Venäjän kanssa.
Lue lisää
INTELLIGENCE TIEDOTUSTILAISUUTEEN: MITEN NATO NÄKEMYSTEN VENÄJÄ
May 20, 2016 15:11
    On olemassa monia erilaisia ​​mielipiteitä Euroopassa ja Amerikassa noin Venäjällä ja se uhkien niiden "sivistystä", mutta voi saada täydellisen "yhden luukun" lausunto tarkistamalla NATO opin ja views.What yksi toteaa on suorastaan ​​hälyttävä. Paitsi että ne tarkastella Venäjän vihollinen, he näe mitään mahdollista sopimusta pohjimmiltaan samaa mieltä eri mieltä. Ne avoimesti halu sota idän ja lännen välillä, ilman pelkoa avoimesti sanoa se.
Lue lisää
Poroshenko suunnitelma: hukkua Donbass veressä jonkun muun käsissä
19. toukokuuta 2016 15:31
Antaminen Poroshenko on kehittänyt suunnitelman laajamittaisen rankaisevaa operaatio Donbasin avoimen sotilaallista tukea lännessä. Kiev toivoo hukuttaa Donetsk ja Lugansk veressä, kun taas, ne kuvitella, Venäjä ei voi mennä virallista väliintuloa.
Lue lisää
Anti-Venäjä propaganda "ajautuneet umpikujaan"
May 18, 2016 20:15
Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova sanoi, että maakuntaliiton Italian Veneton keskiviikko äänestää päätöslauselmasta vastaan ​​anti-Venäjän pakotteiden osoittaa, että prosessi venäläisvastaisesta propaganda on saavuttanut umpikujaan.
Lue lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti