tiistai 24. toukokuuta 2016

Maanantai 23 toukokuu 
Katso tätä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 05.23.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. USA 2041: Mitä Jos Amerikka joutui Venäjän kengät? By Vladimir Mikheev
  2. Turkki pitäminen Korkeasti koulutetut pakolaiset, Polkumyynti kouluttamattomille ja sairaiden EU by RT
  3. Puola Alkaa NATO Indoktrinaatio koululaisia ​​by Sputnik - venäläinen uutistoimisto
  4. Obaman Hiroshima vierailu antaa uuden merkityksen merkityksettömäksi Julkisuus Stunts by Riley Waggaman
  5. Gorbatšov sanoo USA oli "hieroo käsiään 'at USSR: n Demise by RT
  6. Trump tulee Statesman perinne Richelieu ja Bismarck by Julian Reder
  7. Siksi minusta läntisten demokratioiden ovat todellisuudessa diktatuurejaby Eric Zuesse
  8. Kiovan tappiot Donbass ovat paljon huonommat kuin Kiev myöntää, jonkaeversti Cassad
  9. 75 Years After WW2, saksa Guns Jälleen kuuluvuusalueella St. Petersburg by Rolf Hochhuth
  10. Yhdysvaltain ja Britannian kenraalit Vastuuton, Valehtelu sodan kannattajaa Kuka Suck Jopa Uuskonservatiivit by Dr. Paul Craig Roberts
  11. Venäjän ohjelmoijat vakavasti Good by Anatoly Karlin
  12. Venäjä Viime Saw Tällainen amassing vihamielisiä Voimat hänen Borders vuonna 1941 by Sputnik - venäläinen uutistoimisto
  13. Donetsk blogi, May 23: 16 Homes Destroyed - Snipers "Duel - Ukrainian Soldiers syöttinä mukaan Irina Burya
  14. Putin kehottaa Uusi Kiina-Led Aasian Bank Invest Venäjällä by Asia Times
  15. Yhdysvaltain vähättelee uusi Syyrian Massacre sen "Kova kapinallistenby Daniel Lazare
  16. Varo mitä toivot: Venäjä on valmis War by Pepe Escobar
  17. USA torjuu Venäjän vaatii yhteisen iskuja al-Qaida Syyrian by Jason Ditz
  18. Battle for Aleppo: Se Do or Die for Erdoganin New ottomaanien valtakunnan by Catherine Shakdam



USA 2041: Mitä Jos Amerikka joutui Venäjän kengät?

Vladimir Mikheev Ma, 23 toukokuu 2016
Vuonna tökerö vuonna 2041, joka on neljännesvuosisata jälkeen mahtipontinen inkarnaatio senaattori Tuft, vakaumuksellinen isolationistinen, oli kiskoilta ja trumped viimeisellä osuudella vaalien polkua, maailmanlaajuinen politiikka ovat täysin kehrätty käsistä, kääntämällä Yhdysvallat osaksi tehokkaasti piiritti fortress.It kaikki alkoi suosittuja levottomuutta kehittynyt kapina naapurimaassa Kanadassa, jossa äärikansalliset puolisotilaalliset yksiköt olivat tärkeä keino alas laillinen pääministeri ja tasoitti tietä mitä USA pitivät vallankaappauksen. hyvin järjestetään ja rahoitetaan poliittisia aktivisteja miehitetty pääaukiolla Ottawassa ja vaati dramaattinen muutos ulkopolitiikan linjassa välittömästi allekirjoittamisen yhdistyksen aseman kanssa Kiinan johtama Aasian Union.
Jaa Twitterissä Kuten USA 2041: Mitä Jos Amerikka joutui Russia & # 039; s Kengät?  Facebookissa






Turkki pitäminen Korkeasti koulutetut pakolaiset, Polkumyynti kouluttamattomille ja sairaiden EU

RT on Mon, 23 toukokuu 2016
Euroopan viranomaiset syyttävät Ankara henkirikos EU-Turkki pakolainen paljon väittäen, että Ankara ei salli pätevä Syyrian pakolaisia ​​jättämään country.Top EU: n virkamiehet ovat ilmaisseet suuttumuksensa Turkin valikoivasti lähettämään Syyrian pakolaisille - asuu tällä hetkellä maassa - Eurooppaan, mukaan Spiegel-lehden.
Jaa Twitterissä Kuten Turkki pitäminen korkeasti koulutettuja Pakolaiset, Polkumyynti kouluttamattomille ja sairaiden EU Facebookissa






Puola Alkaa NATO Indoktrinaatio koululaisia

by Sputnik - venäläinen uutistoimisto Ma, 23 toukokuu 2016
Puolan pitkän kanna kiintymystä Atlantin liiton näyttää tulleen entisestään ennen blokin tuleva huippukokous Varsovassa paikallisviranomaisten tarjotaan koululaisten kahden kuukauden erityistä kurssin kaiken NATO, mukaan lukien Puolan kiistelty pyynnön pysyvästi asemalle liittouman joukot että maata NATO luokat on tarkoitus osoittaa Puolan nuorten kuinka tärkeää tiiviimmät suhteet blokin ovat. Mutta ne ovat myös epäilemättä suunniteltu lähettämään viestin sekä Puolan liittolaiset ja vastustajat, mitä Varsovan strategisiin tavoitteisiin ovat.
Jaa Twitterissä Kuten Puola Alkaa NATO Indoktrinaatio koululaisia ​​Facebookissa






Obaman Hiroshima vierailu antaa uuden merkityksen merkityksetön Julkisuus Stunts

Riley Waggaman Ma, 23 toukokuu 2016
Amerikan luotettu poliittiset asiantuntijat ovat kuumia ja vaivaa Barack Obaman tuleva vierailu Hiroshima. Will meidän Nobel-bedazzled presidentti anteeksi hänen kansakunnan "pragmaattinen" päätös pudottaa atomipommin kaupunkiin ilman todellista sotilaallista arvoa? (Nro) Loppujen lopuksi, kuten National Review oli nopea pointout, me tappoi paljon Japani toisen maailmansodan "vanhanaikaisesti". Niin sanomalla anteeksi koska emme sulanut kaksi kaupunkia - tappaminen arviolta 200000 ja aiheuttaa pitkällä termi ympäristö- ja terveysongelmia joka kesti kauan sodan jälkeen - olisi vain pelkkää typerä.
Jaa Twitterissä Kuten Obaman Hiroshima vierailu antaa uuden merkityksen merkityksettömiä Julkisuus Stunts Facebookissa






Gorbatšov sanoo USA oli "hieroo käsiään 'at USSR: n Demise

RT on Mon, 23 toukokuu 2016
Entinen Neuvostoliiton presidentti Mihail Gorbatshov on ilmaissut pahoittelunsa romahtaminen Neuvostoliitossa, hänen mukaansa, kohtasi paljon riemu in Washington, joka voi olla yksi syy nykyisen jännitteitä Yhdysvaltain ja Venäjän suhteita. Vuonna muistuttaa Yhdysvaltojen vastatoimet Neuvostoliiton hajottamista vuonna 1991 Gorbatshov sanoi, että amerikkalaiset, mutta yrittäen olla näyttämättä sitä, olivat itse asiassa riemuissaan ajatusta kukistivat niiden pääasiallinen geopoliittinen kilpailija. "Pöydän alla, amerikkalaiset olivat hankaus niiden käsiään ", hän sanoi haastattelussa Britannian Sunday Times.
Jaa Twitterissä Kuten Gorbatshov sanoo USA Oli & # 039; Hankaava Sen käsiään & # 039;  at USSR & # 039; s Demise Facebookissa






Trump tulee Statesman perinne Richelieu ja Bismarck

Julian Reder Ma, 23 toukokuu 2016
Koskaan Amerikan poliittisen historia on ehdotettu ulkopolitiikka presidenttiehdokas on enemmän excoriated, demonisoituina ja pilkattiin kuin Donald Trump. Sen sijaan, millaisia ​​hyötyjä ja viat Mr. Trump ulkopolitiikan päätelmät ja näkökulmia, addle ajattelevien media oppineet ilman journalistista osaamista ovat nopeasti heittää villi tahrata republikaanien edustaja. Mr. Trump ulkopolitiikkaa resonoi äänestäjien takia clarion arviointien ja innovatiivista ajattelua peräisin republikaanien edustaja.
Jaa Twitterissä Kuten Trump tulee Statesman perinne Richelieu ja Bismarck Facebookissa






Siksi minusta läntisten demokratioiden ovat todellisuudessa diktatuureja

Eric Zuesse Ma, 23 toukokuu 2016
Miten voi olla, että melkein kaikissa presidentin-ehdokas head-to-head Demokraattinen vs. Republikaanien vaalit että tehtiin sekä Demokraattien ja Republikaanien ehdokkaat aikana esivaaleissa edullinen Demokraattien vastaan ​​tahansa republikaanien ehdokkaat oli Bernie Sanders, mutta lähes varmasti ei niin Party ehdokas (ja siellä on siitä lisää täällä); ja edullinen republikaanien ehdokas jompaakumpaa vastaan ​​demokraattisen ehdokkaita oli John Kasich, mutta varmasti ei ole
Jaa Twitterissä Kuten Miksi Mielestäni länsimaisten demokratioiden Itse diktatuurit Facebookissa






Kiovan tappiot Donbass ovat paljon huonommat kuin Kiev Myöntää

Eversti Cassad Ma, 23 toukokuu 2016
Yksi lukijoista lähetti vertaileva analyysi UA tappioiden sodassa Donbass tietojen perusteella Military Balance 2013 ja 2016, jossa korostetaan luettelon virallisista henkilöstön UA (Ukrainan Army) yksikköä.
Jaa Twitterissä Kuten Kiev & # 039; s tappioita Donbass ovat paljon huonommat kuin Kiev myöntää, Facebookissa






75 Years After WW2, saksa Guns Jälleen kuuluvuusalueella St. Petersburg

by Rolf Hochhuth Ma, 23 toukokuu 2016
"Suuri Karthagon käynyt kolme sotaa. Se oli vielä voimakas ensimmäisen jälkeen, vielä asuttava jälkeen toisen. Se oli tavataan jälkeen kolmas." - Bertolt Brecht.Is siellä ketään Merkelin kaappiin, joka muistaa, että se on saksalaiset, jotka ovat harpponeet kahdesti 26 vuotta Krimille? Koska tänään on jälleen saksalaiset sotilaat tuskin 180 kilometrin päässä Pietarin ovella.
Jaa Twitterissä Kuten 75 Years After WW2, saksa Guns Jälleen kuuluvuusalueella Pietarin Facebookissa






Yhdysvaltain ja Britannian kenraalit Vastuuton, Valehtelu sodan kannattajaa Kuka Suck Jopa Uuskonservatiivit

Dr. Paul Craig Roberts Ma, 23 toukokuu 2016
Se ei ole ainoa amerikkalainen kenraalit ovat vastuuttomia ja julistaa perusteella mitään todisteita, että "Venäjä on eksistentiaalinen uhka Yhdysvalloille" ja myös Baltian maissa, Puolassa, Georgiassa, Ukrainassa ja koko Euroopassa. British kenraalit. osallistuvat myös lietsovia. UK eläkkeellä yleinen ja entinen NATO komentaja Sir Richard Shirreff, apulaiskomentaja Allied komentaja Euroopassa 2014, on juuri ilmoittanut, että ydinsodan Venäjän kanssa on "täysin mahdollista" vuoden sisällä.
Jaa Twitterissä Kuten Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan kenraalit Vastuuton, Valehtelu sodan kannattajaa Kuka Suck Jopa Uuskonservatiivit Facebookissa






Venäjän ohjelmoijat ovat vakavasti Good

Anatoli Karlin Ma, 23 toukokuu 2016
Tänä vuonna puolet top 10 tehokkaimpiin yliopistojen maailmanlaajuinen ACM International Collegiate Programming Kilpailu oli venäläisiä.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän ohjelmoijat Vakavasti Hyvä Facebookissa






Venäjä Viime Saw Tällainen amassing vihamielisiä Voimat hänen Borders vuonna 1941

by Sputnik - venäläinen uutistoimisto Ma, 23 toukokuu 2016
Venäjä ei ole nähnyt niin suuri sotilaallinen kertyminen lähellä sen rajojen vuodesta 1941 lähtien, jolloin kolmannen valtakunnan lähetti Wehrmacht valloittaa Neuvostoliiton professori Stephen F. Cohen sanoi hiljattain haastattelussa John Batchelor Show viitaten NATO yhä vakuuttava strategia Itä-Euroopassa ja Baltiassa.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä Viime Saw Tällainen amassing vihamielisiä Voimat hänen Borders vuonna 1941 Facebook






Donetsk blogi, May 23: 16 Homes Destroyed - Snipers "Duel - Ukrainian Soldiers syöttinä

Irina Burya Ma, 23 toukokuu 2016
Ukrainan sisällissota on edelleen hyvin käynnissä. Molemmat osapuolet vaihtavat tulipalo. Siviilejä ja sotilaita kuolee edelleen molemmilla sides.DONi äskettäin perustama suomalainen toimittaja ja venäläinen liikemies tuntemiemme, ja meillä on täysi syy uskoa, että niiden raportointi voidaan vedota totuudenmukainen. Lisätietoja virasto seuraa alla tämän report.Due sen hitaan, kytevän luonto, tapahtumia Novorossiya harvoin otsikoihin, joten ihmiset unohtavat on olemassa todellinen sota menee on.Donetsk maanantaina 23. toukokuuta 16.30. Exclusive Venäjän Insider
Jaa Twitterissä Kuten Donetsk blogi, May 23: 16 Homes Destroyed - Snipers "Duel - Ukrainian Soldiers syöttinä Facebookissa






Putin kehottaa Uusi Kiina-Led Aasian Bank Invest Venäjällä

Asia Times Ma, 23 toukokuu 2016
Siitä lähtien kaatumisen Neuvostoliiton vihamielisyys Venäjän ja Kiinan on vähenemässä. Ja nyt kun Kiina on lahjoittaa rahaa rakentaa infrastruktuuria kautta uusi Aasian Infrastructure investointipankin (AIIB), Venäjän presidentti Vladimir Putin on päättänyt hän haluaa päästä sisään that.Putin esittänyt ehdotuksia, jotka laajensi Venäjän Trans-Siperian rata, kehittämällä merenkulun reitti läpi Pohjanmerellä ja hankkeita maan Kaukoidässä region.AIIB puheenjohtaja Jin Liqun sanoi torstaina, että pankki ottaa huolellisesti, rahoitus Venäjällä lisäsi, että hankkeiden on oltava laaja etuja.
Jaa Twitterissä Kuten Putin kehottaa Uusi Kiina-Led Aasian Bank Invest Venäjällä Facebookissa






Yhdysvaltain vähättelee uusi Syyrian Massacre sen "Kohtalainen kapinallisten

Daniel Lazare Ma, 23 toukokuu 2016
Toukokuun 12. aamunkoitteessa jäsenet Al Nusra ja siihen liittyvän Syyrian kapinallisryhmä tunnetaan Ahrar al-Sham stormed Alawite kylä Al-Zahraa, kuulemma tappaen 19 ihmistä ja sieppaavat 120 toiset. Tyypilliseen salafistiryhmä tavalla, Ahrar al-Sham sitten kirjoittaneet kaamea YouTube video osoittaa jihadistien laulamassa Allahu akbar - "Jumala on suuri" - ja osoittaa voittosaatossa verisessä naisvartalon levällään pitkin lattiaa.
Jaa Twitterissä Kuten US vähättelee uusi Syyrian Massacre sen & # 039; Kohtalainen Rebels & # 039;  Facebookissa






Varo mitä toivot: Venäjä on valmis sota

Pepe Escobar on Mon, 23 toukokuu 2016
Joten ulkoministerit 28 Nato-kansojen kokoontui Brysselissä kaksipäiväiseen huippukokoukseen, kun taas mahtava sotilaallinen voima Montenegron vihittiin uutena member.Global Robocop NATO ennustettavasti keskustellaan Afganistanista (sota NATO ignominiously menetetty); Irak (sota Pentagon ignominiously menetetty); Libya (kansa NATO muuttui epäonnistunut valtio tuhoutunut miliisin helvetti); Syyria (kansa NATO, Turkin kautta, haluaisivat hyökätä, ja on jo miliisi helvettiin) .Afghans on nyt varma, että Naton tukensa mission - plus "taloudellista tukea Afganistanin joukot" - lopulta varmistaa menestyksen Enduring Vapaus ikuisesti.
Jaa Twitterissä Like Varo mitä toivot: Venäjä on valmis sota Facebookissa






USA torjuu Venäjän vaatii yhteisen iskuja al-Qaida Syyriassa

Jason Ditz Ma, 23 toukokuu 2016
Al-Qaidan Nusra Front haltuunoton enemmän ja enemmän alueelle Syyriassa, ja kuulemma valmistelee perustaa riippumaton "emiirikunta", joka peili hallituksen perustama ISIS, Venäjä tänään antanut julkilausuman, jossa yhteistoimintaan vastaan ​​islamisteja Yhdistyneiden States.Both Yhdysvaltojen ja Venäjän harjoittavat ilmaiskuja vastaan ​​ISIS Syyriassa, ja molemmat ovat ajoittain käynnisti iskuja al-Qaidan joukot siellä. Yhdysvaltain viranomaiset, ei kuitenkaan vastannut ystävällisesti ajatusta yhteisten operaatioiden vastaan ​​al-Qaidaan.
Jaa Twitterissä Kuten Yhdysvaltain torjuu Russia & # 039; s vaatii yhteisen iskuja al-Qaida Syyriassa Facebookissa






Battle for Aleppo: Se Do or Die for Erdoganin New Osmanien valtakunta

Catherine Shakdam on Sun, 22 toukokuu 2016
Unohda Damaskoksessa ja unohda presidentti Bashar al-Assadin paikka vallan - todellinen taistelu Syyrian ollaan pelattu Pohjois kaupungin Aleppo, jossa Turkki uskaltanut uni se elvyttää sen valtakunnan vanhoja. Ankara täällä, on varten rude heräämisen! Joten töykeä että Turkin presidentti Recep Erdoganin harkitsee sotilaallinen hyökkäys Syyriaan - liikkua täynnä vaaroja, koska se voisi mahdollisesti lähettää Turkille törmäyskurssilla ei vain Damaskoksessa, mutta kaksi sotilaallinen suurvaltojen; Iran ja Venäjä. Sanomattakin on selvää, että vaikka sekä Moskovassa ja Teheranissa ovat maltillista ja toimenpide käsitellessään Ankaran poliittisia tyhmyyttä, vuoksi alueellisen vakauden; suora sotilaallinen liikkua Syyriaa todennäköisesti lähettää väreitä koko alueella että mikään määrä diplomatia hiljainen.
Jaa Twitterissä Kuten Battle for Aleppo: Se & # 039; t Do or Die for Erdogan & # 039; s New ottomaanien valtakunnan Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti