torstai 19. toukokuuta 2016

ETUSIVU » UUTISET , POLITIIKKA  »

Presidentti Clinton olisi pahin vaihtoehto Assange, sanoo asiantuntija

Tässä artikkelissa: United States , Hillary Clinton , Julian Assange , Wikileaks
19. toukokuuta 2016 1 | 
Julian Assange YhdysvallatTilanne Julian Assange perustajaWikileaks rajoittuu suurlähetystön Ecuador Lontoossa voisi pahentua, josHillary Clinton tulee presidentti Yhdysvaltain sanoi torstaina Jacob Appelbaum, johtaja toimiston entinen ulkoministeri, joka myös hän vahvisti, että Australian ei halunnut ehdokas.
Jos Hillary Clinton voittaa Valkoinen talo "Tilanne voi pahentua," sanoi Appelbaum, joka ei ole palannut Yhdysvaltoihin kolmen vuoden jälkeen neuvoa hänen asianajajansa.
Lausunnot kerää dokumentti rakennettu lukuihin, ja osoittaa kulissien Wikileaks vuodesta 2010, jolloin tämä perustama Julian Assange postitettu luokiteltuja asiakirjoja, väitetyistä väärinkäytöksistä Yhdysvaltain armeijan Afganistanissa ja Irakissa paljastui.
Kamera Poitras seuraa myös taistelu Assange välttää luovuttamista Ruotsiin, joka vuonna 2010 julkaisi eurooppalaisen pidätysmääräyksen tutkittavana väitetystä raiskauksesta, ja sen tuloa suurlähetystön Ecuador Lontoossa 2012, jossa hän pyysi turvapaikkaa välttää luovuttaa.
Dokumentti kuvattiin useiden vuosien aikana antaa joitakin yksityiskohtia elämän hän johtaa Assange pienessä Etelä-Amerikan suurlähetystöön, sijaitsee ylellisellä Knightsbridge-alueella, joka on jaettu toimistossa huone ja olohuone.
On esimerkiksi Australian harjoitella nyrkkeily kouluttaja tai saada vieraakseen Lady Gaga, joka valittelee näkee elinolojaan. "ÍVives opiskelijana!", Sanoo laulaja.

"Assange on poliittinen vanki"

"Julian Assange ei ole nähnyt aurinkoa neljään vuoteen, hänen pidätyksensä on laiton, ei häntä vastaan ​​nostettua", sanoi Sarah Harrison, yksi lähimpänä kanssa yhteistyössä Assange jälkeen seulonta dokumentti.
Harrison, yllään paita iskulause "Free Assange" muistutti, että viime helmikuussa YK arvioi, että perustaja Wikileaks on joutunut "mielivaltaisen vangitsemisen" ja määräsi hänen välitöntä vapauttamista, mutta kolme kuukautta myöhemmin vielä pidettiin Ecuadorin lähetystöön.
"Julian Assange on poliittinen vanki, 28. toukokuuta tapaa 2000 päivää laittoman vapaudenriiston", lisäsi Harrison.
Poitras, jonka dokumentti tervetulleeksi seisten suosiotaan, valittivat, että "Yhdysvaltain hallitus" the "sisältyvät 2006 terroristi katsella luettelo" jälkeen kuvaamisen dokumentti Irakin sodan.
Vuonna 2015 hän haastoi Yhdysvaltain hallitus jälkeen joutuneet kuulustelun aikana hän toteaa vuotta rajoilla.
Elokuvantekijä voitti Oscar parhaan dokumentin "Citizenfour" elokuvan Edward Snowden, entinen NSA urakoitsija, joka ilmeni, että Yhdysvaltain valvontaohjelman voimakas.
(With tiedot AFP)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti