tiistai 31. toukokuuta 2016

05/30/2016
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
G7-maat Urge tilalla vaalien Donbass
May 28, 2016 17:24
Johtajat G7-maat katsovat tarpeelliseksi järjestää vaalit Donbass mahdollisimman pian ja kehottaa kaikkia osapuolia täyttämään velvoitteensa sisällä Minskin accords, loppujulistukseen G7 sanoo.
Asiakirjan mukaan, G7 vaatii kaikkia osapuolia noudattamaan sitoumuksiaan viipymättä, jotta ne pysyvät paikallisvaalit tietyillä alueilla Donetsk ja Lugansk alueilla mukaisesti Minskin sopimusten.
Lue lisää
Doni uutiset keskellä tulitaistelussa - Donetsk taistelukentällä raportti (Video)
Toukokuu 27, 2016 19:56
Doni News Team liittyi erityistä Recon yksikkö Donetsk armeijan päivä ja havaitun tilanteen Frontline sijaitsee etelään Donetsk pääomaa. Yö oli suhteellisen rauhallinen, mutta päivisin taistelut puhkesivat juuri kun Doni toimittajaa havainnoimalla Frontline kantoja ja juoksuhautoja. Vuonna hetki, jolloin Ukrainan armeija alkoi sijoittaa taisteluajoneuvot niiden linjat, päätimme vetää takaisin tukikohtaan.
Lue lisää
Zakharchenko ilmoitti linjan kanssa asukkaiden Donbass
May 26, 2016 11:27
Johtaja DPR Aleksandr Zahartšenko ilmoitti online konferenssi asukkaiden Donbass, mukaan lukien alueet käytössä AFU. Julkilausumassa tehtiin lopussa suoran linjan johtajan kanssa asukkaiden Kherson alueella.
Lue lisää
Kommentti johtajan DPR Aleksandr Zahartšenko aseellista kansainvälinen operaatio Donbass
May 25, 2016 20:31
Puhelin väliset neuvottelut "Normandian muotoa" johtajat eivät koske aseellinen operaation Donbass. Oletetaan jakaa asioita oikein. On Etyjin tarkkailijaryhmän hyväksymässä muodossa Minskissä. Se ei toimi hyvin, mutta se toimii. Ja neuvottelut olivat miten arm toimiva Etyjin tarkkailijaryhmän pienasein. Mitä varten?En tiedä. Mielestäni se on merkityksetön.
Lue lisää
Uusimmat Ukrainian tavoitteet: Church ja lastentarha - siviilikäyttöön kylä Donetsk (Doni Video)
24. toukokuuta 2016 22:09
Keskellä yötä on 24.5.2016, Ukrainan joukot kuoritut Staromikhailova kylä useita raskaita 120 mm kranaatteja ja muita calibers liikaa. Tavoitteet Donetsk kansantasavallassa oli paikallisen kirkon, lastentarha, tehdas ja yhdessä 8 siviili taloa. Kuoret aiheutti vakavia vammoja yksi siviili henkilölle. Tämä oli kolmas kerta jo kahdessa viikossa, kun Staromikhailovka on kohdistettu terrori pommitukset Ukrainan joukot. 
Lue lisää
Puolustus
Seurauksena Ukrainan kuoret, 2 DPR ihmistä haavoittui, 21 rakennuksia vahingoittunut
May 28, 2016 22:11
Kaksi siviiliä haavoittui ja kokonaan siellä vaurioitui 21 rakennuksia viime päivän seurauksena pommituksia tasavallan alueelle Ukrainan sotilaallinen.
Lue lisää
DPR Dead sotilaat määrä kasvoi jopa 3 henkeä
Toukokuu 27, 2016 20:52
Määrä uhrien joukossa DPR sotilaat on kasvanut jopa kolme yli kahden viime päivän seurauksena sotilaallisten yhteenottojen.
"Tänään evakuoinnin aikana kuolleiden elinten kansamme lähellä paikkakunnalla Avdeyevka siellä löydettiin toinen sotilas," ilmoitti puolustusministeriö Donetskin kansantasavallan.
Lue lisää
AFU kuoritut Dokuchaevsk raskaat kranaatinheittimet: tuhoaminen ja vammat
May 26, 2016 12:58
Ukrainan joukot kuoritut Dokuchaevsk raskaalla laasti, joka johti talon ja moottori yritys vaurioitunut. Todettiin lähteestä turvallisuuden virastojen DPR.
"Seurauksena kuorinnasta mukaan AFU, asuin omakotitalo Thalmann kadulla on vaurioitunut. Lisäksi oli vaurioitunut rakennuksia moottorin liikenteen yritys. Pommittamisen suoritettiin 120mm laasti, "lähde sanoi.
Lue lisää
Seurauksena tulipalo Makeyevka, saaneelle henkilölle
May 25, 2016 14:41
Henkilö on saanut loukkaantunut seurauksena palo tapahtuu markkinoilla "Mirny" in Gornyatsky alueella Etelä Makeyevka.
"24. toukokuuta noin 18:00 markkinoilla" Mirny "ja kaupallisen paviljongit on osakeyhtiö" Rybak "oli tulipalo," ilmoitti lehdistöpalvelu kaupungintalon.  
Lue lisää
DPR komennon paljasti nimi Ukrainan upseeri, syyllistynyt heikentää siviilikäyttöön väylän lähellä Volnovakha vuonna 2015
24. toukokuuta 2016 14:27
Vaarantamiseen siviili väylän alueella Volnovakha tammikuussa 2015 järjestämä yksikkö 72. koneelliset prikaatin on AFU komennossa kapteeni Bogdan Garnaga.Tiedot ilmenevät toisessa osassa aineiston on sotarikolliset, jota laatimassa operatiivisen johdon DPR.
Lue lisää
Donbass Life
Käyttöönotto poliisioperaatiolle Donbass ole koordinoitu vielä
May 28, 2016 14:01
Kysymys aseistaa tarkkailijoiden Special Monitoring Mission (SMM) tai käyttöönottokustannukset poliisioperaation Donbass ei ole koordinoitu vielä, sanoi Venäjän suurlähettiläs Etyjin Alexander Lukashevich.
Lue lisää
DPR Hätätilanteet ministeriön työntekijöiden lopuksi tärkein toimii jälleenrakentamisesta kutsumus hotel "Gorizont"
Toukokuu 27, 2016 19:45
Työntekijät kiireellisiä ministeriön tasavallan lopettanut tärkeimmät teokset rekonstruointiin kutsumus hotelli "Gorizont" paikkakunnalla Sedovo n Novoazovsk alueen Donetsk kansantasavallan. On suunnitelma järjestää ilmaisen loman pelastus työntekijöille. 
Lue lisää
Kolme neljäsosaa asuinrakennusta vaikuttaa AFU kuoret palautettiin Starobeshevo
May 26, 2016 16:56
Viranomaiset Starobeshevsky alueen tasavalta ovat palautettu konfliktin aikana lähes 400 asuntoa, jotka vahingoittanut AFU kuoret. Kerrottiin, että varajohtaja aluehallinnon Nikolai Mihailov.
Lue lisää
Kommentti johtajan DPR Aleksandr Zahartšenko pitämistä esivaaleissa maassa
May 25, 2016 19:07
Ukrainan media on vääristänyt sanani ja yrittivät juosta väärää tietoa. Olen jopa joutunut tekemään ylimääräinen kommentoida. Kantamme pysyy muuttumattomana.Kaikkien ukrainalaisten osapuolten, sanan, toiminta tai toimimattomuus tukemana rangaistusvaikutus toimintaa vastaan ​​Donbass, ovat rikollisjärjestöjen ja edessä oikeudenkäyntiä. Kokeilu, eikä osallistuminen vaaleihin, erityisesti täällä.
Lue lisää
Sosiaalinen Movement Donetsk tasavalta määrä ylittää 140.000 ihmistä
24. toukokuuta 2016 20:31
Lukumäärä aktivistien hallitsevan yhteiskunnallisen liikkeen Donetskin tasavalta ottaen enemmistön paikoista parlamentti DPR ylitti 140 henkilöä. 
Lue lisää
muut
Venäjä pitää kehityksen seurannasta Yhdysvaltain ohjuspuolustusjärjestelmää
May 28, 2016 13:20
Venäjä jatkaa kehitystä seurataan Yhdysvaltain ohjuspuolustusjärjestelmää, koska se voi vaikuttaa täytäntöönpanoa sopimuksen strategisten aseiden vähentämisestä (START), sanoi Venäjän varaulkoministerin Sergei Ryabkov.
Hän totesi, että Yhdysvaltain positiivisesti arvioi parhaillaan toteuttamassa START.
Lue lisää
Etelä-Ossetia järjestää kansanäänestyksen liittymisestä Venäjän vuonna 2017
Toukokuu 27, 2016 18:22
Kansanäänestys liittymisestä Venäjän federaation käydään Etelä-Ossetiassa vuonna 2017, sanoi yhteisen lausunnon tasavallan presidentille ja parlamentille puhuja.
Lue lisää
Pushylin keskustella tilanteen rauhoittamiseksi Dokuchayevsk kanssa Hug
May 26, 2016 19:30
Denis Pyshulin, johtaja DPR valtuuskunnan Minskin Talks Alexander Hug, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi erityistuomioistuimen tarkkailuvaltuuskunnan ETYJ tulevat neuvottelemaan Donetsk. Pääaiheena on tilanne Dokuchayevsk ja myös mahdollista aseistusta tarkkailijoiden.
Lue lisää
Intelligence Briefing: Nato ja Venäjä Tänään
May 25, 2016 22:58
  Ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen Naton ja Venäjän istuivat keskustellakseen Brysselissä ja kenellekään yllätykseksi globaali chill in idän ja lännen suhteet oli ilmassa tässä 2016th keväällä ihmiskunnan. Nato perustella se oma olemassaolon uudelleen, että Venäjä on olennaisesti keskeinen uhka niiden versio "sivistystä" 
Lue lisää
Putin kehottaa lopettamaan hyökkäykset Donbass paikkakunnilla by Kiev joukkojen
24. toukokuuta 2016 19:59
Venäjän presidentti Vladimir Putin kutsuttu lopettamaan välittömästi hyökkäykset paikkakunnalla Donbass Ukrainan asevoimat, totesi Kremlin lehdistöpalvelu.
Putin antoi puhelu puhelinkeskustelussa järjestetään johtajien kanssa Saksassa, Ranskassa ja Ukrainassa osana ns Normandia muodossa, kertoo Sputnik .
Lue lisää
Don basso  I ANSAINVÄLINEN News Agency &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN Press Center
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
e-mail:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress
Copyright © 2016 Doni, Kaikki oikeudet pidätetään.
Sait tämän viestin, koska olet valinnut viikoittain e-lehden päivitysten Doni Media Group päällä. Haluatko muuttaa miten saat näitä viestejä? Voit päivittää asetuksesi tai peruuttaa tästä luettelosta




Email Marketing Powered by MailChimp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti