torstai 19. toukokuuta 2016

Jäseneksi Global Research - Saat ilmaisia ​​kirjoja


planeettaGlobal Research, meidän tehtävänä on lisätä tietoisuutta mahdollisimman laajalta tasolle säilyttäen täysi itsenäisyys mietinnöissämme ja analyysejä. Sitoutumisemme on tehdä artikkeleita ja videoita saatavilla mahdollisimman laaja lukijakunta, ei-kaupalliselta pohjalta, ilman kirjautumista varten maksettu tilaajille. Siksi sinun ei tarvitse maksaa käyttää tärkeitä artikkeleita ja videoita että osallistujat ovat väsymättä valmistelussa, koska he uskovat, että totuus - ei sota - on tie rauhaan.
Jotta voitaisiin saavuttaa edellä mainitut tavoitteet, ja parantaa muoto ja sisältö sivuillamme, meillä on jäsenyys ohjelma säännölliseen Global Research lukijoita. Auttakaa meitä näissä pyrkimyksissä, jossa kuukausittain tai vuosittain rahoitusosuuden.
On olemassa useita jäsenyyden vaihtoehtoja, joista valita, ja kaikissa on  ilmainen kirja tarjouksia , koska meidän tapa osoittaa arvostuksemme jatkuvasta tuesta.
Olemme pystyneet kehittämään toimintaamme kokonaan ansiosta osuudet lukijoillemme. Jos haluat säilyttää itsenäisyytemme, emme pyri avunantajien tukea yksityisiä tai julkisia säätiöt.
Käy  Jäsenmäärän  sivulla valita tilauksen vaihtoehto. Osoita sitoutumista totuus. Auttaa meitä yhteyden maailmaan ja osoittavat, että kieltäydymme petetään sotaan ja tyranniaan.

Global Research Annual Jäsenyys - $ 95.00 / vuosi

Kaikki uudet jäsenet (vuositasolla) sekä kaikki jäsenyyden uusiminen (vuositasolla) saavat ilmaisen kopion " maailmanlaajuisen talouskriisin: Suuri lama luvulle ", toimittanut Michel Chossudovsky ja Andrew Gavin Marshall, sekä ilmainen kopio uuden kirjan Global Research,  "globalisaatio War"  Michel Chossudovsky.

 

Global Research Annual Jäsenyys - $ 48.00 / vuosi

(Opiskelijat / eläkeläiset / alhaisen tulotason)

Kaikki uudet jäsenet (vuositasolla) sekä kaikki jäsenyys uusimiset (vuositasolla) saavat ilmaisen kopion (PDF-muodossa) on " Maailmanlaajuinen talouskriisi: Suuri lama luvulle ", toimittanut Michel Chossudovsky ja Andrew Gavin Marshall, sekä uuden e-kirja (PDF-muodossa) Global Research, "Kohti WWIII Skenaario: vaarat Nuclear War " Michel Chossudovsky.

 

Global Research Kuukauden Jäsenyys - $ 9.50 / kk

Kaikki uudet jäsenet (kuukausittain) saavat ilmaisen kopion uuden e-kirja (PDF-muodossa) Global Research, " Kohti WWIII Skenaario: Vaarat Nuclear War " Michel Chossudovsky.

 




Global Research Kuukauden Jäsenyys - $ 5.00 / kk

(Opiskelijat / eläkeläiset / alhaisen tulotason)

Kaikki uudet jäsenet (kuukausittain) saavat ilmaisen kopion uuden e-kirja (PDF-muodossa) Global Research, " Kohti WWIII Skenaario: Vaarat Nuclear War " Michel Chossudovsky.

 


 

Sustainer jäsen - $ 200 / vuodessa

Auttaa tukemaan Global Research, joiden vuotuinen jäsenyys maksua $ ​​200.00. Jokainen Sustainer jäsen saa kaksi kirjaa heidän valintansa meidän  verkkokaupasta sekä ilmainen kopio uuden kirjan Global Research,  "globalisaatio War"  Michel Chossudovsky.
Tarkemmat tiedot ja optiot käy  Jäsensivuillamme
Kiitos, että tuet Global Research!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti