sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Trump ja Clinton ennen #Obama oppi. #EEUU # Kuuba

Hänen useita haastatteluja -kuukausijulkaisun Atlantic, presidentti Barack Obama vihjasi, että Yhdysvallat on hylännyt oppi George W. Bushin takaisin syyskuun 11. 2001- maailmanlaajuisesti ylivallan palata opin Bush vanhemman : kaupallinen huippuosaamista.
Washington on tehtävä kaikki mahdollinen syntymisen estämiseksi uuden kilpailijan talouden alalla sisällä vapautetuilla kapitalistisen järjestelmän. Ja se tekee: USA tarvitsee on erottaa Euroopan unionissa Venäjä , luoden split Euroopan mantereella, jakaa Kaukoidässä erottaa ASEAN (ASEAN) Kiinassa, ja murtuma BRICS ja Mercosur, asentamalla uusliberalistisen, vapaa - markkinat valtion Brasiliassa.
Tämä muutos Yhdysvaltain ulkopolitiikka näkyy selvästi vaalikampanjassa kyseisessä maassa. Vaikka Donald Trump on saanut -For oma-ansio monikerin on "republikaanien Frankenstein", Hillary Clinton on edelleen suosikki Wall Street presidenttiehdokas. Vaikka sen historialliset siteet Goldman Sachs ja muiden tehokkaiden pankit ovat hyvin dokumentoituja, kunnioittamisessaan vapaakauppaan palveluksessa Yhdysvaltain toimista, on myös tunnettu.
On selvää, että Hillary Clinton, Latinalaisessa Amerikassa on valtava välilehden laudalla on laajentaa sekä poliittisia ja taloudellisia hegemonia akseli US-Wall Street-Lontoo.
Se on mahdollista, että centerpieces Tämän hankkeen ovat kiistanalaisia ​​Trans -Pacific(sopimus TTP ) ja transatlanttinen sopimus kaupan ja investointien ( TTIP ), joka voisi luoda yritystodistuksiin infrastruktuuri ylikansallinen luonne, lähinnä alistaa kunkin kansojen hegemonia yritysten ja pääomaa. Kanssa kehittyvän uusliberaalin malleja mantereella ja syyttää virkavirheestä Brasilian presidentti Dilma Rousseff, jotka edustavat Clinton sektorit riemuitsevat. Nämä liikkeet edellytti erottamisesta hallituksen Dilma Rousseff joka huolimatta halukkuutta keskustella TTIP, vielä vedonlyönti rakentamisesta lohkon vastaan ​​hegemonia kautta Mercosurin ja BRICS ryhmä kehittyvien maiden muodostaman Brasilia, Venäjä, Kiina, Intia ja Etelä-Afrikka.
"Survive maailmaan Hillary Clinton puheenjohtajakauden?", Poliittinen ja taloudellinen analyytikko Sputnik, Paul Craig Roberts, joka toimi sijaisena valtiovarainministeri presidentti Ronald Reagan ja on tällä hetkellä kolumnisti Wall Street Journal kysyy.
Craig Roberts kuvailee Clinton ehdokkaaksi rahoitetaan pankkilainoilla, ulko- ja sotilaallisia monimutkainen etuja.
Hillary Clinton on "Teflon ehdokas" uniikeista lahjakkuus "lipsahdus" ongelmia, kirjoittaa Craig Roberts. Artikkelissaan, Craig sanoi, että Clinton on tutkittavana väärinkäytöstä luokiteltujen tietojen ja epäonnistunut hanke luoda uusi Libyan valtion, tällä hetkellä suurin energialähde terroristien alueella. "Crimes joista monet ovat jo vankilassa."
"Hillary Clinton edustaa pankkien, armeijan monimutkainen, ja Israelin aulassa ja ei edusta etuja amerikkalaisia ​​ja sen eurooppalaisten liittolaisten."
Craig Roberts syyttää entinen ulkoministeri johtaa epävakauteen toteutettaville Syyrian, Libyan, Honduras ja Ukrainassa. Kaikesta tästä, analyytikko tiivistää, että "presidenttinä, Hillary vakuuttaa, että siellä on sotia ja sotien."
Samaan aikaan hänen haastaja Donald Trump on kutsuttu "Frankenstein GOP senaatin demokraattinen johtaja Harry Reid mm ,.
Vaatia, että se on hirviö luotu vuosia, ehkä vuosikymmeniä, politiikka ja retoriikka republikaanit peräisin muukalaisvastaisen aallon rehottava naisviha, siviili- antiderechos, rasismi, ja sota vastauksia kaikki sisäiset ja ulkoiset ongelma.
Analyytikko Robert Kagan, Washington Post kolumnisti, määrittelee sen: "Jätetään selväksi: Trump ei ole harvinaisuus. Eikä se sieppaavat republikaanipuolueen tai konservatiivinen liike, jos on olemassa sellainen asia. Se on pikemminkin luomista osapuoli, sen Frankensteinin hirviö, eloon osapuoli, ruokkii osapuoli ja nyt tarpeeksi vahva tuhoamaan sen luoja. "
Yhdysvaltain media ovat epäonnistuneet selittämään, mikä motivoi seuraajia tämän nuoren Frankenstein. Ja mitä enemmän demonisoimaksi barbarities aiheuttaman jokaisessa hänen esiintymisiä, sitä vähemmän ymmärtää. Näkemykset työväenluokan ovat yhtä vieraita maailmaan median "yritys", kun kolumnisti New York Times Nick Kristof halusi sisällyttää keskustelun seuraaja Trump, hän piti keksiä sekä tämä kuvitteellinen henkilö annetut vastaukset kysymyksiin.
Epäilemättä tämä pelle kulta - plated on rasistinen, mutta siellä on toinen tapa tulkita Trump ilmiö. Kartan niiden kokonaisvaikutus tuesta rasistisia hakuja voidaan myös paremmin ymmärtää deindustrialisaatioon ja epätoivoa, alueet talouden aiheuttamaa tuskaa 30 vuoden vapaiden markkinoiden sanelema Washington.
Monet hänen seuraajansa ovat faneja, epäilemättä, mutta paljon enemmän todennäköisesti innoissamme mahdollisuus presidentti, joka näyttää sanoa, mitä hän ajattelee, kun hän arvostelee kauppasopimuksia ja lupaa lopettaa työnantaja, joka ampui ja tuhosi kaupungeissa kuten Detroit, joka oli ollut kehto autoteollisuuden ja on nyt konkurssissa.
Julkaisemassa tutkimuksessa Working America, tytäryhtiö American Federation of Labor ja kongressin Industrial Järjestöt (AFL-CIO), joka haastatteli 1600 valkoinen työväenluokan äänestäjät esikaupunki Cleveland ja Pittsburgh joulukuussa ja tammikuussa poliittinen organisaatio, paljasti että tukeminen Donald Trump on korkea niitä ihmisiä, jopa ne, jotka piti itseään demokraattien, ei siksi jokainen haluaa rasistinen sijaitsee valkoinen talo. Mikä tekee Trump tullut suosikki johtaja on "asenne", sen voima ja sen suora tapa puhua. Mitä asioita, jotka yleensä viitataan, "maahanmuutto" on kolmannella sijalla huolenaiheensa, kaukana numero yksi huolenaihe näistä amerikkalaisten hyviä työpaikkoja ja talous ".
"Ihmisillä on enemmän pelkoa kuin vihaa" on kuvaus Tutkimuksen tekee Karen Nussbaum, johtaja Working Amerikassa. Kysely "vahvistaa sen, mitä me aina kuulla.Ihmiset ovat sairaita, ihmiset kärsivät, ovat tyytymättömiä siihen, että heidän lapsensa ei ole tulevaisuutta "ja" koska ei ole taantumasta toipuminen koska kaikki perheet kärsivät tavalla tai toisella. "
Kussakin puheissaan, Trump omistautuu paljon aikaa puhua huoli, jota voitaisiin kuvata jäljellä: Trump näyttää pakkomielle vapaakauppasopimuksia, lukuisat yritykset ovat siirtäneet tuotantolaitoksensa muualle , soitetut puhelut puheenjohtajille näiden yhtiöiden uhkaa nostaa tariffeja, jos he eivät palaa Yhdysvaltoihin.
Trump koristaa tätä mieltä toisen hänen edistyksellisiä ajatuksia: hänen johdollaan hallitus voisi "alkaa kilpailuttaa lääketeollisuudessa" (alentaa lääkkeiden hintoja). "Meillä on kilpailukykyinen! Offer", hän huudahti ihmeissään ja puhuu toisen todellisen ongelman, legendaarinen hävikki tapahtuneen presidentti George W. Bush. Trump ojentaa kritiikkiä armeijan, jossa kuvataan, miten hallitus on ostettava kurja mutta erittäin kallis ilma ansiosta vaikutus lobbaajien teollisuudessa.
Kauppa on asia, joka jakaa amerikkalaiset perustuu niiden taloudellinen asema. Saat keskiluokka, johon kuuluu valtaosa median tähdet, ekonomistit, vanhempi liittovaltion maksut ja voimakas demokraattien mitä he kutsuvat "vapaa kauppa" on jotain niin hyvää, joka ei vaadi selitystä tai kuuleminen, jopa että ajatella paljoakaan. Republikaanien ja demokraattisen johtajat ovat samaa mieltä tässä, ja mikään ei voi tehdä niistä pois heidän taloudellista mallia.
Muilta 80% tai 90% Yhdysvaltain kauppaa tarkoittaa jotain aivan erilaista. On video, joka scours Internet viime päivinä osoittaa Roomful työntekijöiden tehtaassa ilmastointilaitteiden Indiana, jotka raportoivat, että yhtiö siirtyy Monterrey, Meksiko, ja jokainen menettää työnsä. Tämä video on paras selitys ilmiön Trump.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti