lauantai 21. toukokuuta 2016

Lauantai 21 toukokuu 
Katso tätä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 05.21.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. Venäjä Työskentely Junat nopeammin kuin Planes by Sputnik
  2. On Turkin sotilaallinen Noin puuttua pelastaa maan Erdogan? By Peter Korzun
  3. Zakharova sen taas! Tällä kertaa hän vie Euronews Task by Maria Zakharova
  4. EU, ei USA, on Venäjän Major Vastustaja West by Vasily Koltashov
  5. Venäjä haluaa päättäväisesti lopettaa Israel-Turkki Pipeline Deal by Tugce Varol
  6. Lenin on edelleen voimassa - ukrainalaisia ​​epäonnistuu surkeasti voittaa Saksan-Made Glue (Video) by Sputnik Deutschland
  7. Venäjä Pommittajat Syyriaa Flood Euroopassa Pakolaiset - National Public Radio by Eric Zuesse
  8. The 'Petroyuan "Onko Big Bet Venäjän ja Kiinan mukaan Ariel Noyola Rodriguez
  9. Murrettu! Will Ukrainan Jamala riisua Hänen Eurovision Crown? (Video)by Moses Birch



Venäjä Työskentely Junat nopeammin kuin Planes

by Sputnik la, 21 toukokuu 2016
Venäjän tutkijat työskentelevät nopea kuljetus teknologioita samanlainen Hyperloop järjestelmään, Venäjän liikenneministeri Maxim Sokolov sanoi perjantaina. "Meidän tutkijat ovat myös työskentelevät luomiseen tällaisia ​​hankkeita [kuten Hyperloop]. Alustava tutkimus on meneillään St. Petersburg State Transport University. Kaksi vuotta sitten, olin osoittanut prototyyppi - radan kulkemaa rautatie kontti kuljetetaan magneettijunalinjaan ei ole kovin pitkä vielä, mutta tällaisia ​​teknisiä ratkaisuja on jo kokeiltu ja testattu venäläisten asiantuntijoiden "Sokolov sanoi.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä Työskentely Junat nopeammin kuin Planes Facebookissa






On Turkin sotilaallinen Noin puuttua pelastaa maan Erdoganin?

Peter Korzun la, 21 toukokuu 2016
Tilanne Turkin pahenee. Yksityinen velka on käsistä, matkailualalla on vapaan pudotuksen ja lasku valuutta on vaikuttanut jokaisen kansalaisen ostovoima.
Jaa Twitterissä Kuten Is Turkki & # 039; s Military Noin puuttua pelastaa maan Erdoganin?  Facebookissa






Zakharova sen taas! Tällä kertaa hän vie Euronews Task

Maria Zakharova la, 21 toukokuu 2016
Kunnianosoitus Maria skotlantilainen expat Venäjällä ja RI avustaja Rhod Mackenzie.Maria Zakharova on virallinen lehdistö edustaja Venäjän ulkoministeriö, hänen lehdistötilaisuuksia ovat paitsi informatiivisia vaan viihdyttävä, hän on perustanut itsensä median paitsi nokkela, älykäs ja artikuloitu henkilö vaan loistava vastalääke bland tiedottajat edustavat Yhdysvallat ja EU, jotka nokka kliseitä ja latteuksia, jotka ne toimittavat aikana valmistetut mutta merkityksetön lausuntoja ja välttää todellisia kysymyksiä tai antaa erittäin vältteleviä vastauksia kaikkiin kysymyksiin ne pyydetään ja koskaan viivytellään päässä valmistettu niiden tekstin vaikka kuinka naurettavaa ne näyttävät ja äänen.
Jaa Twitterissä Kuten Zakharova sen taas!  Tällä kertaa hän vie Euronews Task Facebookissa






EU, ei USA, on Venäjän Major Vastustaja West

Vasily Koltashov la, 21 toukokuu 2016
Kirjoittaja on tunnettu vasemmalle kallellaan economistThe enemmistö venäläiset tottuneet ajattelemaan, että Yhdysvaltain ja Ison-Britannian ovat niiden suurimmat mahdollisuudet vihollinen. Washington ja London aloitti venäläisvastaisesta toimenpiteitä viime vuosina, kun taas Euroopan unionin ainoa tyhjiä lupauksia pakotteita, menee virran luoma USA. Kuitenkin, se Eurooppa, ei USA, joka on todennäköisesti kaikkein johdonmukainen ja ratkaiseva vastustaja Venäjän ja Euraasian integraation tulevina vuosina, järkevällä perusteella.
Jaa Twitterissä Kuten EU, ei USA, on Venäjän Major Vastustaja West Facebookissa






Venäjä haluaa päättäväisesti lopettaa Israel-Turkki Pipeline Deal

by Tugce Varol la, 21 toukokuu 2016
Se on ollut kuusi vuotta Israelin ratsiasta Mavi Marmara aluksen, joka pyrki päästä Gazaan rannikolle toukokuu 2010.In vanavedessä Mavi Marmara kriisi, Turkin ja Israelin suhteiden nopeasti huonontunut; molemmat maat vetivät suurlähettiläät ja leikkaa diplomaattisuhteiden. Turkin Downing venäläisestä jet pitkin Syyrian rajan 24 marraskuu 2015 on pakottanut Ankara sopeuttamaan ulkopolitiikkaa ja käsitellä sen energian turvallisuuskysymyksiä. Kriisi Turkin ja Venäjän tiukasti korosti riippuvuus Turkin Venäjän energiavaroista.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä haluaa päättäväisesti lopettaa Israel-Turkki Pipeline Deal Facebookissa






Lenin on edelleen voimassa - ukrainalaisia ​​epäonnistuu surkeasti voittaa Saksan-Made Glue (Video)

by Sputnik Deutschland Pe, 20 toukokuu 2016
Ukrainan viranomaiset eivät ole repiä alas viimeinen Leninin muistomerkki Mustanmeren kaupungin Odessa. Mukaan verkkolehti Life työntekijät olivat hankaloittaa erittäin vahva saksalainen liimaa. Työntekijät aloitti purkaminen tiistaiaamuna. Kymmenen metriä korkea patsas oli tarkoitus leikata seitsemään kappaletta ja kuljetetaan pois. Mutta muutaman tunnin työ keskeytettiin. Syy on tuntematon. Tiedotusvälineiden mukaan Saksan liimaa esti muistomerkki purettiin.Liima käytettiin liimaa erilliset osat muistomerkin takaisin yhteen vuonna 2006 sen jälkeen, kun se siirrettiin keskustasta paikkaan lähempänä outskirts.For toistaiseksi Leninin ohjesäännön vielä seisoo paikallaan. 
Jaa Twitterissä Kuten Lenin edelleen voimassa - ukrainalaisia ​​epäonnistuu surkeasti voittaa Saksan-Made Glue (Video) Facebookissa






Venäjä Pommittajat Syyriaa Flood Euroopassa Pakolaiset - National Public Radio

Eric Zuesse Pe, 20 toukokuu 2016
"Morning Edition" ohjelma Yhdysvalloissa
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä Pommittajat Syyriaa Flood Euroopassa Pakolaiset - National Public Radio Facebookissa






The 'Petroyuan "Onko Big Bet Venäjän ja Kiinan

Ariel Noyola Rodriguez Pe, 20 toukokuu 2016
Tilalle nöyryyttävä Venäjän "taloudellinen sota" että Washington ja Bryssel oli edistänyt oli kielteinen, koska se ainoastaan ​​osaltaan vahvistaa energia joukkue Moskova ja Peking. Muistutamme, että toukokuussa 2014 venäläisen Gazprom suostui toimittamaan kaasua Kiinaan jopa 38 miljardia kuutiometriä vuodessa aikana kolmen vuosikymmenen (vuodesta 2018) kautta allekirjoittamisen sopimuksen 400000000000dollaria kanssa China National Petroleum Corporation ( CNCP) [1].
Jaa Twitterissä Like The & # 039; Petroyuan & # 039;  Onko Big Bet Venäjän ja Kiinan Facebookissa






Murrettu! Will Ukrainan Jamala riisua Hänen Eurovision Crown? (Video)

Moses Birch Pe, 20 toukokuu 2016
Hyvin, hyvin, hyvin, politisointia tämän eurooppalaisen kulttuurin (sic) tapahtuma käy yhä ilmeisemmäksi, että day.Lest olit vielä valmis katseluun Euroviisuihin harmittomiksi jos kitsch laulukilpailu, viimeaikainen paljastukset Jamala palkinnosta tulee vahvistavat edelleen poliittista luonnetta contest.Ukraine n Jamala näyttää rikkoneen useita Eurovision tärkeimpiä rules.But riippumatta, on epätodennäköistä, että hän joutuu mitään seurauksia siitä, kappale palvelee arvokasta tarkoitusta blackening kuvaa Venäjästä , muistuttaa koska se Stalinin pahoinpitelystä Krimin tataarit ja ehdottaa yhtäläisyyksiä Ukrainan lähihistorian.
Jaa Twitterissä Like murrettu!  Will Ukraina & # 039; s Jamala riisua Hänen Eurovision Crown?  (Video) Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti