sunnuntai 22. toukokuuta 2016

# Kuuba laskee edelleen hintojen

Seuraa muutoksia Kuubassa , mutta pessimistit asetetaan enemmän numerot tärkeyttä päätökseen lujittaa Kuuban peso säilyy. Muistiossa julkaisemassavaltiovarainministeriön ja ​​hinnatvahvistaa, että Kuuba jatkaa senvaihtunut, polku, joka Olen varma on vasta alkamassa.
Vastaten tietojen kansamme 22. huhtikuuta ja 3. toukokuuta ja jatkaminen joukon toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on asteittain kasvava ostovoima Kuuban peson, täytäntöön huomenna 17 toukokuu 2016 seuraavat toimenpiteet:
Väheneminen myyntihinnat väestölle Kuuban vaihdettava peso (CUC) seuraavista tuotteista:
1. Maito jauheena; läheisyydessä 9 prosenttia ja nesteen maitoa 20 prosenttia.
Esimerkiksi: maitojauhe muodossa kolmilaminaattiosaston 0,5 kg: n säkki 2,90 hinta alennetaan 2,65 CUC CUC. Tämä sama tuote, lithographed nylonlaukku 0,5 kg hintaan 2,55 CUC.
2.Se myös tarjoaa samaan myyntipaikoissa TRD-CIMEX Karibian ja myyvien boxed kana, maitojauhe 25 kg hintaan 119,85 CUC.
3.Natillas, gelatiinit, riisiä, kuivattuja papuja ja säilykkeitä (liha, äyriäiset, hedelmät ja vihannekset) välillä 25 ja 30 prosenttia.
4.Calzado lapsille läheisyydessä 6 prosenttia.
Tarkoitettuja tuotteita varten 3 ja 4 kohdassa, hinnastoja ei julkisteta, koska erilaisia ​​valikoimissa.
Nämä toimenpiteet on poliittista tahtoa puolueen ja hallituksen hyötyä väestön ja erityisesti lasten ja vanhusten sekä tarjota erityistä huomiota strategioiden toteuttamista yhteiskunnassa puuttua vaikutuksiin nykyisen demografisen dynamiikkaa.
Valtiovarainministeriö ja hinnat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti