maanantai 23. toukokuuta 2016

Sunnuntai 22 toukokuu 
Katso tätä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 05.22.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. NATO puhuminen Itself: julkisti Tapaaminen Venäjä ilmoittamatta Venäjäby Press TV
  2. Australia Takes Point: haastaa Venäjän ja Putinin MH17 mukaan ABC News
  3. NATO-Saksassa vuoden kynnyksellemme Pietarin by COMPACT-Magazine
  4. Venäjän Drones drone kauemmin kuin toiset (Video) by Ignat Borisov



NATO puhuminen Itself: julkisti Tapaaminen Venäjä ilmoittamatta Venäjä

by Press TV Sun, 22 toukokuu 2016
Venäjä on sensuroi NATO virkamiehinä ilmoituksen, että sotilasliitto aikoo järjestää tapaamisen Moskovassa pyytämättä etukäteen vahvistusta Venäjän side.Russian ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi perjantaina, että Moskova oli varsin ymmällään siitä yksipuolista ilmoitusta sanomalla, että NATO Yleiset sihteeri Jens Stoltenberg olisi pitänyt kuulla Moskovassa ennen päätöksen ilmoitettiin. "Miksi ihmeessä hän sanoi, että? Venäjän ja Naton neuvoston toiminta perustuu konsensuksen ", Lavrov sanoi, ja lisäsi:" Jos he haluavat keskustella, anna hänen keskustella meidän sen sijaan, tiensä mikrofonin. "
Jaa Twitterissä Kuten NATO puhuminen Itself: julkisti Tapaaminen Venäjä ilmoittamatta Venäjä Facebookissa






Australia Takes Point: haastaa Venäjän ja Putinin MH17

ABC News Sun, 22 toukokuu 2016
Uhrien omaisille Malaysia Airlines lento MH17, joka ammuttiin alas Ukrainassa vuonna 2014, ovat haastaneet presidentti Vladimir Putin ja Venäjä $ 10 miljoonan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen Rights.All 298 matkustajaa ja miehistön - valtaosa niistä Dutch - kuoli kun Boeing 777 osui venäläisvalmisteisia BUK Ilmatorjuntaohjus over sodan runtelemassa itäisessä Ukrainassa 17. heinäkuuta 2014.The korvausvaatimus oli jätetty Strasbourg sijaitseva tuomioistuin Sydney yrityksen juridinen LHD Asianajajat May 9 puolesta 33 seuraava omaiset Australiasta, Uudesta-Seelannista ja Malaysia.The esittää asiakirjat LHD lakimiehet väittävät, että Venäjän federaatio on tehnyt pitämään osallistumista tasossa katastrofi piilossa.
Jaa Twitterissä Kuten Australia Takes Point: haastaa Venäjän ja Putinin MH17 Facebookissa






NATO-Saksassa vuoden kynnyksellemme Pietarin

by COMPACT-Magazine la, 21 toukokuu 2016
"Suuri Karthagon käynyt kolme sotaa. Se oli vielä voimakas ensimmäisen jälkeen, vielä asuttava jälkeen toisen. Se oli tavataan jälkeen kolmas." - Bertolt Brecht.Is siellä ketään Merkelin kaappiin, joka muistaa, että se on saksalaiset, jotka ovat harpponeet kahdesti 26 vuotta Krimille? Koska tänään on jälleen saksalaiset sotilaat tuskin 180 kilometrin päässä Pietarin ovella.
Jaa Twitterissä Kuten NATO-Saksassa vuoden kynnyksellemme Pietarin Facebookissa






Venäjän Drones drone kauemmin kuin toiset (Video)

Ignat Borisov la, 21 toukokuu 2016
Robo-multicoptor joka voi olla tulenjohtaja, älykkyys ja rahdin ajoneuvojen sekä pystyä tuhoamaan tankkeja korkeudessa 1000 metriä, esiteltiin äskettäin klo näyttelyn Kubinka sotilastukikohtaan lähellä Moskovassa. Se on mahtava. Mutta ei siinä kaikki!Toinen venäläinen drone että voitaisiin käyttää myös siviilitarkoituksiin hiljattain maailman pisin lento record.Here ovat yksityiskohtia Izvestia.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän Drones drone kauemmin kuin toiset (Video) Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti