sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Adele vapauttaa kolmas single hänen albumi "25". # Kuuba

Brittiläinen laulaja Adele on julkaissut kolmannen single hänen albumi "25", "Lähetä My Love (Web Uusi Lover)", joka on jo saatavilla digitaalisilla alustoilla, mukaan kerätä Britannian tiedotusvälineet tiistaina.
Viralliset video seuraaja onnistunut teema "Hello" ja "Kun olimme nuoria" ensi-ilta 22 toukokuu Billboard Music Awards -gaalassa, joka pidettiin Las Vegasissa.
Taiteilija esitti 28 hänen kimittää huomioon esikatselun video, joka seisoo musta tausta ja pitkä mekko kukka tulostaa.
Teos kuvattiin Lontoossa johdolla Patrick tyttäret, joka on aiemmin työskennellyt Muse, Mika, Snow Patrol ja Kings Of Leon, mm.
Uusi single, "Lähetä My Love (Web Uusi Lover)", on tuotettu ja yhteistyö kirjoittanut Max Martin ja Shellback Ruotsin, luojat maailmanlaajuisesti osumia Taylor Swift, Katy Perry ja Britney Spears.
Vaikutus skandinaavit aiheesta heijastuu jäähdytin ja tarttuva ääni, mukana kirjeen, jossa Adele neuvoi hänen entinen kumppani fiktio kokeilla kypsempää ja rehellisesti hänen uusi valloitus.
Laulaja "Someone Like You" ja "Rolling In The Deep" on herättänyt suurta jännitystä keskuudessa hänen seuraajansa, jotka eivät ole nähneet uutta materiaalia Adele sitten lokakuun 2015, jolloin hän julkaisi videon "Hello", allekirjoittanut elokuvantekijä Ranskan Xavier Dolan.
Taiteilija päätti olla tallentaa mitään virallista video "Kun olimme nuoria", toinen mainostuotteen että julkaisi kolmannen albuminsa.
Adele, joka on ehdolla kahdeksassa ehdokkaita seuraavan Billboard Awards, eivät osallistu gaalassa sen päivän jälkeen Lissabonissa toimittava Euroopan kiertueensa, jossa kaikki liput ovat loppuunmyyty.
Kirjoittanut EFE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti